Chopper'lerin Kıyaslaması Zealsun,Gomoto,Salcano,Mondial,Monero,Keeway, Ramzey,Jinlun
Reklamlar
-
17 Mayıs 2006, 22:45
arkadaşlar bu regal raptor iyi hoşda.Görünüşü falanda güzel fena değil.Ama u linkte bi fotoya bakın allah aşkına bu kadında mı anormallik var yoksa bu motor harbiden bu kadar ufakmı??? cidden şaşırdım bu ne böyle yaa
http://www.ajsmotorcycles.co.uk/docs...ame%20set1.htm
Reklamlar
-
17 Mayıs 2006, 23:00
halk ne istiyorsa fabrikler (uydurdum) reklamda o ismi kullanıyor malesef. cruiser'ın cruiser olduğunu en iyi onlar biliyor oysa. salt anlaşılmaz diye zırvalıyorlar. şapır diyen adama dergide cruiserdan bahsettinmi o da ne der tabi.
ya doğuda livays'a leyvis denirdi. sanırım 80'lerdi. bir hafta bile geçmeden çıkan ilk tv reklamıyla herkes liiivays demeyi öğrendi. bir kaç günde... turkey'e türkiye dedirtmek de mümkün. ama teoride. astar-yüz hikayesi.
ozanozan adlı üyeden alıntı
yoksa bu motor harbiden bu kadar ufakmı???
evet mesela depo ince bitiyor vs. ben bu yüzden jinlun marauder aldım. sen bir de 2006 raptor'a bak. o daha iyi.
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
-
17 Mayıs 2006, 23:04
arkadaşlar bu regal raptor iyi hoşda.Görünüşü falanda güzel fena değil.Ama u linkte bi fotoya bakın allah aşkına bu kadında mı anormallik var yoksa bu motor harbiden bu kadar ufakmı??? cidden şaşırdım bu ne böyle yaa
http://www.ajsmotorcycles.co.uk/docs...ame%20set1.htm
arkadaşım sanırım raptoru gercekte hiç görmemişsin sen.O kadar küçük bir motor değil.Ama marauder 250 cc daha büyük
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3629 linke göz atarsan istemediğin kadar resim görebilirsin
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
17 Mayıs 2006, 23:37
Yaa biliorum baktım bu modellerede. Ben büyük bişey istiyorum oturaklı olsun.Bu benim gördüğüm raptor hoş aslındada çok çelimsiz duruo. Bu keeway landcruiser hakkında ne düşünüosunuz.Gören varsa oda mı böyle ufak? Ben yeni başlıyacam ama 250 cc arıorum.Ama kullanmayı hiç bilmiorum. Alacağım motorla öğrenecem 3-4 senede sürerim heralde üniversite bitene kadar.Yaa trafiğe çıkmak çok mu zor olur acaba Ankarada?
-
17 Mayıs 2006, 23:53
arkadaşlar bi el atın yahu
CBR 125 R ımı bugün sattım ve keeway 150 superlight alıyorum hatta kapora bile verdim ama iyimi ettim yoksa kötümü henüz farkında bile değilim bi el atında ya pişman ola ya da sevine bu garip kardeşiniz.....
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
-
18 Mayıs 2006, 00:46
Yaa biliorum baktım bu modellerede. Ben büyük bişey istiyorum oturaklı olsun.Bu benim gördüğüm raptor hoş aslındada çok çelimsiz duruo. Bu keeway landcruiser hakkında ne düşünüosunuz.Gören varsa oda mı böyle ufak? Ben yeni başlıyacam ama 250 cc arıorum.Ama kullanmayı hiç bilmiorum. Alacağım motorla öğrenecem 3-4 senede sürerim heralde üniversite bitene kadar.Yaa trafiğe çıkmak çok mu zor olur acaba Ankarada?
Arkadaşım landcruiser henuz türkiyeye gelemedi onu bekleyemem diyosan kanuniye bak onlar raptora göre biraz daha iri duruyo.mondial mct250 var bir de...
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
18 Mayıs 2006, 03:34
-
18 Mayıs 2006, 10:03
-
18 Mayıs 2006, 10:26
Bence Mondial Bir Kere Kullandim
Iiii Yani
-
18 Mayıs 2006, 11:47
http://www.hnmoto.com/ArticleShow0001.asp?ArticleID=326Arkadaşlar ben dün suziki bayisine gittim.Orada suzuki garantisinde gelen ama çin malı olan FYM 250cclik bir makine gördüm.Makina görüntü ve ses olarak çok tatminkar.Fiyatı da 3,100ytl.Servis falan hep suzukiden.Hakkında bilgi sahibi olan var mı?Acele yardım
-
18 Mayıs 2006, 14:30
Sevgili Dostlar,
Bu konuda karar veremediğim için ben de bir çok araştırma yaptım topicler,anketler actim. Sonunda kararimi Regal Raptor Dadyw'den yana kullandim. Tabi "japon disinda 5000 YTL alti motor arayan, parasi olmayan ya da 250cc'lik motorla baslayacak acemiler icin" kriterlerine gore yaptigim kiyaslamada RR sectiğim unutulmasin...
Bu konuda bana yardimci olan, fikir veren, motor hakkinda aciklama yapan sevgili dostum Freak(Atilla)'a, Kaldera(Uğur)'ya, Sukida(Onur)'ya tesekkur ediyorum..
Motoru bugün teslim aliyorum.. Asagida da gorulecegi uzere cok karizmatik bir makina..Darisi karar asamasinda olanlarin basina....
İmzamda bulunan aşağıdaki topicler ve anketler umarim size yardimci olur....
-
18 Mayıs 2006, 14:42
Motor hayırlı olsun.Ben landcruiser ı bekliyecem çok hoş motor ya bence zaten ehliyette yok daha sabredecem biraz. Güle güle kullan raptor u
-
18 Mayıs 2006, 14:49
Motor hayırlı olsun.Ben landcruiser ı bekliyecem çok hoş motor ya bence zaten ehliyette yok daha sabredecem biraz. Güle güle kullan raptor u
Bekle beklemesine ama, Keeway %15 civarı OTV farkini ve doviz artisindan gelecek zammi yansitabilir. Eger niyetin var ise gidip onden parani yatir zamndan etkilenme..
-
18 Mayıs 2006, 15:02
Saol bunu söylediğin iyi oldu.Öyle bişey yaparlarsa kimse almazki bu motoru.Zaten herkes vazgeçti.Bide fiyat farkı yaparlarsa zaten hepsi ellerinde kalır bence. motorun öyle ahım şahım bi özelliği yok zaten.Burayada aksesuarsız hali gelecekmiş.Şuan kararsızım ama zaten şuan almıorum.Ehliyetim yok daha.Bekliyim biraz daha sadece keeway değil diğerlerinede bakıorum artık güzel modeller geliomuş gene.
-
18 Mayıs 2006, 22:21
hocam hayırlı uğurlu olsun açtığın anket ve topiclerden bizlerde faydalandık o nedenle ayrıca teşekkürü borç bilirim
-
24 Mayıs 2006, 23:58
-
25 Mayıs 2006, 00:17
Doğru tercih yapmışsın, ben aylar önce karar verdim Raptor almaya ama önce ehliyet dediğim için bi de biraz nakit kenara koymak için Ağustos'u bekliyorum. Benim de Raptor'da karar kılmama en çok ilgili forum'u açan GWS ve Kaldera etkili oldu her ikisi de çok iyi bilgiler verdiler ve vermeye de devamdalar forum sayfalarında.
Raptorun hayırlı olsun, güvenli sürüşler, darısı başımıza...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
25 Mayıs 2006, 12:01
Hayırlı olsun diyen tum dostlara tesekkurler....
-
28 Haziran 2006, 05:19
merhaba arkadaşlar
epeydir takip ediyorum bu forumu fakat ekleyebileceğim pek bişey olmadığı için izlemeyi tercih ettim, sohbetlerin kalitesi beni mutlu etti,burda hiçbir geyik dönmüyo... bu sevindirici,bana güzel bi sohbeti ve yardımlaşmayı izleme şansı verdiğiniz için teşekkürler..ismim mustafa kemal atalay.ve resim öğretmeniyim.ben geçen yıl ilk motorumu aldım (mondıal 125 mt scooter ),çabuk sıkıldım yakıt haricinde bi şikayetim yoktu.onu sattım ve az yakıyor diye ayrıca 990 ytl fiyatıyla mondıal 100 kh yi havada kaptım.gerçektende yakıtı kokluyor , bu motorla bile 200 - 300 km. lik geziler yapıyorum,yani motorla uzun yol yapma tutkum var.ve uzun çabalar sonunda eşime de bunu sevdirmişken,daha iri bi motor alma fikri bir haftadır kafamda..motorumun titreşiminden ve çekişinden şikayetçiyim. ben antalyanın bir ilçesindeyim, buraya çok çeşit gelmiyor.sözünü ettiğiniz motorların çoğunu bilmiyorum.çapır lara büyük ilgim var.sanırım daha aldığım motorun henüz ikinci taksitini ödemişken bunu da satıcam.60 ytl yakıt tüketiminden sonra 120 - 130 ytl yakan bi motor beni biraz ürkütüyo.bu konuda sizden biraz gaz bekliyorum açıkçası.çapır a binme keyfi yakıt ı unutturuyomu merak ediyorum.
ve alacağım motor yine ucuz bi motor olacak.yani < mct - masai > gibi. ve hatta ikinci el bile olabilir,sonuçta en eskisi 1 yaşında bunların.sizden yakıt konusunda beni rahatlatacak yorumları olursa sevinicem.yolunuz açık olsun.bi söz vardı hoşuma gitti;
biz bu yola kaporta değil baş koyduk.
hoşuma gitmişti,paylaşmak istedim.
bu arada epeydir ziyaret edilmemiş bi sayfa galiba,umarım fazla beklemem
-
28 Haziran 2006, 05:33
mka: Kardeş bende mondıal 250 mct var. gayet memnunum 2600 km yi devirdim çok şükür önemli bir arıza çıkartmadı. Yakıta gelince rodajda 125 bin yakıyodu şimdi 105 e düştü(agresif kullanımda). diğer arkadaşlar da yardımcı olurlar sanırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler