125 cc Commuter Kategorisi İçin Yardım
Reklamlar
-
Bu konuyu açarken aslında biraz çekindim,çünkü siz değerli arkadaşlar forumda bu tarz bilgi çok git araştır diyeceksiniz ancak bulamadım.Yakın bir zamanda taksitli olarak motor almayı düşünüyorum,önceden motor deneyimim var.
Bu kategoride ağır basan 3 seçenek var TVS Apache,CBF,YBR ESD.
İlk olarak,Bu motosikletlerin ne kadar yaktıkları hakkında bilgi almak istiyorum.
İkincisi 100-120 km ile sabit gitmem mümkün mü?
Kıyaslamadan ziyade arkadaşlar bir modelin iyi veya kötü yönlerini yazarsa sevinirim.Araştırıken aldığım duyumlar klasiktir
Tvs Apache:Titreşim
CBF:Yağ yakma,Aydınlatma sorunu
YBR:Bisiklet gibi motor diyorlar yardımcı olur musunuz?
Motosikleti ayda 300 tl taksit ile alıcam 2.ellerde böyle bi imkan bulabilir miyim?Senet tarzı işlerle olabilir mi çünkü muhtemelen kredi kartı limitim bu iş için yetersiz kalıcak.
Şimdiden hepinize teşekkürler
Reklamlar
-
apache zevk verir. motor ömrüde uzundur.hem göze hitab eder hemde yakıt tüketimi ybr ile aynıdır.
titreşimi kafana takma rahatsız edici boyutta degil.
-
Salcano Wolf'ü de bu listeye dahil edebilirsin.Fiyatı dediğin modellerden düşük.Ve kaliteli titreşimsiz bir motosiklet.Hem kalıplı hem az yakan hem kaliteli bir motosiklet.Biraz araştırırsan detaylı bilgiye ulaşırsın.Keyifli forumlar.
-
serhan48 adlı üyeden alıntı
Bu konuyu açarken aslında biraz çekindim,çünkü siz değerli arkadaşlar forumda bu tarz bilgi çok git araştır diyeceksiniz ancak bulamadım.Yakın bir zamanda taksitli olarak motor almayı düşünüyorum,önceden motor deneyimim var.
Bu kategoride ağır basan 3 seçenek var TVS Apache,CBF,YBR ESD.
İlk olarak,Bu motosikletlerin ne kadar yaktıkları hakkında bilgi almak istiyorum.
İkincisi 100-120 km ile sabit gitmem mümkün mü?
125-150cc motorların hiçbiriyle 100-120 sabit gidemezsin anca 80-90 gidersin.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
125-150cc motorların hiçbiriyle 100-120 sabit gidemezsin anca 80-90 gidersin.
+1
Zaten gitmemesi de normal, 120km/h şehirlerarası otoban maksimum hız limiti
Bende bu durumu anlamıyorum millet en ufak cc de sayacı 120km/h den açıyor
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)