Yamaha Xt 600 vs Xt 125 Takas
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar 1 önceki konumda da belirtmiştim artık 125 cc nin yetmediğini bugün motorcuya uğradım elinde 96 model xt 600 var ama söylediğine göre herşeyini sıfırlamış sürdüm gerçekten mükemmel motordu gidişi ivmelenmesi vs neyse konuştuk biraz belki kafa kafaya değişebileceğini söyledi siz ne dersiniz fikrinizi almak istedim ?? bu arada benim motorda 2005 model
Reklamlar
-
Valla kardeş bende xt 125 r almadan önce 98 model bir tt600r denk gelmişti hemen hemen aynı paraya alabiliyordum. konuştuk ettik bindim tepesine tırstım indim. Adam saolsun dürüsttü motor açılmış piston segman silindir falan filan alayı değişmiş dedi ama blok aynı blok fazla randıman bekleme dedi bende vazgeçmiştim zaten tırstığımdan. Yani motorun yenilenmesi güzel bişi ama garantisi yok demişti adam onun yalancısıyım. birde dedi şase kaç yaşınd asonuçta e motorda tarzı gereği fazlaca ağar şartlarda kullanıldığı için şasenin endurolarda daha çok yıprandığından falan bahsetti.
Tabi ustalar daha iyi fikir vereceklerdir sana ama bence xt yi 3500- 4500 gibi bir fiyat aralığında satarak üzerine parada koyarsan çok daha yüksel model ve kalitede motorlar alabilirsin kanımca. nacizane. Allah gönlüne göre versin .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
Ne yapsam cok kararsızım kardeş ama o tork o ses o gidiş büyüledi beni
-
bence hiç o işe girme hacı... eski ile uğraşılmaz...hele hele kıbrıstaki eski motor ile hiç uğraşılmaz...
kendin biliyorsun o tarz motorları kıbrıslılar nasıl kullandıgını...
ben de cb750 alacaktım ama yedek parça vs araştırınca vazgeçtim...
ahanda çinli motora biniyorum...parça desen ganimet gibi...
bence ağrımayan başını ağrıtma...
ondan sonra "kardeş antik in orda yolda kaldım gel beni bir çek" bilmem ne dersen gelmem haaa
ama bu gün gelirim
-
Yazdım bunu kenara hacı ver 1 tur süreyim dediğinde eski motor bu elinde kalır bozulur diyecem emin ol şaka bir yana daha karar veremedim ne yapsam offf
-
ferad adlı üyeden alıntı
Yazdım bunu kenara hacı ver 1 tur süreyim dediğinde eski motor bu elinde kalır bozulur diyecem emin ol
şaka bir yana daha karar veremedim ne yapsam offf
eğer eliniz alet tutmuyorsa, belli mekanik yetisine sahip değilseniz, e-bay den parçayı alıp servis manüeline bakar takarım, orasını söker yaparım falan diyemiyorsanız hiççç girişmeyin.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
eğer eliniz alet tutmuyorsa, belli mekanik yetisine sahip değilseniz, e-bay den parçayı alıp servis manüeline bakar takarım, orasını söker yaparım falan diyemiyorsanız hiççç girişmeyin.
komple motor açıp kapatırız o sorun değilde...
bizim sorunumuz motorun sorunsuz olması... bende 2 saattir arkadaşa laf anlatmaya çalışıyorum...
o motor adam olmaz...3-5 gun 1 ay sonra arıza vermeye başlar...
burda o tarz motorlara insan gibi binen yok...illa arazide anasını ağlatacaklar...
motorundan olmasada cok eski model birde kıbrısta kimse aracına doğru düzgün bakmaz... ne yıkar ne bakım yapar...
bırakır açık alana paslansın çürüsün dursun.... burdaki tüm araçlar öyle...
alma kardeşim o motoru.... altında tertemiz motor var...uğraşma eski japon ile...
-
Valla hacı forumda da okuduğum kadarıyla bayağı sorunsuz bir makinası varmış ama dediğinde haklısın sanırım en iyisi vazgeçmek.Napalım rüyalarımızda sürmeye devam ederiz sorun değil
-
oranın çok sıcak olduğunu duymuştum. eğer gerçekten çokk sıcaksa, alacağın motor muhtemelen o sıcaktan bir kaç kez nasibini almıştır
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Ben de 94 model bu kış biraz abartarak bakım yaptığım xt 600 ümü xt125 ile değişmeyi düşünüyorum
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Ben de 94 model bu kış biraz abartarak bakım yaptığım xt 600 ümü xt125 ile değişmeyi düşünüyorum
Ben Xt600 den inip benim motora binince bisiklete binmis gibi hissettim hafiflikten dolayi ve gazi actigimda sanki motor gitmiyor gibi gelmisti
-
-
Dogru sizin 620 hergun beynimizi dagitiyor sesten. Gecen benim activami tek tekerde gecti moralimi bozdu
-
ferad adlı üyeden alıntı
Ben Xt600 den inip benim motora binince bisiklete binmis gibi hissettim hafiflikten dolayi ve gazi actigimda sanki motor gitmiyor gibi gelmisti
seninki gene iyi...
arkadaşımın dopdolu 2008 gsxr1000 inden inip kendi racer200 üme bindim... sonra geri indim...
sonra da ağlaya ağlaya mecburen binmek zorunda kaldım...
benim motorun son hızından daha fazlası onunla 1. viteste yapmıştım :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)