10.000 - 15.000 tl lik süpersport motorsiklet arıyorum tavsiyelerinizi ala bilirmiyim
10.000 - 15.000 tl lik süpersport motorsiklet arıyorum tavsiyelerinizi ala bilirmiyim
600RR / Zx 6 / Ya da Zx 636. Başka pek şansın yok boşuna arama :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Kawasaki Er-6 F _ N seçim senin...
Motosiklet bir yaşam tarzıdır
Kimsin necisin arkadşım
Ehliyetin varmı 600cc sürebilecek tecrüben varmı
Eğer var olduğunu varsayarsak O fiyat aralığına 8,10 senelik motor Alınmaz Heleki SS hiç alınmaz
al bir ER-6F keyfine bak grenajlı Millet SS sanar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01792111/detay
Sado
Forumdan bir arkadaş 2004 Yamaha R6 satıyor...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06687563/detay
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
eger hala almadiysan yorumlarimi yazayim. bende ayni basligi sonbahar baslarinda acicam. sldaha detayli ve secenekli bir.baslik olcak tabi. ama kaskin montun hazirsa ben 15 milyara temiz bir er6n alirdim 2. secenegim ise torkundan dolayi fazer olurdu ancak fazerlarda model dusuk kilometre yuksek oluyor diye onu ikinci plana attim isteklerimi kawasaki karsiliyor ancak fazerin 4 silindiri ve sesi insanin aklini aliyor tabi. ikisinide incele.hangisinde mutlu olursan onu al.
Sahibinden.com adresine motosiklet sekmesi altında arama kriterlerine istediğin motor büyüklüğünü yaz, listede olanları incele, aksi halde bilinen bütün motosiklet markaları yazılır:D
Ya fazer cazip geliyor ama bir yandan onu nasıl kullanıcağım bilmiyorum fazer uzun yol motoru ben ise daha sportif bir motor arıyorum yani anlayacağınız ss tarzı bana cazip geliyor
Sen önlemini alda gerisini kadere bırak
Kaskını muakkak tak
İstanbulda fazer kullanan binlerce kişi yanılıyo olamaz. uzun yola da kısaya da gelir fazer.
Kusura bakma ama açtığın konu ve yaptığın yorumlar geçmek istediğin motor hakkında fazla bilgin olmadığı anlamına geliyor sanki.
Yani uzun yol motoru diye istemediğin fazer 98beygir. Şehir içinde ne yapmayı düşünüyorsun.
Kardeşim bu nasıl bir cevap anlayamadım ? Hem bu mesajı yazıyorsun
Hemde Nasıl kullanacağını bilmiyorsun öte yandan Fazer nasıl uzun yol motoru anlamadım Naked olarak geçiyor oda şehir içi yani sokak motorudur, Senin istediğin tars ise SS asıl o şehir içine uygun değil Uzun yol motorudur Fazerin neyini güçsüz buldun 98 Hp motor onuda anlamış değilim amma Sen heralde şöyle 200 HP Scooter gibi bişey arıyon Hem şehir içi hemde Kullanımı çok kolay
Sado
Ya şimdi ona bakarsan r6 da 98 beygir r6nın motoru var fazerin üstünde ama düz yolda fazer yakalasın bakim r6 yı da görelim benim istediğim tarz ss yani başka tarzda yok şu an aklımda sadece zamanında fazer aklımdan geçti ama sonra baktımki bana gelmez dedim ben onu kullanırken rahat edemem diye kullanamam dedim hani. Bu arada aklımda gsxr 600 veya 600 rr vardı dün ise bir arkadaşımın sayesinde bütçemi arttırdım ve kız gibi bir yzf r6 aldım 2011model full bir motor daha sadece 6000 km de. Bunuda 1sene falan kullanıp hayalim olan r1 e kavuşmayı düşünüyorum
Bu arada benim birde yeni kaska ihtiyacım var sizce arai mi tercih edim yoksa shoei mi tercih etsem ?
Sen önlemini alda gerisini kadere bırak
Kaskını muakkak tak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)