Hyosung GT250R vs. Bumoto Calibre 250RR ?
Reklamlar
-
Merhabalar.13 yaşımdayım ve 17 yaşıma girdiğim gibi motosiklet ehliyeti alacağım.Motosiklet benim için de bir tutku açıkçası.Şimdiden para biriktirmeye başlayacağım.Ufak tefek birikimlerle 4 yıl sonra motor parasını çıkaracağım inşallah
Hyosung GT250R ve Bumoto Calibre 250RR arasında kaldım.Başlangıç motorum olacağı için düşük cc li motor alacağım.
Yaptıkları hızlar zaten hemen hemen aynı.Şekil olarak Bumoto daha güzel gibi görünüyor fakat kararsız kaldım.Forumda kullanan abilerim de memnun kalınca bu 2 motor arasında kaldım.Genel olarak hangisi daha iyidir ?
Teşekkürler...
Reklamlar
-
evladım yaşın daha çok küçük. anlıyoruz heveslisin, isteklisin ama 4 sene sonra kim öle kim kala.. zaman geçtikte hevesin geçebilir, fikrini değiştirebilirsin, biriktirdiğin parayı başka bir yere vermek durumunda kalabilirsin.. bu yüzden önce ehliyetini al.daha sonra motor bakınmaya bak.. böylelikle hem yaşın biraz daha ilerlemiş olur. hemde az çok önünü görebilirsin..
-
hyosung çok problem çıkartan kötü bir motordur, hyosung almamalısın,bumoto çok daha iyidir
[B]King is back baby!King is back![/B]
-
Bumoto için çin malı diyorlar ama kullananlar çok memnun.Teşekkür ederim
-
possi adlı üyeden alıntı
hyosung çok problem çıkartan kötü bir motordur, hyosung almamalısın,bumoto çok daha iyidir
hahaahah zuahahah :D gülüyorum sana ama ağzımla değil :D:D şurda desem hyosung nie kötü bumotoyu neyini savunarak öneriyosun 1 tur attınmı yok :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
hahaahah zuahahah :D gülüyorum sana ama ağzımla değil :D:D şurda desem hyosung nie kötü bumotoyu neyini savunarak öneriyosun 1 tur attınmı yok :D
insanlar ağzıyla gülebilir zaten sen kendini kasma
[B]King is back baby!King is back![/B]
-
4 seneye ne motoriar cikar piyasaya o zaman dusunursun
-
possi adlı üyeden alıntı
insanlar ağzıyla gülebilir zaten sen kendini kasma
sadece insanlar yazı yazabilir ama bak sende yazıyosun takma bunları azmetmiş başarmışsın cevap bile veriyosun aferim
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Bende bi 3 sene sonra Cbr600 almayı düşünüyorum . Onu bi 3-4 sene kullanırım sonra 2019 gibi felan 600 ü satarım. Ondan sonra R1 e gecerim bi 2-3 sene de onu kullandım mı 2022 gibi Hayabusa alacam inşallah. Bu motorlar hakkında bilgisi olan var mı acaba
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
-
Alper Kaya ve possi kocaman adamlarsınız yakışıyor mu hiç size ?
-
bugracvkytr adlı üyeden alıntı
Alper Kaya ve possi kocaman adamlarsınız yakışıyor mu hiç size ?
haklısın beni bilen bilir normalde böle tartışmam ama boş söylemleri görünce insanın yazası geliyor yazıncada böle senide boş muhabbete çekiyor kendisi gibi
-
-
o Yaşa Gelince Konuşuruz Kardeşim
O zamana Kadar Pek Çok Motor Çıkar Çünki ))
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Abi bu arada Sakaryalı mısın ?
-
Başka fikri olan var mı ?
-
possi adlı üyeden alıntı
Adam sırf Hyosung u kötülemek için foruma üye olmuş baksanıza her yorumu ayrı 1 fiyasko
-
-
Bumoto kullanan birisi vardı forumda Soner Polat abimiz çok memnun kalmış Youtube'da videolarını izliyorum yani gayet güzel bir motora benziyor.Yapılan yorumlara göre de 180'i çok rahat görür diyorlar.Hyosung da güzel ama şekil olarak bence Bumoto daha iyi.Yine de teşekkürler
-
4 sene sonra.Hem fikirlerin değişir,hem piyasadaki motorlar.O zamana daha iyisini alırsın inşallah.Şimdiden o motor şu motor mu diye karşılaştırma.
Videoları izlemekle ve forumda bilgi edinmekle yetin.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
Genç bunları düşünme, yazılanları takma ve hevesini kırma. İçindeki motor sevgisini her zaman sakla. Kendine ufak bir cup al ucuz fiyatlı 4 sene boyunca kullan içerlerde, dağlık alanlarda, trafik olmayan alanlarda. Ehliyeti aldıktan sonra 125liğe 1-2 sene sonrasında 250ye binersin. O zamana kadar cup ile tecrübe kazanırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)