Apachi XZ250RM Cross ON(On Road)
Reklamlar
-
bu motora bende bakmıştım gayet kaliteli vede hoş bir duruşu war 17 bg olanı rx 250 il aynı motoru kullanıyor param yetseydi kesinlikle bunu alrıdım bence güzel bir makine ama işin ucunda 8500 tl war o kadar paran warsa ktm kadıköyle bir görüş 8500 peşin verip kalnı taksit yaptıtırsın ve harika motorlar bulursun orda ama fazla zorlamam dersen git al
Reklamlar
-
Yorum için teşekkürler, dediğim gibi nakit olarak buna ve sonrasında jant,lastikler,kask,vs, evrak, gibi şeylere tek seferde ödemesini yapmayı planlıyorum, başkaca şuan için marka düşünmüyorum, ancak benzer klasmanda cross/enduro ve 28 beygir üzeri bir marka biliyor iseniz aynı fiyata, lütfen belirtiniz.
-
yol lastiği takılmış cross motor görüyorum, supermoto değil, supermoto olsa ön ve arka ikisi de 17" jant olurdu, cross jantları var, arka 18" ön 21" olarak, son süratini, titreşimini, yakıt tüketimini vs merak ediyorum ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
Galiba forumdaşa "polo34" bana bulaşan bu modelin virüsünü enjekte ettik bakalım kim ilk derman bulacak.
-
http://www.youtube.com/watch?v=Xz3xlV-SWmU&feature=endscreen&NR=1
linkteki arkadaşın apachi ile ilgili videoları var, aşağıdan görebilirsiniz, anormal işler yapmışlar, motor sağlam galiba
http://www.youtube.com/user/gokogokhan1?feature=watch
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
ben otoban, şehir içi, hadi birazda mıcırlı kuru yollar için bakıyorum, o yüzden titreşim ve yakıt benim için önemli ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
Bu konuda yanıt verebilecek kişiler ile görüşüyorum, umarım renk, yedek malzemeler konusunda anlaşmaya varıp, alımı gerçekleştiririm, arada bi taraftan dürtüyor honda crf250l'mi alsam yada motoran xf250mi.
-
Motor teslim alındı, yeni başlık açmak farz oldu, darısı tüm gönlünde istedikleri motoru almak isteyenlere.
-
Başlık açmaya çalıştım ancak moderatör onayı süreci dedi, belkide ben yanlış sekmede denedim "diğer marka" kategorisine, neyse bu gün öğleden sonra teslim aldım, ağa (ağabey),sağ olsun hedaye etti, sayılır yani nerdee o ağa
Kargo gelince ilk kötü sürpriz yaşadık, indirirken malesef, uyardığım halde "motor bloğunun tarafı ağır olur" der demez, yanımdaki kargocu'nun burnunun üstüne indi, fena soyuldu burnu :(
şuan dinlenme safhasındayım, yavaş yavaş kendim toplayıp, bir taraftan etiketleri soyuyorum, kurukafa, ıvır zıvır 30'u geçtikten sonra bana uymaz, siyah beyaz olsun vesselam.
İlerde daha doğrusu henüz çok erken, performansı şusu busu için konuşmak, ancak her bir detayı "objektif" olarak değerlendirmeye çalışacam(hani yeni mal alırsında, gözüne uzay mekiği kadar süratli gelir vs, o hesap, artık kemale eriyoruz)
-
hayırlı olsun kazasız sürüşler...
merakla beklenen bir modeldi
bekleyen arkadaslar merakla sizin yorumlarını bekler durur
-
@cenkito
Teşekkür ederim, ancak kötü haber yorum bekliyecek arkadaşlar, biraz uzun bekliyecek zira servis manueli/tavsiyesi ne yazıyor ise harfiyyen yapmayı planlıyorum,direksiyonda yer alan ecnebice öğüt/tavsiye örneği:
-
-
Öncelikle hayırlı olsun. Detaylı bir inceleme ve bol resim bekliyorum sizden Kazasız, belasız sürüşler dilerim...
-
-
Hiç keyfimde yok, motorda halen evimin merdiven altında yarı toplu durmakta, Reyhanlılıyım şöyle yapılan yorumları okuyunca dahada üzülüyorum, fitne fesat ortamına mahal vermemek adına kendimi tutup yorum yapmıyorum, Allah hiç bir yerde bu/buna benzer başka olay yaşatmasın, herkes serin sakin davransın uzaktan oturup yorum salya sümük, olayların iç/dış yüzünü bilmeden yapılan her hareket/yorum zarar veriyor hepimize, uzatmıyorum yetkililerin açıklamalarına itibar edilmelidir sadece buraya yazdım, lütfen başkaca reyhanlı ile ilgili soru sormayın, herkes gergin ve üzüntülü, "motor ile ilgili" inşallah herşey düzeldiğinde elden geldiğince sizlere bişeyler paylaşacam.
-
@saturn Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah
@Syanur Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah evet kumandaların tümü solda, sağ çıplak hiç bir şey yok.
@blamir Bu alet ONNNNROAD ONNNROAD, yanlış başlıktasın forumdaş (rodaj sonrası sm lastikleri söktüğümde, birazda cenclığh damarım kalmışsa, tepe dağ, kross denerim hiç sanmıyorum.)
Depo içerisinde plastik çapaklar, olunca depoyu söktüm, yıkadım kuruduktan sonra ateş terbiyesi ile kalan kılcal plastikleri almak en iyisi elbette filitresi var ancak yolda bırakırda,bide yolda çapak temizle olmaz, sıfır alıpta platstik depolu olan her motora önerim kontrol ediniz.
-
hayırlı ugurlu olsun çok merak ettiğim bir motordu kendisi almayıda planlamıyor değilim .. sayende merak ettiklerimizi burada buluruz.. tekrardan güle güle kullanın
-
@jesse : Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olur inşallah
Şuan aklıma takılanlar
1. Plakalık kuyruğu çok geride, bunu kızmış tel ile düzgünce kesip, geriye alüminyum ile şasiye bağlı ince işçilikli bir plakalık tasarlamaya çalışacam
2. Artçı/Yolcu ayaklığı yok, zaten manueldede tek kişilik olarak geçsede, mutlaka artçı için çözüm lazım, prat,k ayaklık gören varmıdır?
3. Tahrik zinciri çıkış yerinde plastik bi koruma var, gündelik kıyafet/ayakkabı ile kullanmak cesaret ister, maazallah bi kaparsa kopartır, bunada bir çözüm üretmem lazım.
Safha safha, paylaşmaya devam ediyorum görüldüğü üzere, ve henüz trafik işlemleri yapılmadığından motoru dahi çalıştırmadım, içerisind bulunan yağı boşaltıp SAE 10W-40 buldum gtx cstrl,
henüz o yağı dahi koymuş değilim, neyse her işte hayır vardır diyorum, ancak içimden dahi gelmiyor ne motoru kullanmak nede bir sevinç.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)