Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

l Kuba STR 250 & Hyosung RX 125 l Öneri ve Görüşleriniz

REKLAM ALANI

Merhabalar,

Arkadaşlar uzun zamandır Cross almayı düşünüyorum kısmet bu zamanaymış. 1,2 Haftadır araştırıyorum 2.El bütceme uygun bir motor 3.500 Limitim var Hyosung RX 125 ve Kuba STR 250 bunları bana çok önerdiler bende bunlara yoğunlaşıp araştırmaya başladım. Fakat 2 firmanında kullanıcıları gayet memnun Kuba sanırım Cin malı imiş fakat yamaha ile ortak fabrikası var mış kullananlar çok memnun aynı şekilde hyosung kullanıcılarıda memnun fakat biri 125 biri 250cc bilmiyorum çokta deneyimli biri değilim kafam çok karışık siz bilen kişilere sorma gereği duydum görüşlerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dogus2006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG
    Kuba-Yamaha ile ortak ise Mondial-Honda ile Asya Motor-Suzuki ile Motoran-Kawasaki ile ortak Hyosung ise Ducati ile ortakmış.
    Hiç biri birbiriyle ortak değil hepsinin fabrikaları ayrı zaten çoğusu uzak doğudan alıyor burada tekerini takıp satışa sunuyor.
    Kuba ile Yamahayı ortak yapanla konuşmayı kesmeni tavsiye ederim.Sokakta görürsen yolunu değiştir kendisi Japonlar ile akraba bile çıkabilir.
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim

Alıntı CrossBursa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Arkadaşlar uzun zamandır Cross almayı düşünüyorum kısmet bu zamanaymış. 1,2 Haftadır araştırıyorum 2.El bütceme uygun bir motor 3.500 Limitim var Hyosung RX 125 ve Kuba STR 250 bunları bana çok önerdiler bende bunlara yoğunlaşıp araştırmaya başladım. Fakat 2 firmanında kullanıcıları gayet memnun Kuba sanırım Cin malı imiş fakat yamaha ile ortak fabrikası var mış kullananlar çok memnun aynı şekilde hyosung kullanıcılarıda memnun fakat biri 125 biri 250cc bilmiyorum çokta deneyimli biri değilim kafam çok karışık siz bilen kişilere sorma gereği duydum görüşlerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun.
    ahahahaah
    [B]King is back baby!King is back![/B]

Motosikleti
    Kuba STR 250
    Teknik konularda birçok arkadaş detaylı bilgi verecektir.Ancak Hyosung'un boyut olarak ufak olduğu söyleniyor.Aksine Kuba'da gösterişli bir motor.
    Daha önceleri Hyosung'la ilgili bir başlık açılmış bakmanızı öneririm: http://www.motosiklet.net/forum/alma...im-lutfen.html

Kuba için : http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html

Alıntı dogus2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuba-Yamaha ile ortak ise Mondial-Honda ile Asya Motor-Suzuki ile Motoran-Kawasaki ile ortak Hyosung ise Ducati ile ortakmış.
    Hiç biri birbiriyle ortak değil hepsinin fabrikaları ayrı zaten çoğusu uzak doğudan alıyor burada tekerini takıp satışa sunuyor.
    Kuba ile Yamahayı ortak yapanla konuşmayı kesmeni tavsiye ederim.Sokakta görürsen yolunu değiştir kendisi Japonlar ile akraba bile çıkabilir.
    Hehehehe arkadaşımın yalancısıyım bende dedim ya ben çok anlamıyorum taze motorculardanım ya arkadaşlar KUBA STR 250 nin 2. elini buldum çok yakın bi semtimde ve sıfırdan farkı yok acil para sıkıştıgı için 3.000 liraya satıyor gittim gördüm motoru sıfır motordan farkı yok Kuba motoru araştırdımda kullanıcıları memnun lütfen bi akıl verin bu hafta içi almayı düşünüyorum KUBA a güvenmelimiyim yok mu kullanan bir yardım edin önerilerinize ihtiyacım var.

ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    Kuba Derbi Terra ile ayni saseyi kullaniyor genel olarak kullanacilar cok memnun ve zevkli 1 suruse sahip oldugu soyleniyor hem 250 cc cross icin en ideal hacim ve agirligi da cok dusuk.Bence %100 Kuba

Alıntı ferad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuba Derbi Terra ile ayni saseyi kullaniyor genel olarak kullanacilar cok memnun ve zevkli 1 suruse sahip oldugu soyleniyor hem 250 cc cross icin en ideal hacim ve agirligi da cok dusuk.Bence %100 Kuba
    Ferad bu güzel yorumun için çok teşekkürler ben zaten kullanıcılarına ulaşıp 2 tanesine sordum almalımıyım diye kesinlikle sorun yaşatmaz dediler birde burdan siteden kullanan kardeşlerimiz varsa onlara sorayım dedim aldım mı benle eskir çünkü çok mal değiştirmeyi seven biri değilim.

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    250cc al keyif ile sür , zaten 3bin liralık motosikletten çok şey bekleme
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)