Suzuki GS 500
Kawasaki ER-5
Honda CBF 500
bak şu daha güzel ( önerinizi msj olarak yazabilirsiniz )
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
gs 500 yağ soğutmalımıymış ? yukarda başka forumdaki arkadaşın söylediklerini dikkate almayalım ozaman.binmedim ama hava soğutmalı diye biliyorum.Kullandığı motorlarımı anlatmış bu adam ?
Bence ankara için 200'lük motor fazlasıyla yeterli. Gez gez nereye kadar 500'lük motor alsan sanki bir günde eskişehire gidip dönsen yorulmayacakmısın ?
iyi de 4 litre yakıyorum ama. O ne olacak ?
insan basmak istiyor yeri gelince.
şehir içinde basamazsın o kadar ama hafta sonu çıktığımda yada başka bir şehre giderken "ne yakarsa yaksın lan, yeterki gitsin " istiyorsun.
olmuyor bu sefer küçük motorda. Hem basıyon gitmiyo hemde büyük cc ler kadar yakıyorsun.
ben şimdiye kadar hep kendimi kandırdım. küçük cc az yaksın diye. 150 MR de 3,5 rks 200 de 4 litre yaktım, yakıyorum.
şimdiki aklım olsa hiçte küçük motordan başlamazdım. 250 - 600 cc civarında başlardım. Bir sürü para heba oldu gitti. ama ne bu, tecrübe, hemde pahalısından.
senin motor kısmında yazan 150 MX ne ? 125 mx de cc oynamamı yaptın ?
yaw makseli şimdi bana marka fanatiği diyeceksin ama zamanında rks mondiali çok övüyordun yok sıkıntı çıkarmıyor parçası ucuz diye ,
ama görüyoruz ki ucuz motor çok yakıyor ve pahalı motorla benzin sarfiyatı sayesinde aynı paraya hatta daha pahalıya geliyor
eğer sen 150 cc de yamaha tvs honda ile başlasaydın bu kadar motor değiştirmezdin ve paran cebinde kalırdı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
yine de söylüyorum fanatiksin
sıkıntı çıkarmadı mondial de rks de. gidipte büyük paralar bayılıp 3-5 hafta beklemedimde. Kaza yaptım mondialle 2 günde parçalar geldi, takıldı ve devam ettim.
ben hızdan bahsettim.
yamaha 125 te yavaş kalacak basacaktım,
tvs de yavaş kalacaktı basacaktım, honda da.
ben cc sınıfından bahsettim ama sen marka anladın :D Alemsin yaw :D
biraderim özelden yazdım son yazdığıma özellikle dikkat et araştır
forumlarda sorduğun zaman genelde hayatında o modeli kullanmamış sadece resmine bakmış adamlar yorum yaptığından yinede kendin dikkatli karar vermelisin
cbf 500 ü hiç katmadım olaya çünkü hiç kullanmadım yakından bile görmedim araştırıyorum sadece
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Dostum hepsi güzel motor, içlerinde bir kaç hedef motor belirle, en temizini al bakımını yap heryere götürürler seni.. Bence listeye Hyo GT650 Comet de ekleyebilirsin.. Lakin illaki capon olsun diyorsan kişisel tercihim her zaman Kawa dan yana olacaktır..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Bende kafa bulandırayım, onlara o kadar para vereceğine Doğan yada Şahin al :p
Şaka bi yana kısıtlı bütçe ile güzel bir motor arıyorsan ciddi anlamda kafanı karıştırması gereken tek marka Hyosung olmalı. Hiç sevmem iki model arasında kararsız kalmış birine başka bir model tavsiye edilmesini lakin, bahsettiğin sınıfa oldukça yakın, bütçene uygun, bahsi geçen motorlardan kalite bakımından çok da gerilerde kalmamış, sadece elektrik problemi yüzünden Türk kullanıcıları tarafından benimsenememiş bir motordur Hyosung.
Çok pis kafa bulandırırım. İlla yok bulanmam, bulanamam diyorsan da, Er5 GS 500 den bi tık önde benim gözümde.
teşekkürler arkadaşlar.
500 lük eski model olan motorlara para vermektense GT 650 naked 2008 ve üstü makine almak da seçeneklerin arasına girdi
sorun olan tek şey Hyosung un parçalarının pahalı olması :(
gerçi diğerlerininde parçalarının ucuz olduğunu tahmin etmiyorum
Hehe kafa bulandırmayı başarmışız
Hyo nun yedek parçaları diğerleri kadar pahalı daha pahalı değil.. Ama neticede şöyle bir durum varki hepsinin parçası pahalı burası TÜRKİYE!!
aha sana site http://www.hyosungsource.com/
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
evet hyosungsource.com u biliyorum.
ebay ve diğer çinli siteler de de parça olursa ordan da sipariş geçebilirim farketmez
sıra temiz ve ucuz GT650 bulmakta.
sahibinden.com da baya az ilan var.
Bu arada 2007 harici mi yoksa 2008 itibaren mi ?
Felaket tellalı geldi...
2008 öncesi 650 lik hyolarda alternatör(yada ona bezer bişey) ile ilgili insanı canından bezdiren - tamam abartmadan söyleyelim bir çok kişinin çözemediği - bir sorun oluyor. Elektrik aksamında. Sessizsakin isimli arkadaş çok bilgili bu konuda. Sanırım otopsici de GT650 kullanmıştı. Onlardan belki daha detaylı bilgi alabilirsin. Ben sadece bu sorun yüzünden bu motoru almaktan vazgeçen birkaç kişi biliyorum da o yüzden söyledim. Detaylı araştıran bir arkadaşım vardı, sonradan GV650 almaktan vazgeçmişti...
2008 üzeri de uygun fiyattan bulursan bize de söyle, biz de alalım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60843175/detay Güzelmiş
Gel biz buna çökelim amam: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75665231/detay Bu "S" versiyonu, çok az satıldı diye biliyorum. Aynı F800-S gibi, sadece kafa grenajı var. Önce tipsiz gibi geliyor ama sonra hoşuma gitti, uzun yolda da çok işe yarar... Bu ilanda bahsettiğim elektrik sorununu çözdüğünü belirtmiş. İyi
Olmadı şuna çökelim : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91531579/detay
Bunların alayı karbüratörlü yanlız. Enjeksiyonlu 1 tane 2.el ilanı göremedim(hem hyo da hem kanunide)
#sürenadam
saol hacı.
ER-6 yı 8000 TL ye en kötüsü vuruğu kırığı çıkıyo.
bide kar edecez diye hepten elimizdekinden olmayalım.
biraz da o yüzden gt 650.
bahsettiklerinin hepsini gezdim Karbüratörlü olsun çok fazla farketmez.
Zaten enfeksiyonluların ivmelenmesi tek düze gibi geliyo bana...
önce benim moturu satmam lazım. sonra biraz para koyup sonra "ver hacı şu moturu" demek gerek. ocak - mart arası hallolması lazım bu işlerin
sezonda şehirler arası 1-2 günlük geziler yapacam.
önce Gonya - sonra İstanbul ( askerlik arkadaşı ).
daha sonra Garadeniz festivalleri felan bakarız artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)