Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

er6n mi gt 650 comet mi

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı khakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak bu güzel bir alternatifmiş mesela hiç aklıma gelmemişti. er6n lede çok bir fiyat farkı yok. vergisi ne kadar acaba
    problemin cozumu nedir ve tekrarlama olasılığı var mıdır çözüldükten sonra
    E şimdi 2 silindirlilerden bahsediyordun MT03 nerden çıktı yahu.... Tek silindir 48 hp ..Ama torku yüksek... Son hızı da 174 sabit...
    Yakıt olarak alayından da çok yakar
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    street triple rs
    arkadaşım bende er 6 aldım. henüz pek demene fırsatım olmadı ama.. beklentilerimin üstünde bir motor olduğu kesin .. kesinlikle er 6 n tawsiye ederim
    elit motogaraj

khakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    malesef sattım
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    E şimdi 2 silindirlilerden bahsediyordun MT03 nerden çıktı yahu.... Tek silindir 48 hp ..Ama torku yüksek... Son hızı da 174 sabit...
    Yakıt olarak alayından da çok yakar
    tek silindir olduğunu bilmiyordum. farketmemişimde. işime yaramaz oyleyse zaten

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    arkadaşım bu motorların temizini bulmak zor...en güzeli az yaksın,masrafı az olsun dersen al bir sıfır cbr 250 en güzeli...140km'ye kadar gayet iyi hızlanıyor...vergisi az,servisi bol...en azından 2 yıl garantin de olur...senin dediğin paralar için en iyisi bence budur...sonra bakarsın elin bollanır alırsın bir 600 lük...satması da rahattır...
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

Motosikleti
    malesef sattım
    Alıntı hocaseko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bu motorların temizini bulmak zor...en güzeli az yaksın,masrafı az olsun dersen al bir sıfır cbr 250 en güzeli...140km'ye kadar gayet iyi hızlanıyor...vergisi az,servisi bol...en azından 2 yıl garantin de olur...senin dediğin paralar için en iyisi bence budur...sonra bakarsın elin bollanır alırsın bir 600 lük...satması da rahattır...
    mantıklı aslında da abicim cbr 125 ve 250 yi hiiiçççç sevvmiyorumm beee. çok tipsiz yahu bi turlu ısınamadım onlara. kimse üzerine alınmasın lütfen de. basit bi görüntüleri var yani.

shi_bumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord
    problemin cozumu nedir ve tekrarlama olasılığı var mıdır çözüldükten sonra
    Statörün çözümü adam gibi yeniden sardırılarak yalıtımının çok iyi yapılmasıdır. Ben inat edip kendim sarmış sonra da hayatımda bir daha statör sarmamaya yemin etmiştim Diğer bir çözüm e-bay'de statör aramaktır. Yanlış hatırlamıyorsam Kawasaki'nin bazı modellerinin statörleri uyuyordu. Ben yurtdışında bulunduğum bir dönem 2. el bir DL650 statörü almıştım kullanmak için ancak uymamıştı.

Konjektör problemi ise motosikletlerin genel bir problemidir aslında. Açılan başlıkların neredeyse % 10'u konjektör başlığıdır. Motorum şarj etmiyo ne yapmalıyım ? Ben 5-10 liraya çin malı bir konjektör takıp devam etmiştim. Ama şimdiki aklım olsa adam gibi bir konjektör takardım. Yine E-bay'de MOSFET regulator diye arat. Biraz pahalı olurlar ama neredeyse hiç ısınmaz ve arızalanmazlar. Yamaha R1'lerin sanırım 2004-2005 sonrası konjektörleri bu tip konjektörler. Uygun fiyata 2. el bulabilirsin. Benim şimdiki motorumun da kronik problemi konjektör. Geçenlerde Yamaha'nın RX1 modeli kar motosikletinden çıkma bir MOSFET konjektör buldum ve sadece 20 dolara. Bir fırsatını bulursam takacağım.

Son bir tavsiye. Google en iyi dostundur, unutma. Biraz "armut piş, ağzıma düş" halinde gördüm seni. Motorların vergisini bile soruyorsun. Google'a "motosiklet, vergi, 2013" diye yazıp aratman 3 saniye, bilgiye ulaşmanın keyfi dayanılmaz
    "I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen

aldığın maaşı bile soranlar olmuş gülmekten bişey yazamaz oldum
    sana kısacası şöyle derim
    alınabilir durumda olanları:
    8bin comet
    11-12de er6n
    ne kadar ekmek o kadar köfte.gerisi vermek istediğin paraya kalmış

Motosikleti
    malesef sattım
    Alıntı shi_bumi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Statörün çözümü adam gibi yeniden sardırılarak yalıtımının çok iyi yapılmasıdır. Ben inat edip kendim sarmış sonra da hayatımda bir daha statör sarmamaya yemin etmiştim Diğer bir çözüm e-bay'de statör aramaktır. Yanlış hatırlamıyorsam Kawasaki'nin bazı modellerinin statörleri uyuyordu. Ben yurtdışında bulunduğum bir dönem 2. el bir DL650 statörü almıştım kullanmak için ancak uymamıştı.

Konjektör problemi ise motosikletlerin genel bir problemidir aslında. Açılan başlıkların neredeyse % 10'u konjektör başlığıdır. Motorum şarj etmiyo ne yapmalıyım ? Ben 5-10 liraya çin malı bir konjektör takıp devam etmiştim. Ama şimdiki aklım olsa adam gibi bir konjektör takardım. Yine E-bay'de MOSFET regulator diye arat. Biraz pahalı olurlar ama neredeyse hiç ısınmaz ve arızalanmazlar. Yamaha R1'lerin sanırım 2004-2005 sonrası konjektörleri bu tip konjektörler. Uygun fiyata 2. el bulabilirsin. Benim şimdiki motorumun da kronik problemi konjektör. Geçenlerde Yamaha'nın RX1 modeli kar motosikletinden çıkma bir MOSFET konjektör buldum ve sadece 20 dolara. Bir fırsatını bulursam takacağım.

Son bir tavsiye. Google en iyi dostundur, unutma. Biraz "armut piş, ağzıma düş" halinde gördüm seni. Motorların vergisini bile soruyorsun. Google'a "motosiklet, vergi, 2013" diye yazıp aratman 3 saniye, bilgiye ulaşmanın keyfi dayanılmaz
    heheheh) armut falan değil de insanın cebinden çıkanı en iyi ödeyen bilir. e burda da madem ki var bu aleti kullanan. en kesin bilgiyi o verir diye sordum yine de teşekkür ederim açıklamanız için.

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı possi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aldığın maaşı bile soranlar olmuş gülmekten bişey yazamaz oldum
    sana kısacası şöyle derim
    alınabilir durumda olanları:
    8bin comet
    11-12de er6n
    ne kadar ekmek o kadar köfte.gerisi vermek istediğin paraya kalmış
    Onu bunu bilmem de avatarında ki resim bizim BOY u çok kızdıracak... Sanki onun fotosu gibi geldi..

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Temizse eğer kesinlikle Comet. Çünkü aynı ayardaki ER6N'den en az 3-4 bin lira daha ucuz.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    malesef sattım
    Onu bunu bilmem de avatarında ki resim bizim BOY u çok kızdıracak... Sanki onun fotosu gibi geldi..
    fotoğraftaki motosiklette motosikletin üzerindeki f351 ls2 single-mono kask da fotoğrafı ceken telefon da fotoğrafın çekimi de bana ait

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    fotoğraftaki motosiklette motosikletin üzerindeki f351 ls2 single-mono kask da fotoğrafı ceken telefon da fotoğrafın çekimi de bana ait
    Sana demedim yahu....
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...graflar-2.html
    Hatta şurda o resimlerin devamı var

Motosikleti
    malesef sattım
    Sana demedim yahu....
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...graflar-2.html
    Hatta şurda o resimlerin devamı var
    aman allahım fotoğrafların güzelliğine bak. bi an once koymam lazım altıma bi 600lük :(

agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bir allahin kuluda demezki hyosungla kawasaki nasil karsilastirilir. Basarsan eline alirsin hyosungun motorunu kawasakinin sesi ve kalitesi yeter. Istedigin kadarda bas banamisin demez kullanan arkadaslarin yorumudur. Hyosung agresif kullanima gelmezzzz

---------- Post added at 07:48 ---------- Previous post was at 07:35 ----------

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hah yeni yılın ilk sazanı atladı
    yakinda r1 le gt650 r hyosunglarida kiyaslayacagin konulari bekliyorum..

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı agilty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir allahin kuluda demezki hyosungla kawasaki nasil karsilastirilir. Basarsan eline alirsin hyosungun motorunu kawasakinin sesi ve kalitesi yeter. Istedigin kadarda bas banamisin demez kullanan arkadaslarin yorumudur. Hyosung agresif kullanima gelmezzzz

---------- Post added at 07:48 ---------- Previous post was at 07:35 ----------

yakinda r1 le gt650 r hyosunglarida kiyaslayacagin konulari bekliyorum..
    Bilakis o motorun bir tek motorunu eline alamazsın Motor bloğu çok sağlam ama diğer taraflarına birşey diyemiyorum Lütfen 250 cc lik olanlarla karıştırmayın bu makinayı..
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    bildiğim kadarıyla er-6n çift silindir ve performansına göre yakıtta ekonomik bir model, onu tercih etmen daha akıllıca olacaktır..

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı c3nk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bildiğim kadarıyla er-6n çift silindir ve performansına göre yakıtta ekonomik bir model, onu tercih etmen daha akıllıca olacaktır..
    bilmediğin kadarıyla da Comet 650 de V Twin yani çift silindir.. Ekonomi olarak onu da tercih edebilir

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı agilty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir allahin kuluda demezki hyosungla kawasaki nasil karsilastirilir. Basarsan eline alirsin hyosungun motorunu kawasakinin sesi ve kalitesi yeter. Istedigin kadarda bas banamisin demez kullanan arkadaslarin yorumudur. Hyosung agresif kullanima gelmezzzz[COLOR="Silver"]
    Bastın mı da biliyorsun? Atıp tutun anca...
    Cometle 200 Km/h+ üzerinde 1 saat kadar seyrettim, ben bittim o hala gittikçe gidiyordu.
    Kısacası eline aldığın şeylerle kıyaslama.
    dreamkiller ve UNdocab bunu beğendiler.
    www.motorumla.net

agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bastın mı da biliyorsun? Atıp tutun anca...
    Cometle 200 Km/h+ üzerinde 1 saat kadar seyrettim, ben bittim o hala gittikçe gidiyordu.
    Kısacası eline aldığın şeylerle kıyaslama.
    ikisinide kullandim. asil sen kullanmadigimi nerden biliyosun? tecrube edecek kadar kullanmadim ama er6 ile comet karsilastirmasi sacma geldi bana. kalite farki bariz ortada. al bi kawasaki kafan rahat etsin kronik sorunlarla ugrasma..

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    kalite farkı bariz ortada tabiki.. Kawasakinin daha kaliteli ürün olduğunu biliyoruz.. Ama senin bilmediğin Hyonun jantına laf et, devir göstergesine bile laf et hatta selesine laf et ama motoruna laf etme arkadaş.. Demek ki sen çok ölüsünü kullandın.. valla benim makina şimdiye kadar motorundan sebeb hiç gitmem demedi.. Allaha şükür elimize de bir şey almadık..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)