kawasaki z750 honda cbr 600f honda cbr 600 rr suzuki gsr 600
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ben 20 yıllık motorcu olarak bu konuda tecrübesizim arkadaşım. hala 125 cc den yukarı çıkamadım.
-
İleride alacağın motorun tavsiyesini şimdimi istiyorsun ? tecrübeye gerek yok sen 8 10 binde zaten cözüceksen işi direk al götür z750 sana koymaz.
-
ileride tecrübe sahibi olunca ileride alacağın motoru seçersin
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
Sen hele bir acemiliği atlat gerisi gelir.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
cb 125e ıyı tercıh fakat hız ve yuksek devır ıstemıyorsan yakıtı super cok az yakıyo ama bıraz devırlı kullandınmı sılındırden baslıyo yaglamaya yanı contayı yakıverıyo ıyı dusun oyle al cb yı ve ılerısını sımdıden dusunmene gerek yok hersey cok hızlı ceryan edecek kafanda bır bakmıssın cok farklı bır motor almıssın hakkında hayırlısı olsun
-
Para varsa sıkıntı yok...Para yoksa elindekini kaçırma yeter.Tecrübe konuşuyor.
-
dostum motorda 10.yılımı doldurdum hala 200 lük makinaya biniyorum onuda geçen yıl aldım daha öncesinde 100 lüğe biniyordum ve şimdi sen diyorsun ki;ilerde kullanmak istediğim modellerde öyle çok hız yapmasını istemiyorum ama almak istediğin motorlar şunlar:
1.kawasaki z750
2.honda cbr 600 f
3.honda cbr 600 rr
4.suzuki gsr 600
bu motorlara kim binerse binsin basar yani benim düşüncem böyle....eğer hız yapmayacaksan bunların hangisini alırsan al bana göre hata...
inanır mısın 200 lükle bile basmaya korkuyorum ben çok fena gidiyor ve ben bunların gidişini düşünemiyorum bile
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Çok hız yapsın istemiyorum , düşündüklerim 600f , zx 6 r, gsr 600... Bunlar enduro zaten fazla hız yapmaz sen al ilerde bunlardan...
Motosiklet bir yaşam tarzıdır
-
kardeşim super sport modellere göre bunlar daha yavaş bide öyle düşün
-
önce cbr 125le acemiliğini at 300-400 km.ondan sonra kredi çek r1 al.napacan cbr 600f 600rr,suzuki gsr 600.Zaten yaşın muhtemelen 16-17 lisede kızlara havada atarsın ha düşünsene sen r1 le okulun bahçesine giriyosun kızlar erkekler etrafında yuvarlak oluşturuyo sen teker yakıyosun falan.sonra kızlar alkışlıyo erkekler kıskanarak bakıyo sende kaskını çıkarıyosun ve sınıfa giriyosun.vay bee
-
bu sanırım senin hayalin sen böyle yaparsan çok iyi yapmış olursun sen okula gitme mezarlıktan yer ayırt daha iyi hava atılır senin aklına göre biz burda sana adam gibi bişey soruyoz
-
-
-
Bak kardeşim böyle bir soru ve bu modelleri insanlara sorduğuna göre henüz bir şeyler ya tam olmamış yada daha baya bi zaman var.
Fazla hız yapmam dediğin motorlar hakkında daha fazla araştırma yapmalısın. Yani benden ahmetten mehmetten aldığın cevap bir işe
yaramaz.
Ya cesur ol biraz herhangi birini al yavaştan kullanmaya başla.
Ya da biraz daha zaman geçsin o zaman zaten yeteri kadar tecrüben olduğunda hala buradaysan mesajını okur gülümsersin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)