Chopper'lerin Kıyaslaması Zealsun,Gomoto,Salcano,Mondial,Monero,Keeway, Ramzey,Jinlun
Reklamlar
-
24 Nisan 2006, 21:03
Foterli adlı üyeden alıntı
Kardes, hayirli olsun....Umarim beklentilerini karsilar...Benim ogrenmek istedigim sana anahtar teslim kaca maloldu....ve odemede kolaylik gosteriyorlarmi?
tekrar hayirli olsun...kazasiz surusler dilerim...
teşekkür ederim dostum.daha iyisi senin olsun.bana 2900 ytl kdv dahil maliyeti var.plaka hariç.ödemede kolaylık olmuyor.12 ay vade farkı ödeyerek alabiliyorsun.aslında ben motoru bile zor aldım.iki adet vardı.motor iyi çıktı sayılır.zaten koç-bisan fırması bu motoru yapan lifan firmasıyla anlaşarak fabrika kurdu.motoru tavsiye ederim.özelikle kawasaki el250 kullanan biri olarak verilen paraya göre iyi bir makina bence.
Reklamlar
-
24 Nisan 2006, 21:26
-
26 Nisan 2006, 03:05
TANSU adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Fiyat da oldukça uygun.
Nereden aldın motoru dostum...
-
27 Nisan 2006, 13:38
bazı motora el vurmak başa bela servisi bile beterin beteri yağın yerine sahte yağ koyan bu listede olan şirketler bile var . servisleri kapatıp sözleşmelerini iptal ediyorlar ama olan motorlara oluyor .
hyosung ve regal raptor .bu listenin en iyileri .
bu listede biri var kimseyi üzmemek babına ismini ağzıma almıyorum ama ellemeyin o kadar beter bişi . onun reklamını yapmak değil şu sitede bannerleri çıkıyor ama alıpta memnun olmayan o kadarı var . gelipte iki bir şey yazsalar rencide ediliyorlar .
skygo çok güzel aletmiş . bence bekleyip onu alın regal raptor alın veyada gerisine el vurmayın .
yanlız adam daha skygoyu sitesine bile koymamış düzgün error veriyor .
çok güzel motor .
regal raptor skygo hyosung tek kalem geçilir gerisine el vurmayın .
Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy
-
29 Nisan 2006, 20:18
[QUOTE=stenza]bazı motora el vurmak başa bela servisi bile beterin beteri yağın yerine sahte yağ koyan bu listede olan şirketler bile var . servisleri kapatıp sözleşmelerini iptal ediyorlar ama olan motorlara oluyor .
hyosung ve regal raptor .bu listenin en iyileri .
bu listede biri var kimseyi üzmemek babına ismini ağzıma almıyorum ama ellemeyin o kadar beter bişi . onun reklamını yapmak değil şu sitede bannerleri çıkıyor ama alıpta memnun olmayan o kadarı var . gelipte iki bir şey yazsalar rencide ediliyorlar .
skygo çok güzel aletmiş . bence bekleyip onu alın regal raptor alın veyada gerisine el vurmayın .
yanlız adam daha skygoyu sitesine bile koymamış düzgün error veriyor .
skygo,salcano,bisan firmasının imalat yapacağı 250 lik motor ve jinlun 250 lik motorların hepsinin motor model kodu LIFAN-253FMM dir.bu motor ayrıca atv motorudur.çekişi o yüzden iyidir.bu şekilde search yaparsanız motorun tek bir üretici olan lifan motor adresine ulaşırsınız.bu sebeple bu motorların kullanıcıları ya size aynı dertten yakınacaklar ya da aynı pozitif özeliklerini öveceklerdir.sonuçta motor aynı.yani içerik aynı.sadece biçim farklı.biçim faklılığı da son kullanıcıya fiyat yönünden yansıtılır ya da ithalatçı firmanın kar politikasını ortaya çıkartır.
motorların servis olayı ise çok farklı bir düşünce.tofaş arabalarının yetkili bayi dışında adım başı tamircinin olduğunu bilirsiniz.bunların içinde iyisi de var kötüsü de.mekanikçi bir motorcu veya iyi bir motorcu ustası bu alete bir defa el attımı anında çözebileceğini düşünüyorum.ihtisas almasına gerek yok bence.bu diğer motor markaları için de geçerlidir.sorun sadece yedek parçada.yukarıda saydığım markaları alan kullanıcı aynı motor modelini kullanacağından motorla ilgili parça bulma garantisi daha da artmaktadır.biçimde ise parça bulmada da o kadar sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.sinyal lambanın biri kırıldığında çok istiyorsan değişik bir modeli çift olarak takarak olayı çözebilirsin.bununla beraber motor kullanan kişi motorunda hangi yağı kullanacağını ve bu bilgiyi ustası ile paylaşmayı bilmiyorsa hiç kullanmasın daha iyi.biraz meraklı olmak lazım,takip etmek lazım,ikaz etmek lazım,yönlenmek ve yönlendirmek lazım diye düşünüyorum.yoksa motor yağı diye kızartma yağı bile konuyorsa o motor ustasının iyi niyetinden şüphe duymak lazım diye düşünüyorum.
infrared adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Fiyat da oldukça uygun.
Nereden aldın motoru dostum...
teşekkür ederim.daha iyisi sana olsun.ankara burak motor firmasından aldım. yiba çarşısında 30 yıllık bisiklet satıcısıdır.servisleri de vardır.kişi olarak da çok iyi insanlar.özelikle Ethem bey kaliteli bir insan.
davulcu adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun dostum.
saol dostum.
daha iyisi sana
-
30 Nisan 2006, 14:46
MOTOMAX-KEEWAY - Land Cruiser en zaman satisa sunuluyor bilen var mı
-
30 Nisan 2006, 15:07
valla salcano motorsikletleri satıyorum kendimde 250 çift silindir aldım mondial deki motordan kullanılmış ama mondial gibi önü ince arkası kocaman değil özellikle lastikleri dengeli en ufak titreşim yok fiyatıda uygun 3,200 ytl tavsiye ederim.
