Arora kartal mı ? Çelik 110 Cup Mu??
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba arora kartal alacagım. nasıl birşey,en önemlisi benzin çok yiyor diyorlar edindiğiniz bilgiler warsa bu benzin hakkında lütfen bildirin.Vede dış görünüş güzel tamam içi fıs diyorlar. Çelik 110 Cup mu güzeldir Arora 100 mü? Arora 6.4 Çelik 6.5
Arkadaşımın var çelik çook temiz bakıyor 10tl lik benzinle gitmediği yer kalmadı. Düşünceleriniz.
Hangisi az benzin yiyiyor?
2. Sorum: motor nasıl açılıyor kaç gün sonra açılıyor (Hız)
Yarı otomatikler En fazla kaç yapabilir.
teşekkür ederim iyi forumllar.
Reklamlar
-
dogukan04 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba arora kartal alacagım. nasıl birşey,en önemlisi benzin çok yiyor diyorlar edindiğiniz bilgiler warsa bu benzin hakkında lütfen bildirin.Vede dış görünüş güzel tamam içi fıs diyorlar. Çelik 110 Cup mu güzeldir Arora 100 mü? Arora 6.4 Çelik 6.5
Arkadaşımın var çelik çook temiz bakıyor 10tl lik benzinle gitmediği yer kalmadı. Düşünceleriniz.
Hangisi az benzin yiyiyor?
2. Sorum: motor nasıl açılıyor kaç gün sonra açılıyor (Hız)
Yarı otomatikler En fazla kaç yapabilir.
teşekkür ederim iyi forumllar.
cup sınıfında benim iyi diyebileceğim çin sınıfı olarak lifan 100 var motor hem hızlı hem atik hemde az yakıyor, yinede sen biraz araştırabilirsin.
motoru sıfır aldıgın zaman ilk 200-250 km ortalama 80-90 arasında basacaksın sonra basarsın dert etme ben 4 günde 250km yaptım daha sonra bastım güzel bi kuba CG100üm vardı.ama sattım cc büyültmek için dediğim gibi ilk aldıgında gaza gelip sonuna kadar basma 250kmyi gör sonra basarsın.
2012 Kuba CG100 1205 km(5 Vites) -------> 2013 Kuba XCG150 ...
A Rh+
-
Esrarengiz03 adlı üyeden alıntı
cup sınıfında benim iyi diyebileceğim çin sınıfı olarak lifan 100 var motor hem hızlı hem atik hemde az yakıyor, yinede sen biraz araştırabilirsin.
motoru sıfır aldıgın zaman ilk 200-250 km ortalama 80-90 arasında basacaksın sonra basarsın dert etme ben 4 günde 250km yaptım daha sonra bastım güzel bi kuba CG100üm vardı.ama sattım cc büyültmek için dediğim gibi ilk aldıgında gaza gelip sonuna kadar basma 250kmyi gör sonra basarsın.
Arora Çokmu yakıyor onu sormuştum birde
-
İkisinin de servisi azdır.Sen lifana bak servisi varsa iyiler onlar ama servisi yoksa mondial snappy falan alabilirsin.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
haojin2005 adlı üyeden alıntı
İkisinin de servisi azdır.Sen lifana bak servisi varsa iyiler onlar ama servisi yoksa mondial snappy falan alabilirsin.
Daha önce Çelik 110 Cup hakkında bilgi edindinizmi acaba? O nasıl
Ve de Arora çok yakıyormu benzin tipi?
Geçen gün adam gördüm arora kartal war siyah sordum nasıl nedir diye çok yakıyor dış görünüş güzel dedi ama içi fıs dedi hemen gözüm karardı :S
-
soruna cevap veremedim çünkü hiç arora kullanıcı tanımıyorum çevremde genelde kuba lifan kanuni motoran mondial belderia tarzı motorlar var.
A Rh+
-
bence arora kartal falan çelik melik geç bunları. tamam arora kartal'ın tipi güzel fakat servis'i ne kadar saglıklı? yedek parcası cartı curtu ?
cub turu motosıklet almak ıstıyorsan, en iyi marka Mondial'dir bence. şu modeli çok hosuma gidiyor 7.1beygir gücü var.
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1287
eger bi cub almayı kafama koyduysam, 125SFS'den baskasını gormezdım.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
arkadaşım bi sorum olacak bütçen ne kadar ?
