Ninja 250 R mi KTM 200 DUKE mi ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar siparişi verdik KTM duke 200 gelmek üzere ancak benim aklımın bi yanı Ninja 250 r Takıldı. Boyum 1.83 Kilo 114 kg yani biraz kalıblıyım Hangisini önerirsiniz. 2'si arasında kaldım Tarzımı belirlemede ilk önce Hangi motorla başlamalıyım aklım karışık.
Benim istediğim motor Ktm duke 200 Ancak Biraz kalıplı olduğum için arkadaşlarım Ninja 250 almam konusunda Israrcı Sizce duke Kapasitesi Bana uyarmı ?.
Reklamlar
-
Duke iyidir....
Ninja ile tarzları çok farklı...
Sürüş açısından da duke de rahat edersin...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
bencede ninja.o kalıpla ktm'nin üzerinde komik bi görüntü olabilir.
-
Kafanızı hiç karıştırmayın bence gelsin motorunuz güle güle binin , keyfini çıkarın...
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Motor Gelsin Bakarız Baby Bence ninja alacaz gibi ahmedim benden söylemesi
-
cekokk adlı üyeden alıntı
Motor Gelsin Bakarız Baby
Bence ninja alacaz gibi ahmedim benden söylemesi
Bakıcaz abi ya Benim de kafam kalıba göre dukeye yatmadı dur bakalım..
-
2 side farklı tür motorlar , ilk olarak bence ne tür bir motor istediğinizi düşünün madem ...
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Usta alırken hiç üstüne falan oturmadın mı? Duke bencede biraz ufak kaçabilir.
-
-
Üzerinde sırıtmayacağın tek 250lik var onuda biliyosundur. Bence ninjayı geç derim, modası geçti, tasarım eskidi göstergeler felaket. Ktm en azından farklı olduğundan durumu toparlıyor.
-
gokhanbeyaz adlı üyeden alıntı
ninjada ktm ye göre çok kalıplı değilki
tarzını beğeniyorsan gider o gider. 1.83 ten bişey olmaz
1.95 olsan tmm kalıplısın derim
Sadece boy olarak değil kilo olarakta..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Üzerinde sırıtmayacağın tek 250lik var onuda biliyosundur. Bence ninjayı geç derim, modası geçti, tasarım eskidi göstergeler felaket. Ktm en azından farklı olduğundan durumu toparlıyor.
250 Derken hangisinden bahsediyorsun ? .
-
Ahmet. adlı üyeden alıntı
Sadece boy olarak değil kilo olarakta..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
250 Derken hangisinden bahsediyorsun ? .
gt250r, ancak kawa yada ktm bakan birine önermek istemedim. Ne olsa apaçi motoru
-
hocam keşke heriki motoruda canlı görüp üzerine binip baksaydın, siparişi vermişsin hemen umarım ktm duke sizi yanıltmaz..
-
c3nk adlı üyeden alıntı
hocam keşke heriki motoruda canlı görüp üzerine binip baksaydın, siparişi vermişsin hemen
umarım ktm duke sizi yanıltmaz..
Siparişi verdiğim yer ile anlaştık kapora olarak 1000 tl verdim. Motorun getırılmesı ıcın eger begenmessem nınja alıcam konuştuk. Ninja kalıp olarak iyi güzel Ama dukeyi göremedim daha. Pazartesi günü gelicek.
-
ninjanın 300luk kasa olan 250 liliği gelmeden ninja felan alınmaz bence.... yenı kasayı gorup(asyada) bu kasayı alanı döverler :D
-
Mersin İl Temsilcisi
demek pazartesi....
hmmmm, bugün görüşmüştüm oysa hatice hanımla, bir şey söylemedi....
hem, neden ninja???
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
ben de 1.82 boyundayım neye binsem sıkıntı olmuyor ekobise biniyorum o bile gidiyor ama benim kg 85
sana duke iyi gider ninja yı salla gitsin
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Özelden mesajıma bakabilirmisin abi..
-
Mersin İl Temsilcisi
Ahmet. adlı üyeden alıntı
Özelden mesajıma bakabilirmisin abi..
baktım ahmet...
cevaplandı
en kısa zamanda motosikletine kavuşman dileğiyle.
bu arada motortürkiye nin internet sitesinden bakabilirsin...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
simdi kawasaki guzel marka ama ktm tipki ducati gibi ust duzey bir marka ktm e binmek ayricaliktir derim hep ve gecenlerde okudugum kadariyla hatayi affeden bir motormus. torku felan kawasaki kadar tatmin eder seni 100 km ye kadar onun haricinde yeri gelir alistigin zaman whellie yaparsin cok da kolay yapilir ktm le. yada ne bilim toprak arazide donuslerde gazi acip arkayi yanina alarak donersin felan bunlar extrem hareketlerdir ktm sever bunlari ayrica unutma ktm in bir tarzi bir adi bir imaji var. benim ktm im var demek bile yeter.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)