Honda CBR 250R
Bumoto Calibre 250R
Hyosung GT 250R
Hyo alayini hoplatir. Kazikci honda yillardir giydiriyor bizim millete. Osur osur ipe diz
ss motora abs koyan zihniyetin motosikletten anlamadığının kanıtıdır bu
ulen hangi yarışta abs ye ihtiyaç duymuş yarışçılar
düşünsenize kenan sofuoğlu tam virajı dönünce yarış pistinin kırmızı ışıkları mı yanıyor?
ulen iyiki abs varmış motorda yoksa kırmızı ışıklarda duranlara bindiriyordum arkadan
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
bu arada bunu yeni farkettim
motosikletin markası ne?
motosikletin modeli ne?
bu verilen fiyat bilgileri kaç yılına ait?
yoksa honda diye verdiğin bu liste çinlilere mi ait?
yemezler
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Ben de Hyosung GV 250 vardı. GT 250 R ile aynı motora sahipler. 2 kişi hiç durmadan 6 saat boyunca 120/140 KM arası yol gittik. Motor da zerre kadar performans düşüklüğü olmadı. Bir de şunu eklemek isterim. 6 saatlik yol yaptığımda motorun bakımları tam değildi, 7 aydır ne zincir yağladım ne de yağ koydum. açıkçası GT 250 Rnin rakibi olarak ninja 250r yi görüyorum. CBR 250 tek silindirli bir motor olduğu için, bu iki motorun performansına eşdeğer değildir. Tabi aynı fiyat'ta dır. Sadece honda yazıyor diye o kadar para vermek bence saçma, çünkü CBR 250 çin üretimi bir motor dur. GT 250 R en azından kore de üretiliyor. Grenaj kalitesi bakımından CBR 250 den biraz daha düşük. Ama parça kalitesi olarak aynı diye bilirim. Çünkü Hyosung motor üretimine başlamadan çok önce suziki ye yedek parça üretimi yapıyordu.
onun iplenmek için ne uygun bir fiyatı nede uygun bir parça listesi nede güzel bir servisi var 3 te 0 ır :D artık stokları eritiyolar 250r die bişeyde kalmaz seneye :D sıfır olarak
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
3 senedir kanuni kullanıyorum çin malı şükürler olsun tamirci yüzü görmedi yağını felan kendim değiştiriyorum ama sürüş kalitesi sıfır honda cb125e sürdüm arkadaşın motor çok güven verdi hyosung'un temiz bakıldığında tamirci yüzü göreceğini zannetmiyorum benim sorum sürüş kalitesi nasıl dik oturuş veya yatık oturuştan bahsetmiyorum yolda gidiş rahatlığı her an bi tarafa türkürcek hissimi yoksa oturaklımı
bumoto hariç hepsini denedim ve gtr aldım. tercihim gtr dan yanadır kesinlikle. bu arada seçenekler arasında ninja niye yok?
hyosung gibi dandik bir motoru almamalısın bence,
resmen dolandırıcılık yapıyorlar,kalitesiz malzemeleri yüksek fiyatlardan satıyorlar millet ayakta uyuyor otel parası veriyor,ses desen tam bir fiyasko tangut tungur sesler geliyor,racing oturuş pozisyonuymuş,250 cc den de amma racing olur ya,motorun övünülecek hiçbir tarafı yok,biraz öne yatık gittikleri için hemen racing pozisyonu cart curt,touring diye dalga geçilen ninja 250 bile hyosung 250 yi geçiyor,nerde bunun racingi ? hani racingin anlamı ?
bence ninja 250,cbr 250,bumoto250 arasından birini seçmelisin kesinlikle hyosungdan uzak dur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
ninja başlığında bir arkadaş hysunglar son süratte giderken ninja 250 ile bunları 140 ile geçtiğini yazmıştı,ayrıca hyosung başlığında bir arkadaş yağmur yağdığı zaman motorun kendi kendine gaz verdiğini,ve yağmurda frenlerinin tutmadığını söylemişti,lütfen ne kullandığımızı bilelim ona göre seçelim yoksa görüntü olucak diye hayatımızı riske atmaya gerek yok
Hyosung GV 250yi 1 sene kullandım. Bu model GT 250 R ile aynı motoru paylaşıyor. Motorla 120/140 KM arası 2 kişi 6 saat boyunca hiç durmadan yol gittik. Zerre performansından kaybetmedi ve motorun 7 aydır bırakın motor yağını değiştirmeyi zincir yağını bile koymadım. Bana göre 250cc ler arasında alınabilicek tek motordur. Motorun granej kalitesi diğer markalara göre biraz daha düşük. ama mekanik olarak honda ve kawasaki ile hemen hemen aynıdır. Bu arada CBR 250 yi öven arkadaşlar. Çin de üretildiğini biliyorsunuzdur umarım. Hyosung kore de üretiliyor. Ve hyosung motor üretmeye başlamadan çok önce suzikiye yedek parça üreten bir firmaydı. Bu arada performans bakımından ninja 250r'yi tokatlayan bir motor. İnanmayan altın elbiseli adamı izlesin veya youtube daki videolara baksın. Honda CBR 250 performans bakımından karşılaştırmıyorum bile, tek silindirli CBF 150 den farkı olmayan bir motor bence verilen paraya yazık. Son olarak GT 250 R alıcak arkadaşlara kesinlikle öneririm. Uzun yola gidebilen bir motor, yedek parçaları kawasaki gibi abartı pahalı değil, ve oturuş pozisyonu olarak tam SS'tir. Honda ve kawasaki nin oturuş pozisyonları ST'ye benzer...
racing modele de chopper modele de aynı motoruu koymuşlar araştırma geliştirme 0 hiç yok,ayrıca çinde üretim dediğiniz şey, her çinde üretim yapılan mal kötü değildir ki parayı verirsen orda da iyi mal var.ninja yı geçen hyosung ömrümde duymadım görmedim, suzuki fabrikasından atılan çaycıyı tornacıyı toplamışlar adamlara iş vermek için motosiklet fabrikası kurmuşlar
Yada hamamatsu geliştirme ekibi diye bir grup var. Japonyada onlar da geliştirmiş olabilir.
Gerçi buradaki bazıları için üzerine oturdukları şey daha güvenilir nitelikte bilgi sunuyor ama yinede söyleyesin geldi
Possi yazından anladığım kadarıyla sen baya nefret ediyorsun hyosungtan, şahsen ben markacı biri değilim Honda, hysong gibi hem şekil görünümlü hemde performansı yüksek bir motor yapsın fiyatı da aynı olsun, Hondayı öneririm. Ama şu bir gerçek honda 250 cc motor konusunda sınıfta kalmıştır. 600 ve 1000 lik hondalar efsanedir hakkını yiyemem. Demin de dediğim gibi 250cc ler arasında alınacak şuan 2 alternatif var. biri Hyosung diğeri Kawasaki bana göre Hyosung çünkü yedek parça bakımından kawa dan daha uygun. kawasaki'nin Granaj kalitesi hyosungtan daha iyi ama hakkını yememek lazım mekanik aksamın kalitesi ikisinin de aynıdır. Bizzat kendim bindim gördüm. Performans bakımından youtube'da videolar mevcut iki motorda 180/KM görüyor. Benim izlediğim 1-2 video da Hyosung kawasakiyi geçiyordu. Bir tane daha video var. burada hangisinin sesi daha iyi çıkıyor onları test etmişler. adamlar 2 motoru aynı anda çalıştırıp gazlıyor. Hyosung un daha iyi sesi olduğuna kararkılıyorlar. Benim demek istediğim markacı zihniyetten çıkalım artık, gidin çinli motor alın demiyorum ama Hyosung gibi kaliteli motorlarında hakkını yemeyin. Ben kendim bindim biliyorum. son derece performanslı bir makine, dayanıklı bir makine şuan 250 cc ler içinde en iyi alternatif markadır.
Not: Bu arada ben suziki firmasından atılan işçileri çalıştırdığını söylemedim. Dikkatli okuyup ön yargılı davranmazsan ''motor üretimine başlamadan önce suzikiye yedek parça üretimi yapıyordu'' diye yazdığımı görüceksin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)