A Rh+
-
ugrgnr adlı üyeden alıntı
bence arora kartal falan çelik melik geç bunları. tamam arora kartal'ın tipi güzel fakat servis'i ne kadar saglıklı? yedek parcası cartı curtu ?
cub turu motosıklet almak ıstıyorsan, en iyi marka Mondial'dir bence. şu modeli çok hosuma gidiyor 7.1beygir gücü var.
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1287
eger bi cub almayı kafama koyduysam, 125SFS'den baskasını gormezdım.
Çok pahalı. Başka tavsiye motor varmı cup çelik 110 nasıldır
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Esrarengiz03 adlı üyeden alıntı
arkadaşım bi sorum olacak bütçen ne kadar ?
bütçem 1800-1900
-
dogukan04 adlı üyeden alıntı
Daha önce Çelik 110 Cup hakkında bilgi edindinizmi acaba? O nasıl
Ve de Arora çok yakıyormu benzin tipi?
Geçen gün adam gördüm arora kartal war siyah sordum nasıl nedir diye çok yakıyor dış görünüş güzel dedi ama içi fıs dedi hemen gözüm karardı :S
Cup motosikletler genelde az yakar.Kanuni marka cuplara bakmanı tavsiye ederim.Bizim burada görüyorum 2005-2006 model çinli motorlar hem de kötü kullanıyorlar ama son derece sağlam.
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1286 bu nasıl sana göre.Güzel motora benziyor.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
Kmt Çelikten bahsediyorsan hiç yanaşma derim ,
-
haojin2005 adlı üyeden alıntı
Cup motosikletler genelde az yakar.Kanuni marka cuplara bakmanı tavsiye ederim.Bizim burada görüyorum 2005-2006 model çinli motorlar hem de kötü kullanıyorlar ama son derece sağlam.
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1286 bu nasıl sana göre.Güzel motora benziyor.
Evet güzel motora benziyor bunların en fazla kaç vuruyor ibresi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Kmt Çelikten bahsediyorsan hiç yanaşma derim ,
Neden acaba? güzel'e benziyor çok az yakıyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE ARORA KARTAL KULLANAN VEYA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN BİRİSİ VARSA LÜTFEN YORUM ATSIN...
-
yarışmı yapcan kardes eger yarıs yapcaksan al bitane 500-600 tl ye 850 tlyede 140 cc cup motor satılıyor 0 riallide var al montaj yap uc git 150 - 180 - ön dişliyi buyutunce 200 yapanlar var hadi kolay gelsin
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
110 cc motosiklet mi olur :S
10 cc için vergi verecek 50 tl cup motosiklete
mantıksız..
100 lük cuplara bak mantıklı olanı al
bana kalırsa ikinci el honda yamahanın cuplarına bak derim
ama malum fiyatlar yüksektir
antilop_skul adlı üyeden alıntı
yarışmı yapcan kardes eger yarıs yapcaksan al bitane 500-600 tl ye 850 tlyede 140 cc cup motor satılıyor 0 riallide var al montaj yap uc git 150 - 180 - ön dişliyi buyutunce 200 yapanlar var hadi kolay gelsin
cup 200 km hız yapıyor mu anladım ben?
ne içtin bende istiyorum ondan
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
mantıksız..
hangisi hızlı diyor ya öneri verdim bende :d benzin deposuna redbull koyunca 250 görende var
TECRUBE = 250K +
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
mantıksız..
tsubasa sen ne içtin adam 200 ü öylesine söylemiş :D ama o kitler var görmedinmi ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
inandım la :D
o nasıl konuşma öyle :D 200 yapar diye dedim bi apaçi daha cıktı başımıza :D
böyle cıkışlar yapma hacım inanıom ben
pskolojim bozuldu :d
-
-
TECRUBE = 250K +
-
dostum Arora kartal 2200tl. o yuzden soyledım 125SFS Mondial'i.
çelik motoru unut. ne gerek var tanınan markalar varken çelik melik ?
sana tavsiye Lifan 100 Cub. 7.5beygir gücü var. cubların arasında en hızlısı. bizim bi abide var acayıp ovuyor. max suratını soylemıstı bı ara unuttum. 110 dıye hatırlıyorum fakat 110 yapıcagını sanmıyorum o yuzden yanlıs hatırlıyorum 7.5 beygir sana istedigin gücü verir. bi düşün Lifan'ı.
2.el sakın düşünme. çok araştırman lazım kafanı ve ayagını bosu bosuna yorma 0 al. hadı kolay gelsın bakalım
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)