Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Hangi 250 R

Katılımcı sayısı
236. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Honda CBR 250R

111 47.03%
  • Bumoto Calibre 250R

35 14.83%
  • Hyosung GT 250R

90 38.14%
9. sayfa BirinciBirinci ... 78910 SonuncuSonuncu

Calibre 250R Hyosung GT 250 R Honda CBR 250 R AnkeT

REKLAM ALANI
    çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yav ben sana dün gülmedimmi sen hala yazıyormusun.
    dur bidaha güleyim muhhaahaaaa
    caDo. bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı possi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2006 model cbr 600 rr var,2006 senesinde almıştım hala kullanıyorum,ana bakımlarını servise götürüyorum ara bakımı yağıydı hava filtresiydi kendin yapıyorum.fakat,yaptığım yorumlardan şu motoru nassıl kullandığımı nasıl anladınız çözebilmiş değilim,bende 3 motoru da kullandım cbrın titreşimini hyosugun tangurdayan motorunu görüdüm de konuşuyorum

ayrıca race motor ile ss motorun farkını çözebilmiş değilim sen nasıl bir kafa yaşıyorsun arkadaşım ?, google a race motor yazarsanız zaten ss motorlar çıkacaktır

ben diyorum ki 250 cc den ne race olur ne ss olur,zaten hyosungun oturuş pozisyonu acayip bir pozisyon,ss desen değil spor desen hiç değil,tamamen insana rahatsızlık verici bir pozisyon,garibanlar da bunları ss sanıyor bir havalar bir havalar... ss oturuş pozisyonu görmesek şaşırıp kalıcam,burda maddiyat olarak bir küçümseme falan yok yanlış anlaşılmasın.
    Bizde ciddiye alıp mesajından alıntı yaptık....
    Kusura bakma hata etmişiz....
    Sen bin racene...
    Sana ne ola ki adamın 250 liğinden...
    Bırak mutlu mutlu binsin...
    Yaşadığım kafayı merak etme derim....
    Akşam akşam kafa göstermeyelim ;)
    caDo. bunu beğendi.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

brk194 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni bs 125-Yamaha R25
    portekizcesi olan varsa çevirsin google çeviriden anlaşıldığı kadarı ile yine fiyatı kadar kalitesi var diyor

caDo. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sibief 150
    Possi'nin beyin şöyle işliyor; 600cc ise race tir. 250cc ise kurye motoru, ama adama bir türlü anlatamadık. İlla motorun race olması için 600 veya 1000 cc olmasına gerek yok. Alsana 250CC SS yarışları, bu adamlar da motordan anlamıyor. Keşke senin gibi biri olsaydı etraflarında da söyleseydi onlara 250cc den SS olmaz diye, boşuna yarışmayın. Napsın fakirler SS'e bindiklerini sanıyorlar.

alp tunay lütfen race ile ss in frkını söyleyebilirmisin gerçekten öğrenmek istiyorum,

cado,fakirlikle falan alakası yok,ben diyorum ki gerçek ss motosiklet 600 cc den başlıyor,yoksa her öne eğilen ss sürüyor olsaydı resimdeki kardeşimiz gibi 125 cc ss scooter yarışları falan olurdu

çelikatlı sende kendi kendine gül işte öyle boş boş

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    kime ne anlatıyosunuz arkadaşlar bırakın ne söleseniz yalan diyor zaten kendi sölediklerini doğru sanıp
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

alper kaya, bbırak şimdi bu ayakları sende hyosung aldığına pişmansın öbür motorları kıskandığın için bukdar fanatiği olmuşsun bu motorun,tek bir tane övünülecek nokta gösterirmisiniz,yok efendim motoru 45 derece 90 derece hep böyle saçma sapan şeylerden motorun hızlı gitmesini falan umuyorsun.

Motosikleti
    sibief 150
    Aga Anladım ki sen benim yazdığım mesajları okumuyorsun. Bak yukarıdaki mesaj da sana video vermişim. O video Moto GP İstanbul 250CC yarışlarından kısa bir bölüm gösteriyor. İstersen youtube'tan 1 ton profesyonel 250cc yarışları bulabilirsin. Ama sen hala gerçek SS 600cc den başlıyor diyorsun. Anlatamadık sana bir türlü bir motorun SS olması için 600 veya 1000cc olmasına gerek yok diye, Hadi biz anlamıyoruz motor'dan, koskoca Moto GP gibi bir organizasyonda mı anlamıyor motordan da adamlar 250cc yarışları düzenliyor.

brk194 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni bs 125-Yamaha R25
    arkadaş anlamamakta ısrar ediyor ölü taklidi yapın :d mevzu çok uzadı kim ne derse desin hyosung olmasa şu an ne kawasaki ne honda 250 cc pazarına girmezdi adamlar piyasaya canlılık getirdi bu bir gercek

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    alper laf aramızda feci provakatörsün ha
    buraya yazmadan edemiyeceğim
    forumun geneline dikkat edin çok rijit bir şekilde bir marka veya modeli kötüleyenlerin
    neredeyse tamamı ya 100 lük çinli kullanıyor yada honda 600 bilmem ne
    işin komiği bunlar nasıl bir araya geliyor hele çözebilmiş değilim
    hayatında balata değişmemiş adamın balata hakkında yorum yapması ayrı bir tuhaf
    birde mışlı muşlu konuşanlara ayrı bir ayar oluyorum
    "yok benim nenem senin neneni rampada geçMİŞ"
    "yok ben işerken sen daha altına yapıyorMUŞSUN"
    bırakın bu ayakları kulaktan duyduğunuz şeylere bukadar takılmayın
    hiç bir zaman kullanmadığınız ve sağda solda uyuz uyuz konuşan çakalların söylediğine itibar etmeyin
    "yok ben forumda okudum filancanın g.tü karaymış"
    "yok bi arkadaştan duydum filanca çok .... mış"
    bunlar tamamen hayatı boyunca o motoru görmemiş ve başka bir hıyardan duyduğu lafları aktaran hıyarların yazdıklarıdır
    itibar edip etmemek size kalmış
    caDo. ve Alper Kaya bunu beğendiler.
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

semih39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    alıcaksın hondanın plastık kalitesini, vericeksin bumoto cizgilerini görünüşünü, koyucaksın altına hyo nın cift silindirini veya kawanı bakıcaksın rahatına bunlar olana kadar herkez bence gecsın bırbırını kotulemeyı.arkadaşlar bu marka takıntısı ve kavgası boşa herkes verdiği paraya göre alıyor karşılığını yani. hondayla hyoda cok bı fark yok arada sıfırında herhalde ama yanı hondaya baktığında kaliteyi yakalıyorsun performans eksikliğini görüyorsun ee hyodada o malzeme kalitesi yok hondaya göre ama performans var ee nolcak sımdı yanı bu 2 motorun özelliğinide taşıyan yanı yakın olan kawa var ee ondada bunlara gore fiyat yüksek yanı. oyuzden bu tartışmalardan hiç bişey cıkmaz boş yanı.sen içine en çok sineni ve paranın yettiğini alıcaksın bu bukadardır.(not olarak belirtmek istiyorum ben hyo yunun egsoz sesini beğenmedim yani bildiğin bu pancar motorlarından cıkan ses vardır ona benzetıyorum bu yonu gerçekten kötü o motora o egsoz yakısmıyor.)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

Alıntı Xcopy20 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Arkadaşlar 3 Marka Arasında Gidip Geliyorum Bumotoya Yakınım Şuanda Görünüş Olarak Ancak Motoran Ustası Bir Abimizin Arkadaşıydı Konuştum Benim Yanımdan Çıkmazsın Dedi...

Benimde Aklımda Çelişkiler Oluştu. Sizin Yorumlarınız Benim İçin Herşey Demektir Şimdiden Teşekkür Ediyorum..
    şöyle diyen ustalarada ayar oluyorum ya aynısınıda bana söylediler lifanı alırken alma diye yamaha falan al diye ozaman para yoktu okadar yamahaya vermeye bende gıttım aldım şimdi o diyen ustalara yağ değiştirtmeye bile gitmiyorum kendim değiştriyorum neden diye sor motor 6000km oldu daha bi kere yolda kalsın stop etsin veya ne biliyim acayip bişey yapsın gormedım.aldığın mala baktın mı herzaman sağlam olur bu boyledir tamam çin malı herhalde bı yamahaya gore eksi yonlerı olucak ama o fiyatı bu yanı.sende böyle düşünürsen kararın daha iyi olur üzülmezsin sonra.

Anlatamadık insanlara sıfır mal alıyorsunuz elde fatura servise götürürsünüz fatura alırsınız motor bozulurmu götürün söleyin yaparlar,yaptılar genemi bozuldu gene götürün bidaha olursa bakın prosedüre sorun tüketici haklarına yenisini isteyin paranızı isteyin bomba satmıyoki bu adamlar garantili mal satıyor.Şansızlıga denk gelirseniz arkanızda hak hukuk var hondanın kalitesi güzel,Bumotonun şekli ve ekonomisi,Hyonun gidişi cebinize gönlünüze uyanı alırsınız olay bu.

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    alp tunay lütfen race ile ss in frkını söyleyebilirmisin gerçekten öğrenmek istiyorum,

cado,fakirlikle falan alakası yok,ben diyorum ki gerçek ss motosiklet 600 cc den başlıyor,yoksa her öne eğilen ss sürüyor olsaydı resimdeki kardeşimiz gibi 125 cc ss scooter yarışları falan olurdu

http://b1301.hizliresim.com/15/d/hw6f5.jpg

çelikatlı sende kendi kendine gül işte öyle boş boş

kardeş sen hyoyu kötülemekle kafayı yemişsin. birisi alnına silah mı dayıyor illa alacaksın diye. ya da hyonun rakibi şirketlerde hissen falan mı var ? ne bu şiddet bu celal mr possi. azcık sakin. isteyen istediği motorun fanatigi de olur alıcısı da. olur olmaz topicte hyo kotudur demeyi bırak artık. tamam hyo dünyanın en berbat en salak motoru. ok? tatmin oldun mu?

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    600 lük makineye bindiğüine göre bilmen lazım....
    Onuda mı ben söyleyim....
    Ha bilmiyorsan ne demeye burda 250 lik race mi olur diye ahkam kesiyon ?
    Literatür kabul etmiş HYO SS makinedir diye...
    Sen neden itiraz edersin arkadaş....
    İşleyiş sana göre mi düzenlenecek ;)
    Aman dikkat et... Yolda bir hyo falan tokatlamasın seni ;)
    Karizma falan kalmaz
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

lütfen açıklarmısın race ile ssin farkı nedir ?
    ayrıca benim anlamadığım şey şu,hyosung neden ss sınıfına sokululyor da cbr 250 ve ninja 250 sokulmuyor ? mesele öne uzanmaksa yukarıda koyduğum resimdeki arkadaş gibi scooterden ss olurdu,işeyiş literatüre göre mi düzenlenmedi ? ya herkes yanlış biliyorsa ?

ayrıca şu race ile ss farkında ciddiyim lütfen açıklarmısın

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    lütfen açıklarmısın race ile ssin farkı nedir ?
    ayrıca benim anlamadığım şey şu,hyosung neden ss sınıfına sokululyor da cbr 250 ve ninja 250 sokulmuyor ? mesele öne uzanmaksa yukarıda koyduğum resimdeki arkadaş gibi scooterden ss olurdu,işeyiş literatüre göre mi düzenlenmedi ? ya herkes yanlış biliyorsa ?

ayrıca şu race ile ss farkında ciddiyim lütfen açıklarmısın
    birader o kadar yazılan şeye rağmen bu soruyu sorup insanları yorma
    nasılsa anlamayacaksın
    alp_tunay ve caDo. bunu beğendiler.
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    sibief 150
    ya possi senin kadar boş muhabbet yapan adam görmedim. Koymuşsun oraya saçma sapan bir fotoğraf, bi de açıklama bekliyorsun. Arkadaş sana yukarı da link verdim. 250cc SS yarışlarını içerin bir video, Önce bir onları izle. CBR ve Ninja'nın oturuş pozisyonu SS'den daha çok ST ye benziyor bu yüzden millet SS sınıfına sokmuyor. Ama hyosungun oturuş biçimi yatarak olduğu için SS sınıfına girmiştir. Tammam...

Millet hyosungu övüp bitiremiyor. Peki siz hiç uzun yola cıktınız mı o makina ile 360 km lik yolda 2008 model S&T kanuni gt250r ile iki kişi yola cıkdık motoru sıkıştırmayım diye 120 ile gittik 6-7 devirde neden 300 km sonra pistonları patlattı. Şimdi diyeceksinizki yağı eksikdir kalitesiz koymşundur yok sıkıştırmışındır yok acemisindir yok bu yok şu anca şehir içi gezer ve motor salam dersiniz kore dersiniz çin malı motor değil dersiniz kore nerde bi bakın. ben motor tamircisiyim motorun nerde nasıl kullanılacağınıda iyi biliyorum. Piston kolunuda gördük alüminyum gibi kağıt gibi dandik bi malzeme. Madem ovüp bitiremiyorsunuz size hodri meydan çıkın 300 kmlik bi yol durmadan gidipde görelim makinanızın marifetlerini. Çinli yapıyor diye kötülemiyorum farkındaysanız sony çinde üretiliyor. ama adamlar dandik parçalar kullanıp cıkarmışlar hyosungu. ne varsa japonda var kim ne derse desin aldım 1000lik suzuki k2 istanbuldan cıkdım 740 km yol yapdım sadece 3 kere durdum banamısın demiyor. Bi motora şans vermek istiyorsanız bumoto ya şans verin adamlar kaliteli malzeme kullanmışlar. Daha bumotoyu kullanmadan da o motoru kötülemeyin bende bumoto taraftarıyım.

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    bende ağustos sıcağında 2 kişi 450 km yol yaptım bizimki niye piston patlatmadı?Demek ki sana haşat makine itelemişler
    '78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı kalpsiz_dj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Millet hyosungu övüp bitiremiyor. Peki siz hiç uzun yola cıktınız mı o makina ile 360 km lik yolda 2008 model S&T kanuni gt250r ile iki kişi yola cıkdık motoru sıkıştırmayım diye 120 ile gittik 6-7 devirde neden 300 km sonra pistonları patlattı. Şimdi diyeceksinizki yağı eksikdir kalitesiz koymşundur yok sıkıştırmışındır yok acemisindir yok bu yok şu anca şehir içi gezer ve motor salam dersiniz kore dersiniz çin malı motor değil dersiniz kore nerde bi bakın. ben motor tamircisiyim motorun nerde nasıl kullanılacağınıda iyi biliyorum. Piston kolunuda gördük alüminyum gibi kağıt gibi dandik bi malzeme. Madem ovüp bitiremiyorsunuz size hodri meydan çıkın 300 kmlik bi yol durmadan gidipde görelim makinanızın marifetlerini. Çinli yapıyor diye kötülemiyorum farkındaysanız sony çinde üretiliyor. ama adamlar dandik parçalar kullanıp cıkarmışlar hyosungu. ne varsa japonda var kim ne derse desin aldım 1000lik suzuki k2 istanbuldan cıkdım 740 km yol yapdım sadece 3 kere durdum banamısın demiyor. Bi motora şans vermek istiyorsanız bumoto ya şans verin adamlar kaliteli malzeme kullanmışlar. Daha bumotoyu kullanmadan da o motoru kötülemeyin bende bumoto taraftarıyım.
    BuMoto bayisi heralde bu arkadaş 1 günde 600km den fazla yol yapmasam inanıcam lan forumlarda kolpa yalan ve face üyeliklerle doldu bumoto kaliteli mazemeler ne diyim ne diyim :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

9. sayfa BirinciBirinci ... 78910 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)