arkadaşım bende er 6 aldım. henüz pek demene fırsatım olmadı ama.. beklentilerimin üstünde bir motor olduğu kesin .. kesinlikle er 6 n tawsiye ederim
elit motogaraj
arkadaşım bu motorların temizini bulmak zor...en güzeli az yaksın,masrafı az olsun dersen al bir sıfır cbr 250 en güzeli...140km'ye kadar gayet iyi hızlanıyor...vergisi az,servisi bol...en azından 2 yıl garantin de olur...senin dediğin paralar için en iyisi bence budur...sonra bakarsın elin bollanır alırsın bir 600 lük...satması da rahattır...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Statörün çözümü adam gibi yeniden sardırılarak yalıtımının çok iyi yapılmasıdır. Ben inat edip kendim sarmış sonra da hayatımda bir daha statör sarmamaya yemin etmiştim Diğer bir çözüm e-bay'de statör aramaktır. Yanlış hatırlamıyorsam Kawasaki'nin bazı modellerinin statörleri uyuyordu. Ben yurtdışında bulunduğum bir dönem 2. el bir DL650 statörü almıştım kullanmak için ancak uymamıştı.
Konjektör problemi ise motosikletlerin genel bir problemidir aslında. Açılan başlıkların neredeyse % 10'u konjektör başlığıdır. Motorum şarj etmiyo ne yapmalıyım ? Ben 5-10 liraya çin malı bir konjektör takıp devam etmiştim. Ama şimdiki aklım olsa adam gibi bir konjektör takardım. Yine E-bay'de MOSFET regulator diye arat. Biraz pahalı olurlar ama neredeyse hiç ısınmaz ve arızalanmazlar. Yamaha R1'lerin sanırım 2004-2005 sonrası konjektörleri bu tip konjektörler. Uygun fiyata 2. el bulabilirsin. Benim şimdiki motorumun da kronik problemi konjektör. Geçenlerde Yamaha'nın RX1 modeli kar motosikletinden çıkma bir MOSFET konjektör buldum ve sadece 20 dolara. Bir fırsatını bulursam takacağım.
Son bir tavsiye. Google en iyi dostundur, unutma. Biraz "armut piş, ağzıma düş" halinde gördüm seni. Motorların vergisini bile soruyorsun. Google'a "motosiklet, vergi, 2013" diye yazıp aratman 3 saniye, bilgiye ulaşmanın keyfi dayanılmaz
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
aldığın maaşı bile soranlar olmuş gülmekten bişey yazamaz oldum
sana kısacası şöyle derim
alınabilir durumda olanları:
8bin comet
11-12de er6n
ne kadar ekmek o kadar köfte.gerisi vermek istediğin paraya kalmış
Temizse eğer kesinlikle Comet. Çünkü aynı ayardaki ER6N'den en az 3-4 bin lira daha ucuz.
www.motorumla.net
Sana demedim yahu....
http://www.motosiklet.net/forum/etki...graflar-2.html
Hatta şurda o resimlerin devamı var
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bir allahin kuluda demezki hyosungla kawasaki nasil karsilastirilir. Basarsan eline alirsin hyosungun motorunu kawasakinin sesi ve kalitesi yeter. Istedigin kadarda bas banamisin demez kullanan arkadaslarin yorumudur. Hyosung agresif kullanima gelmezzzz
---------- Post added at 07:48 ---------- Previous post was at 07:35 ----------
yakinda r1 le gt650 r hyosunglarida kiyaslayacagin konulari bekliyorum..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
bildiğim kadarıyla er-6n çift silindir ve performansına göre yakıtta ekonomik bir model, onu tercih etmen daha akıllıca olacaktır..
kalite farkı bariz ortada tabiki.. Kawasakinin daha kaliteli ürün olduğunu biliyoruz.. Ama senin bilmediğin Hyonun jantına laf et, devir göstergesine bile laf et hatta selesine laf et ama motoruna laf etme arkadaş.. Demek ki sen çok ölüsünü kullandın.. valla benim makina şimdiye kadar motorundan sebeb hiç gitmem demedi.. Allaha şükür elimize de bir şey almadık..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)