-
03 Mayıs 2006, 22:20
arkadaşlar nekadar doğru bilemiyorum ama duyduğum bir habere göre avrupa birliği nedeniyle yakında uzak doğudan gelen mallardada avrupa standartı aranacakmış bu nedenden dolayıda bu standartı karşılayamayan markalar ülkemize gelemeyecek tabi daha önceden gelmiş olanlarında yedek parçası.
bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Chopperların karşılaştırmasında önemli bir madde olabilirmi
-
04 Mayıs 2006, 13:07
visor adlı üyeden alıntı
MOTOMAX-KEEWAY - Land Cruiser en zaman satisa sunuluyor bilen var mı
22 Nisan, Nisan Sonu, Mayis Basi....
Simdi de 25 Mayis 2006'ya tarih veriliyor.
Yaz bitince kendileri binecek diye dusunuyorum...
[QUOTE=TANSU]
stenza adlı üyeden alıntı
skygo,salcano,bisan firmasının imalat yapacağı 250 lik motor ve jinlun 250 lik motorların hepsinin motor model kodu LIFAN-253FMM dir.bu motor ayrıca atv motorudur.çekişi o yüzden iyidir.bu şekilde search yaparsanız motorun tek bir üretici olan lifan motor adresine ulaşırsınız.bu sebeple bu motorların kullanıcıları ya size aynı dertten yakınacaklar ya da aynı pozitif özeliklerini öveceklerdir.sonuçta motor aynı.yani içerik aynı.sadece biçim farklı.biçim faklılığı da son kullanıcıya fiyat yönünden yansıtılır ya da ithalatçı firmanın kar politikasını ortaya çıkartır.
http://www.lifan.cn/en/75157121611595776/index.asp
arastirdim buldum...
-
04 Mayıs 2006, 16:52
hkn78 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar nekadar doğru bilemiyorum ama duyduğum bir habere göre avrupa birliği nedeniyle yakında uzak doğudan gelen mallardada avrupa standartı aranacakmış bu nedenden dolayıda bu standartı karşılayamayan markalar ülkemize gelemeyecek tabi daha önceden gelmiş olanlarında yedek parçası.
bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Chopperların karşılaştırmasında önemli bir madde olabilirmi
Evet.Bu konu hakkında bilgisi olan başka arkadaş var mı??ben temmuzz başı gibi raptor almayı düşünüyodum ama bu olay kafamı karıştırdı.Yedek parça belki de en önemli husus motor alırken.
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
04 Mayıs 2006, 17:22
Arkadaşlar Regal Raptor un kataloğu var elimde şu anda yazdığına göre
Uluslar arası standardı : Avrupa Tip onayı EEC
EEC onay No : e4*2002/24*0524*00 olarak belirtiliyor.
Hepinize iyi günler...
-
05 Mayıs 2006, 22:02
salcano neden ucuz?
raptor 4300 ytl ye değiyor mu? fazlalıkları neler ?
bende bir motor alıcam, ilk motorum olacak ama fiyat farkları ikisi de 250cc olmasına rağmen çokkkk...
-
07 Mayıs 2006, 13:21
Kalyoncumotor Salcano motosiklet hakkında biraz bilgi verebilirmisin dün şirinevler showroom da gördüm ama forumda kullanan pek kimse yok galiba, salcano topigine yazdım ama hala cevap yok regal raptorla kıyaslarsan artısı ve eksisi nelerdir ??
-
07 Mayıs 2006, 21:37
arkadaşlar keeway çin malı mı yoksa avrupa malımı. motomax in gazete ilanını avrupa markası damgasıyla vermişler doğrumudur???
-
08 Mayıs 2006, 03:51
bildigim kadarıyla cın bazı arkadaslar ne kadar ingılterede montaj oluyo desede ama bunu suren arkadaslar daha ıyı bılır sanırım....
-
08 Mayıs 2006, 03:58
Para yetse hyosung gv ile kymco VENOX arasında kalırdım olmazsada keeway yada regal...
hkn78 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar keeway çin malı mı yoksa avrupa malımı. motomax in gazete ilanını avrupa markası damgasıyla vermişler doğrumudur???
Çinde üretilen parçaları macaristanda monte ediyorlar!
-
08 Mayıs 2006, 21:19
arkadaşlar bu salcano sm 250 hakkında kimse bişiler bilmiyormu ???
-
08 Mayıs 2006, 21:29
salcano güzel motor ama servis ağı ne alemde yedek parca sorunu varmı bilmiyorum salcano.com dan katalog dosyalarına ulaşılamıyor kullanmadım ama görüntüsü ve sesi cezbediyor adamı bu akşam yibada bir göz attım hoşuma gitti göz dolduruyor en azından
-
08 Mayıs 2006, 22:08
mesut51 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu salcano sm 250 hakkında kimse bişiler bilmiyormu ???
ben 250 lık salcano aldım ,310 km yol yaptım,40 ytl benzinle bu işi yaptım,bu baslıkta motorun resmi var,aslında sen sor ben anlatim bu daha iyi olur bence,çünkü motordan ne beklediğin herkese göre farklıdır,bana maddeler halinde sorarsan sana daha rahat cevap verebilirim
-
08 Mayıs 2006, 22:14
Regal Raptor DD250 E bende merak ettim.Bu bölümde birde saydığımız tüm markaların net. adreslerini verebilirmiyiz ne kadar adres varsa bu markalarla ilgili iyi olur. İsmini duyup da görmediğimiz çok motor markası var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler