Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: 150RN vs. 125T

Katılımcı sayısı
29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Mondial 150RN

19 65.52%
  • Asya 125T

10 34.48%
2. sayfa BirinciBirinci 12

MONDIAL 150RN vs. ASYA 125T

Motovento
    REKLAM ALANI
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "latifpolat" tanışsaydık bi! Tanışma başlığından bi topic açda herksle merhabalaş derim ben.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Alıntı fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar her ne kadar mondial kalite ve servis açısından daha iyi olsa da ben as 125 t'ye karar verdim.bunda görüntü ve mondialin türkiyede henüz olmamasının çok büyük etkisi var tabi...allah kısmet ederse çarşamba elimde pembişim
    edit:aldım ruhsat için çarşambayı bekliyorum :( şimdi dükkanda yapayalnızdır pembişim :(
    Bu arada işe güce bakarken görmemişim. Hayırlı olsun. Tüm tecrübe ve şikayetlerini buraya taşırsan veya ayrı bir topic açarsan sevinirim. Eğer mondial mayıs 15'e kadar getiremezse bende bundan bir tane alacağım.

Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle

stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    ikiside berbat aletler .
    Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy

SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Mondial'in motoru gerçekten 150 cc ise kesinlikle şunu da söylemek gerekir ki bu ağırlıkta minik bir scooter'a 150 cc motor çok fazla zaten. O küçücük tekerlerle sürat yapmak akıllıca birşey olmaz.

Asya'ya da 200 YTL'ye 150 cc T1 motoru taktıklarını duymuştum ama motor zaten seri, 150 cc bu motora çok fazla olduğu için tavsiye etmiyorlardı.

İkincisi, serv,ste ben bu motordan bahsettiğimde servisin sahibi aynen şunu söylemişti; "Çin motorlarında fiyat düştükçe işçilik ve malzeme kalitesi de düşüyor, görünmeyen parçaların kalitesi inanılmaz düşüyor" demişti. Gerçi bunu hepimiz biliyoruz ama ucuzun ucuzu olmaz diye düşünüyorum açıkçası. Yani bu motoru alıp 2 ay sonra "Keşke Asya alsaydım" deme riski var.

Görmeden, forumda kullanıcıların yorumlarını dinlemeden yorum yapmak doğru olmaz ama şimdilik ben bu motora bu sebeplerden dolayı sıcak bakmıyorum, bende de 125 T var, şimdi olsa yine bu motoru alırdım. 1 tek problem bile yaşamadım. Ama kullanıcılar mndiali de deneyip burada yorumlarını paylaştıktan sonra fikrim değişir mi onu bilemem.

Bu motorları alıp sakın 150 km hız yapma hayalleri kurmayın.. Bu kasaya 125 cc idealdir, fazlası zarar. Ayrıca madem o kadar mükemmel bir motor, cc'si de daha yüksek madem, madem özellikleri, kalitesi de daha yüksek, peki o zaman ucuzluğa sebep olan dezavantajı ne? Çok mu iyi niyetliler sizce?
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

Ahmet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125-ZN @ ZeN Scooclub
    Superdude'nin söyledikleri gayet mantıklı.

Bununla beraber bende mondial'e karşı bi antipati oluştu, sebebini anlatiym;

Ben de bu motoru fuarda gördüm, mondial yetkilileri nisan ortasında gelicek dediler, nisan ortası aradık, nisan sonu dediler, nisan sonu aradık, mayıs ortası...

Motor hala gelmiş degil, onlar getirene kadar yaz bitecek, bizler daha çok bahar ve yaz aylarında motora binen insanlarız. Ayrıca piyasada olmayan motorun fiyatı 1440'dan 1650'ye çıktı, eminim gelince fiyat yine artacak.

O yüzden ben mondial'e küstüm

Şaka bi yana da onları bekleyemeyecegim,

yrossi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaslar Mondial'in bu modelinin 125'ligi geliyomus bu ay icerisinde. ..125 ZN.. Fİyati 1.450,00 TL civarinda olacakmis.

SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Alıntı yrossi adlı üyeden alıntı
    Arkadaslar Mondial'in bu modelinin 125'ligi geliyomus bu ay icerisinde. ..125 ZN.. Fİyati 1.450,00 TL civarinda olacakmis.
    Rglad, senin mesajından ve "yrossi" nin mesajından anladığım kadarıyla Mondial bu motoru getirteceğinden değil, sadece haksız rekabet yapmak için boy boy ilanlarını vermiş. İlanda 150 cc vs birsürü özellik yazmışlar, fiyatı da 125T den çok daha ucuz yazmışlar ama ortada böyle bir motor ve böyle bir fiyat yok. Demek ki bu fiyat ve bu özellikte ve "olmayan" bir motorun ilanını vererek 125T'ye niyetlenenlerin aklını karıştırıp müşteri kırmaya çalışmışlar. Maden 150 cc'ydi motor, şimdi neden bu motorun 125 cc'sini getirtiyorlar düşünsenize.. Madem 125 cc getirtiyorlar, o zaman neden 150 cc ilanları veriyorlar? Bu bile kötü niyet ve samimiyetsizlik göstergesi. Gerçekten 150cc yerine o modelin 125 cc sini getirirlerse o zaman artık gözümde sıfır olur Mondial valla..
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler