slm arkadaşlar herkese iyi forumlar .
arasatda kaldım ve bilgili tecrubeli arkadaşlardan yorumlar almak istiyorum .
şöle izah edeyim tecrübem yok dencek kadar az sıfır km bi çinli gazası atlatdım 3 bin km kadar kullandıkdan sonra 2600 ze aldıgım çinliden 1500lira zarar ederek sattım .
çok şükür satabildim diyorum başka bişe demiorum ne kadar tedirgin olsamda birde markalı bişede denemek hemen hevesimi kaçırmamaya içimi ferah tutmaya çalışıorum
önceligim saglamlıgı çinli gibi çukura düşmeden 1200 km de arka ve ön cant yamulmasın ve 100 km de 20 lira yakmasın (100cc) az yakması konforlu sorun çıkartmaması her kullanıcının bekledigi klasik şeyler işte .
araştırmalar sonucu gözüme çarpan garip bi şekilde bir pcx oldu birde cbr 125 r oldu şimdi diceksiniz ne alaka kardeşim önce viteslimi alcaksın ona karar ver diceksiniz ama buna karar verebilmiş deilim 2 motorunda ortalama 3 litre yakıtı var sonuçta honda herkes forumlarda bangır bangır bagırıo honda çinli kıyaslama yapmayın kaliteli diye
bgune kadar dedigim gibi scooter de 3 bn km yaptım başka tecrübem yok vitesli hiç kullanmadım bu yüzden cbr düşününce tedirgin oluorum hani debraj vites arka fren ayakta flan tedirgin oluorum ama pcx e göre en azından 109 km de kesilmior şimdi arkadaşlar acemiyim diosun neyine yetmio 100 dicekler haklılar ama çinlide 60 şı geçmiodu iş yerim 30 km uzakta ve kullandıgım yer çevre yolu otoban sincan yozgat bulvarı arası ankaralı arkadaşlar bilirler yolu dümdüz 5 şeriit bi yol yani cbr bu konuda tedirgin edior pcx ile ilgili herhangi bi tedirginligim kesinlikle yok özellik olarak modern de bi scooter ama 2 si arasında karar verebilmiş deilim 2 side 2 .el olcak 2 sinden hangisi olursa olsun %90 ş.içi kullanım yapıcam uzun yol çok çok nadir dir oda en fazla uzun yolum 100 150 km olur yani onun haricinde bi aracım var onu kullanıorum siz olsanız hangi modeli tercih edersiniz boşunamı tedirgin oluorum vitesli konusunda ? sizin öneriniz bu 2 si arasında hangisi olur yakıtı herkes 2 side 3 litre ortalamadan bahsedior daha dogrusu kullanıma baglı olarak 2.5 ile 3.5 arasında diorlar bu dogrumu ?
ve alıcagım motoru annıyan biri olmadıgımdan göstermek isterim bunu hodaya gidip gösterme imkanım var bakıolarmı acaba ? yoksa kime gösterebilirim ankarada ??
fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkrler .