Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sym Kymco Dorado

REKLAM ALANI

sym joyride 200 sym HD 200 kymco 150 grand dink ve dorado nun 200 lük büyük teker scooter modelleri arasında kararsızım.elemelerim sonucu bu modeller kaldı.hem fiyat hem sağlamlık hem de servis ve yedek parça yönünden hangisi iyi lütfen yardım edin.4 yıllık kymco scooter kullanıcısıyım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aseadrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco VENOX
    tabıkı kymco

Motosikleti
    150 T
    doradoyu listeden cıkart lütfen, sym kykmco ile kıyaslanamaz.

titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    benimde elemelerim sonucunda geriye KYMCO GRAND DİNK kaldı

1. Kalite markalar bile bazı aksamlarını KYMCO dan alıyor.

2. Bayii ve servis ağı sym ve doradodan daha yaygın.

3. Sürekli teknoloji geliştiren bir firma

4. Çok büyük bir kuruluş, Avrupaya 7 milyondan fazla araç üretmiş.

5. Konforu rakiplerinden daha iyi. Bu arkaya artçı binince daha iyi anlaşılır.

6. Motor çok esnek, sessiz ve iyi devirleniyor. 150 cc lik modeli 100 km hıza 7,2 saniyede ulaşıyor. 250 cc lik modeli ise 100 km hıza 4,8 sn de ulaşıyor.

bunları inceledim kalite baya iyi.çok sağlam yapılı duruyorlar ve taiwandan geliyor bunlar.

kymco 2005 ten sonra ürettiği malları Çinde yaptırıyormuş.Aslı varmı acaba

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    @çitlembik, yok öyle birşey, hala en Taiwan üretimi sürüyor, tüm modellerin üstünde de büyük puntolarla MADE IN TAIWAN yazısı bulunuyor hala.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Forumdan Uzaklaştırıldı Thai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kymco Türkiye'de pek bilinmez ama Italya gibi bir ülkede %28 pazar payı vardır. Yani büyük bir firma. SYM desen zaten Suzuki'yi arkasına almış, kalitesini kanıtlamış marka..
    Dorado'yu geçen sene duydum açıkçası hiçbir bilgim yok. Ama Joyride ve Grand Dink arasında bir tercih yapmak gerçekten zor.

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı Thai adlı üyeden alıntı
    Kymco Türkiye'de pek bilinmez ama Italya gibi bir ülkede %28 pazar payı vardır.
    Bu da pek bilinmez ama Kymco'cular bununla çok övünür:
    Kymco İtalya'da Vespa-Piaggio gibi markalardan fazla satış yapabilmiş tek marka (imiş.)
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

jembajemba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125
    KYMCO Grand Ding 250cc Modeli hakkında kullanan varsa bende bilgi sahibi olmak istiyorum. 150cc modeli öyle sanıyorum güç olarak biraz eksik kalabilir.
    KYMCO kaliteli olduğuna inandığım bir marka, ayrıca görünüş olarak çok estetik ve asil bir duruşu var. Bu yüzden beğenimimi kazanmış durumda
    Hatta şimdiye kadar gördüğüm en güzel scooter diyebilirim...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
    Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: BBRR **************
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattı
    Ben maksi scooterlardan hoşlanmadığım için benim tercihim SYM HD200 olurdu.. 16" jantıyla, su soğutmalı motoruyla inanılmaz birşey.. Bir abimde var onun ki ne bindiğimden beri kendi motorumu beğenemez oldum.. En kısa zamanda Gilera almam lazım! :D
    Herşey yeniden yollarda olabilmek için...

kymco.............

motodevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Momo
    arkadasım kendim bu forumda ben taha bide mavreick bu kymco grand dink 150 kullanıyoruz 2 siylede burda tanıstım we iyi anlastık bulustuk gezdık konustuk kısacası gorusmeye basladım bu motorda aradıgın hersey war performans hızı cok iyi konfor uzun yolda hıc yormaz manyak rahat bir alet ayak koydugun yerler yayla gibi istedıgın gıbı yayıl su sogutması war sele altı bagajı cok buyuk tel kiti we telefonunu sarj etmeye yarayan 12v lık bir soket war farların gorus mesafesı cok iyi frenler cok saglan cift disk her yerde subesi we servisi war motorun en ucra yerı dusse kırılsa hepsi servislerde war eeeeeeeeeeee daha ne sayıyım saydıgın markalar arasında bu makınaya benzer bir alet yok dusun me we al

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı titanic adlı üyeden alıntı
    6. Motor çok esnek, sessiz ve iyi devirleniyor. 150 cc lik modeli 100 km hıza 7,2 saniyede ulaşıyor. 250 cc lik modeli ise 100 km hıza 4,8 sn de ulaşıyor.
    dostum bu bilgiyi nereden edindin çok merak ettim,eğer bu doğruysa millet daha büyük hacimli motorlara boşuna para veriyor,senin yazdığın doğruysa bu 250 cc olan race gibi zevk verir benim motorum 100km sürate yaklaşık 6sn de çıkıyor,kaynak göstermeni bekliyorum,yoksa bana inandırıcı gelmedi açıkcası

TAVCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran Karry 125
    Bence doradoyu hemen ele.Sym ve Kymco arasında dusun.........
    2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)

Motosikleti
    mr 250 destro
    slm arkadasımmotodevıl dogru soyluyor bencede kymco al.heryerde satıs ve servısı var eger bıraz paran varsa kymco exctıng250 al yenı geldı turkıyeye 500luk exctıngle kasası aynı ve oldukca buyuk motor neyse bence kymco.ben 2000senesınden berı kymco kullanıyorum cok memnunum.150cclık granddınk max 130km yapıyor duz yolda ıse 120km.rahat rahat sol serıdı bıle kullanıyorum hedefım ectıng250 bence kymco al

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler