Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Xt 600 vs Xt 125 Takas

REKLAM ALANI
    ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    Merhaba arkadaşlar 1 önceki konumda da belirtmiştim artık 125 cc nin yetmediğini bugün motorcuya uğradım elinde 96 model xt 600 var ama söylediğine göre herşeyini sıfırlamış sürdüm gerçekten mükemmel motordu gidişi ivmelenmesi vs neyse konuştuk biraz belki kafa kafaya değişebileceğini söyledi siz ne dersiniz fikrinizi almak istedim ?? bu arada benim motorda 2005 model

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Valla kardeş bende xt 125 r almadan önce 98 model bir tt600r denk gelmişti hemen hemen aynı paraya alabiliyordum. konuştuk ettik bindim tepesine tırstım indim. Adam saolsun dürüsttü motor açılmış piston segman silindir falan filan alayı değişmiş dedi ama blok aynı blok fazla randıman bekleme dedi bende vazgeçmiştim zaten tırstığımdan. Yani motorun yenilenmesi güzel bişi ama garantisi yok demişti adam onun yalancısıyım. birde dedi şase kaç yaşınd asonuçta e motorda tarzı gereği fazlaca ağar şartlarda kullanıldığı için şasenin endurolarda daha çok yıprandığından falan bahsetti.

Tabi ustalar daha iyi fikir vereceklerdir sana ama bence xt yi 3500- 4500 gibi bir fiyat aralığında satarak üzerine parada koyarsan çok daha yüksel model ve kalitede motorlar alabilirsin kanımca. nacizane. Allah gönlüne göre versin .
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Motosikleti
    Ne yapsam cok kararsızım kardeş ama o tork o ses o gidiş büyüledi beni
    Ahmanamra bunu beğendi.

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    bence hiç o işe girme hacı... eski ile uğraşılmaz...hele hele kıbrıstaki eski motor ile hiç uğraşılmaz...
    kendin biliyorsun o tarz motorları kıbrıslılar nasıl kullandıgını...
    ben de cb750 alacaktım ama yedek parça vs araştırınca vazgeçtim...
    ahanda çinli motora biniyorum...parça desen ganimet gibi...
    bence ağrımayan başını ağrıtma...
    ondan sonra "kardeş antik in orda yolda kaldım gel beni bir çek" bilmem ne dersen gelmem haaa
    ama bu gün gelirim

Motosikleti
    Yazdım bunu kenara hacı ver 1 tur süreyim dediğinde eski motor bu elinde kalır bozulur diyecem emin ol şaka bir yana daha karar veremedim ne yapsam offf

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Alıntı ferad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazdım bunu kenara hacı ver 1 tur süreyim dediğinde eski motor bu elinde kalır bozulur diyecem emin ol şaka bir yana daha karar veremedim ne yapsam offf
    eğer eliniz alet tutmuyorsa, belli mekanik yetisine sahip değilseniz, e-bay den parçayı alıp servis manüeline bakar takarım, orasını söker yaparım falan diyemiyorsanız hiççç girişmeyin.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer eliniz alet tutmuyorsa, belli mekanik yetisine sahip değilseniz, e-bay den parçayı alıp servis manüeline bakar takarım, orasını söker yaparım falan diyemiyorsanız hiççç girişmeyin.
    komple motor açıp kapatırız o sorun değilde...
    bizim sorunumuz motorun sorunsuz olması... bende 2 saattir arkadaşa laf anlatmaya çalışıyorum...
    o motor adam olmaz...3-5 gun 1 ay sonra arıza vermeye başlar...
    burda o tarz motorlara insan gibi binen yok...illa arazide anasını ağlatacaklar...
    motorundan olmasada cok eski model birde kıbrısta kimse aracına doğru düzgün bakmaz... ne yıkar ne bakım yapar...
    bırakır açık alana paslansın çürüsün dursun.... burdaki tüm araçlar öyle...

alma kardeşim o motoru.... altında tertemiz motor var...uğraşma eski japon ile...

Motosikleti
    Valla hacı forumda da okuduğum kadarıyla bayağı sorunsuz bir makinası varmış ama dediğinde haklısın sanırım en iyisi vazgeçmek.Napalım rüyalarımızda sürmeye devam ederiz sorun değil

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    oranın çok sıcak olduğunu duymuştum. eğer gerçekten çokk sıcaksa, alacağın motor muhtemelen o sıcaktan bir kaç kez nasibini almıştır
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de 94 model bu kış biraz abartarak bakım yaptığım xt 600 ümü xt125 ile değişmeyi düşünüyorum

Motosikleti
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de 94 model bu kış biraz abartarak bakım yaptığım xt 600 ümü xt125 ile değişmeyi düşünüyorum
    Ben Xt600 den inip benim motora binince bisiklete binmis gibi hissettim hafiflikten dolayi ve gazi actigimda sanki motor gitmiyor gibi gelmisti

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    sanki bana sorulmuş bi soru gibi oldu bu benim biraderde xt 125 vardı senin gibi ve nette bi xt 600 buldu takas etmek için senin gibi
    sonra dedi takas etcem ben bak dedim motora iyice bak et sana kakalamasınlar tamam dedi kendi başına gidip takas etmiş sonra xt600ü getirirken otobanda düşmüş gidon vs yamulmuş
    bunun filmi böle bi başladı en son arabasınıda sattı xt 600 buna 11 bin e geldi ama ustalar yüzüden oldu biraz malesef topluyamıyolar yüksek cc oldugu için cok hasas en ufak bi yağ kanalı tıkanıklıgı cok büyük sorun oluyo xt 600 de ve kardeşimde şuan ktm 620 var xt 600 le takas etti ve çok mutlu cünkü en son yakıyodu motoru dayanamadım izinli günümde söküp tekrar topladım ve sat bunu dedim kurduldu
    onun macerası bu benimkini söyliyimi bide bendede xt 600 var kamyonetin kasasında aldım hurdaydı satan adam bana kimse topluyamadı parca olarak kullan sakın toplatma diyince içimden sen beni tanımıyosun dedim ve motoru topladım.xt 125 te kullandım gs 500 de kle 500 de transalpte tvs apachede cbf 150 de vs.vs.vs. asla ve asla düşük cc motor kullanamıyorum bana xt 600 bile gitmiyo geliyo ki sen o motordan inip buna bindiysen aradaki dagları anlamıştırsın ben biraz oynadım motorla tabi 5000 fln harcadım tabi 1 senede zamanım gitti
    xt 125 gibi rahat ve konforlu deil bu ve kıbrıstasın bişi olursa napcan orası sıcak iklime sahip xt 600 cok ısınan bi alet yağ sogutmalı ve kronik sorunu egzantrik biraz yagsız kalsın sarıyo
    eger alıcagın motor sökülmüş vs veya bi yag kanalı tıkalıysa yandın 3 tane yag filtresi var ve herkez bi tanesini temizliyo ha ben ezberledim herşeyini isterse şanzuman dagılsın sadece 3 günlük zahmet verir bana ustaya yaptırırım hikaye yani bana kalırsa geri dur daha sorunsuz bi model bul
    Motosiklet mucidi

Dogru sizin 620 hergun beynimizi dagitiyor sesten. Gecen benim activami tek tekerde gecti moralimi bozdu

Motosikleti
    Alıntı ferad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Xt600 den inip benim motora binince bisiklete binmis gibi hissettim hafiflikten dolayi ve gazi actigimda sanki motor gitmiyor gibi gelmisti
    seninki gene iyi...
    arkadaşımın dopdolu 2008 gsxr1000 inden inip kendi racer200 üme bindim... sonra geri indim...
    sonra da ağlaya ağlaya mecburen binmek zorunda kaldım...
    benim motorun son hızından daha fazlası onunla 1. viteste yapmıştım :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)