Çoookk ACİL! Hangi scooteri alıyım!nolur cevap :(
-
PEOPLE S 200
--------------------------------------------------------------------------------
Ölçüler 2010 x 720 x 1300
Ağırlık (kg) 116
Motor Tipi 4 zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzuman CVT
Motor Hacmi (cm³) 163
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 6,8
Yağ Kapasitesi 0,9
Sele Yüksekliği 800
Max. Güç (Hp/d/d) 12 / 7500
Max. Tork (Nm/d/d) 12.2 / 6500
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön 100 / 80 - 16
Tekerlek Ölçüsü Arka 120 / 80 - 16
Arkadaslar pazar gunu fuardan ya bu motoru yani kymco people 200 ü yada daelim history 125 alcam aralarında 250-300 ytl fark war bana yrdımcı olurmusunuz bu motlarları kullanan warsa biraz ozellıklerınden bahsetsın yoksa ama bılen warsa oda bahsetsın cvplar ıcın sımdıden teseekur ederım
Reklamlar
-
Yamaha Bws 100 Al 3000ytl çok Iyi...
-
yok arkadasım 100 luk kullanıcamm yer ıcın cok dusuk gelir bu 2 si nden birini alcam
-
yaw kaç saat olmuş yok mu arkadaşa bi fikir vericek
ben bilsem söylerdim ama bilmiyorum
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
arkadasim ben kymco people s al derim hem güç bakımından hemde estetik bakımından deilim den daha iyi bende bir kymco movie xl 150cc aldım pazartesi gelicek bakalım bunuda düşünebilirsin 11hp 11.6 nm tork var
-
arkadasım history de 11 bg kymco 12 bg ama bu tork ne ise yarıo
-
Kanuni speedy 125 al bence
-
kymco people modeline 100000 km garanti veriyor sakın sallıyo demeyin milliyet -motosiklet ekinde kocaman kocamn reklamları vardı kymco al derim ben sana yanlız yedek parça fiyatı hakkında kesin bir bilgi veremiyecem sana .... tercihin KYOMCO olsun ginede
-
motodevil adlı üyeden alıntı
arkadasım history de 11 bg kymco 12 bg ama bu tork ne ise yarıo
arkadsım tork cekiiş gücüdür tork nu nekadar kuvvetli olursa cekişinde o denli iyi olur misal 10hp olu 6nm tork olursa ara hızlanmaların zayıf olur ok
-
werdınız cplar ıcın cook tesekkur ama yorumlara lutfen dewam edelim
-
bilmiyorum ama
kymco iyi görunuyo beygir ve tork bir birine yakın ıyı sayılır yani motoru hiç surmedım ve görmedıdmde benden bu kadar
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
bu arada 2 kısı bol yokuslu yerlerde bıncz ona gore acıklama yaparsanız daha saglıklı olur
-
bu ıkı secenek arasındam kymco cok daha ıyı. buyuk teker dengelı. sele altı bır tam bırde yarım kask alıyor.ayrıca daelim gosterısli ama altı bos. cok uzun surmez hepsı bozulacak. ben bırde sym hd 200 ile vs 150 miydi oyle bırsey var ona bak derim. bu arada vs 150 3.5 mılyar goruntude mukemmel. onada bak
-
bence hussar al
katalatık konvektorlu ekzoz
tubuless lastıkler
renklı celık cantlar
arka cıft amortısör
disk fıren
zaman saatı
benzın gostergesi
tek silindir, 4 zamanlı
8 hp / 6500 rpm
hava sogutmalı
fıyat:2,700 ytl
-
Hangi motosikleti alırsan al . Kendi hür iradenle iyi günde kütü günde
hastalıkla sağlıkta severek kullanmak için al !
-
arkadaslar bu 2 motordan birini bu hafta icinde kesın alacam fakat benım butcem 3750ytl falan ötv den sona fiyatlar ne kadar olmustur sizce?
-
Bence ikisinide fazladan para verme git keeway arn 125 al (2000- 2150 ytl arası). paranda cebinde kalır. hem bahsettigin iki motordanda görünüş olarak çok daha şık ve güç konusunda problem yaşamazsın. çok atak ve seri bir scooter.bizdeki 1600 km de ve hiç bi sorunu yok.. yada honda beat (3000 ytl olması lazım). 100 lüktür ama honda kalitesi ve şıklıgı var en azından. eger ikiside olmaz dersen ve illa 150 cc dersen keeway matrix al hem 150 cc hem cok şık 3000 ytl yanılmıyosam... keeway markasınada güvenebilirsin
-
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
kymco tek gecerim cok sağlam bi motor
-
arn125 adlı üyeden alıntı
Bence ikisinide fazladan para verme git keeway arn 125 al (2000- 2150 ytl arası). paranda cebinde kalır. hem bahsettigin iki motordanda görünüş olarak çok daha şık ve güç konusunda problem yaşamazsın. çok atak ve seri bir scooter.bizdeki 1600 km de ve hiç bi sorunu yok.. yada honda beat (3000 ytl olması lazım). 100 lüktür ama honda kalitesi ve şıklıgı var en azından. eger ikiside olmaz dersen ve illa 150 cc dersen keeway matrix al hem 150 cc hem cok şık 3000 ytl yanılmıyosam... keeway markasınada güvenebilirsin
arkadasım bu motora 2 kısı bınce ne arn nede matrix toplam 180 kg yu goturemes zaten gorduum kadarıyla matrix in sele si buna musait degil tek kısı olsam hıc dusunmez matrix alırdım ama 2 kısıyız we ötv den sona normalde daelim history 125 3600ytl sımdıkı fıyatı ne olmustur?kymcoda 3900ytl o nekadar ollmustur*??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler