en iyisi Kanuni Seyhan 250c, 2005 model, siyah
bendeki !
satıyorum...
tabii ki yenilemek için
en iyisi Kanuni Seyhan 250c, 2005 model, siyah
bendeki !
satıyorum...
tabii ki yenilemek için
Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
-----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )
Kullandıgım motoru yazdım ama benim düsüncem motorun ozellıgı bg si cc si degil öncelıklı olarak distiribütörun motorun nekadar arkasında oldugu.motorumu servise bakım icin bıraktıgımda servis kaza yaptı ve magdur oldum....benim sucum ne...8 senemi verdim buyuk makıneler kullandım...bu markada muhattap bulamıyorsunuz ve sadece malı satana kadar size bakıyorlar...lutfen dikkat...
şu anda ramzey 2007 sezonuna üsküdar ramzey le güzel bir acılış yaptı ve 2006 fiyatlarıyle devam ediyor ramzey 250 qm şu an fiyatı 4.076 ytl ötv+kdv dahil ve motosiklet .net üyelerinede %5 iskonto uyguluyor 31/03/2007 tarihine kadar devam ediyor www.akbulutotomotiv.com adresinden ulaşabilirsiniz
İLGİLENDİĞİM MOTOR;FOTOĞRAF VE TAKSİT SEÇENEKLERİ LÜTFEN ELİMDE ASYA 150 CC T-1 MODELİ VAR.9800 DE 2005 ONA BİŞEY SAYIP ÜZERİNİ VERSEM OLUR MU?
Regal Raptor... 250cc, su soğutmalı, 16.5 hp çift silindir ........................3800 YTL
İLGİLENDİĞİM MOTOR;FOTOĞRAF VE TAKSİT SEÇENEKLERİ LÜTFEN ELİMDE ASYA 150 CC T-1 MODELİ VAR.9800 DE 2005 ONA BİŞEY SAYIP ÜZERİNİ VERSEM OLUR MU?
Regal Raptor... 250cc, su soğutmalı, 16.5 hp çift silindir ........................3800 YTL
sahibinden.com sıtesınden aradıgınız 2. el ne warsa bulabılırsınızzz
Arkadaşlar ben bir tanede JİNLUN 250 lik aldım eşime cok memnunuz bence bu fiyatta alınabilecek bir motor. Ben sıfır aldım ilk sahibiyim ve 2 sene oldu en ufak bir sorun cıkarmadı ve istanbul dışıda bir cok kez cıkmamıza rağmen. İki kişi bindiğinde de cekerde gayet iyi sonuc veriyor. Yeni alcak arkadaşlara tavsiyem parasal olarak alabiliyorlarsa ne marka düşünürlerse düşünsünler ama 250 den aşağısını düşünmeseler iyi olur. Başlangıc motoru olarak 250 lik gayet başarılı.
regal raptor görebileceğimiz satın alabileceğimiz yerler konusunda bilgi verebilecek kimse varmı? aykon un telefonlarını bir türlü bulamıyorum. mr_nzm@hotmail.com a email gönderseniz sevinirim.
teşekkür ederim.
selamlar herkese
regal raptor ve keeway görüntü harikası motorlar özellikle raptor korkunç bir alet fakat hiç binip test etme iimkanım olmadı. honda rebel ile kıyaslarsak vibrasyon durumu nasıl bu motorlarda.. yani hangi markada daha az titreşim var.. titreşim hangi hız aralığında beliriyor max nekadar hız yapabiliyorlar
ben de cooper almayı düşünüyorum ama 2.el bir çinli bütçem 3000 gözüm hep regal raptorda 250ccnin altı mantıklı gelmiyor bana zaten 2 yıldır 150 cclik scooter kullanıyorum 150 cc chooperları öven arkadaşlar o motorlardan sonra 250 cc ile büyütmek isteyecekler o zaman vakit kaybına ne gerek var 250den başla daha iyi
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
aslını sorarsanaız keeway daha çok revaşta sanırım piyasaya bakarsanız satışlarda keeway önde bence çin malları içinde en çok tutan bu motor özellikle 150cc super l. ama uzun vadeli düşünülemez bu motorlar onuda söyleyeyim
evet arkadaşım motor kadar korkunç olan bir durum daha var özellikle 150 cc lik lerde vibrasyon olayı çok fazla dşük devirde daha fazla hissedebilirsin özellikle ayaklarda çok fazla hissedilir ama ben motobot kullandığım için böyle bir şikayetim yok bu tarz motorlarda motor şaseye sıradan bir şekilde mmonte edilmiş yani bağlantı noktalarında vibrasyonu önleyici etkenler kullanılmamış bu da aşırı vibrasyonu motora yayıyor .
yahu arkadaşalr allah aşkına birileri şu regal raptoru bulacağımız bir yer söylesin..nereden satın alınır neresi bunun distribütörü vsvs öyle konu akıyo gidiyo..birkaç yer ismi verilmiş ama ulaşana ne ala.....biri yardım etsin yauv yaz bitiyo ve ben yeni bi motor alamadım
Bence şu an almak için 2.el 150 lik 2. nesil jinlunlar çok uygun. 2. el fiyatları çok düşük ha kötü makina degil bende 250 lik var heryerede gidiyo parçasıda bulunuyo. 150ligin 250likten pekte farkı yok yüklü oldumu rampalarda biraz yavaş kalıyor okadar üstelik 2. nesillerde titreşimde yok.
Yaşa ve Yaşat
Bunu da listeye ekleyelim
Yer Suudi Arabistan, Made in China, 250cc, Marka mi? FDMCO diye bisey...
Fiyat 3500 SAR yani 1253 YTL
mondial ucuz bol yedek parça geniş servis ağı
Şarkını seç gel benimle beraber bağıralım::
Jinlu JL 250 bana gore en iisidir
bütün 150cc cruzer ler de vibrasyon var en iyisi 250 cc daha da iyisi v motor keeway, veya bisan....
Ya arkadaslar Aranıza Kanunı seyhan 150c kullanan varsa Bana bir bilig verebılırmısınızz MSN :godfatherr_@hotmail.com Olmaz sa özele yazın bu Motoru alacam da nasıl acaba tşk ederım
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)