Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bumoto Calibre 250 cc mi yoksa Hyosung 250 cc mi

Motovento
    REKLAM ALANI

MOTOR ALICAM AMA KARARSIZ KALDIM ARKADASLAR :( BUMOTO CALİBRE 250 CC MI YOKSA HYOSUNG 250 CC MI

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

BUMOTO 2012 TEK SİLİNDİR HYOSUNG 2007 CİFT SİLİNDİR BUMOTO SU SOGUTMALI DOHC MOTOR VAR HYOSUNG HAVA SOGUTMALI TWİN MOTOR VAR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bumoto hakkında bilgim yok fiyattan aslında belli ediyo kendini, bence hyo daha iyidir, çin malı deil bildiğim kadarıyla ve çift silindir olması + bence
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Önce emniyet, sonra hareket...

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Bumoto Topiğine gir orada oldukça iyi öyorumlar var ve çok az yaktığından bahsediliyor bide Tipi gerçeknden 10 numara harbiden
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...bre-250cc.html
    Kullanıcılara sor hatta bi arkadaş hem cbr 250 hemde Calibre kullanmış O bile Çok olumlu yorumlar yapmış bak istersen
    Sado

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    hyo tıpten kaybedıyor bana gore
    o balık kafasını andıran on kafa oldukca benım gozume gıremez
    cok hantal duruyor ( ama degıl )
    ben olsam cbr 250 yahut calibre 250 alırdım fıyat hangısı uygun bulunursa
    kamsea bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bumoto'nun distribütörü o motorun arkasında hiç değilse 5 sene duracaksa alınır ama 2 sene sonra parçaları bulunamayacaksa yazık ona verilen paraya.

VALLA ARKADASLAR ARADA KALDIM TEK SİLİNDİR Mİ DAHA İYİ CİFT MI HAVA SOGUTMA DAHA İYİ SU SOGUTMA MI?

Motosikleti
    -
    Öncelikle gt250r hava soğutmalı değil. Yağ soğutmalı. Grubumuzdan bir kaç arkadaşım kullanıyor. Her hangi bir hararet problemleri olmadı. Sorunuzun cevabı ise elbetteki su soğutma daha iyi bir seçenek.

Calibre'yi tercih ettiğiniz de, size her şeyi fix olarak sunuyor. Tasarım, performans, ses, papatya diskler, çelik fren hortumlar, ayarlanabilir ön ve arka amortisörler, ledler... Ve bunun yanında fiyat avantajını da unutmamak gerekli.

Fakat avantajları olduğu gibi dez avantajları da mevcut. Mesela karbüratörlü olması (bu benim için bir sıkıntı değil) ve devir kesiciye sahip olmaması. Bunların dışında belirteceğim eksisi yok. Ha bir de selektör tuşu yok. Ufak fakat gerekli bir ayrıntı benim için.

Gt250r çift silindir olduğu için titreşim seviyesi daha iyi. Performansları da yakın diyebilirim. Calibre'nin istanbul'da fabrikası bulunmakta. Orada bakım yaptıran bazı arkadaşlar var. Alıpta, daha sonra yarı yolda kalacağınız bir marka olarak görünmüyor bumoto. Özellikle ATV modellerinden bir hayli satılıyor bumotonun.

Sonuç olarak ikisi de güzel. İçinize hangisi siniyorsa onu alın. Belirttiğim linki üşenmeyerek baştan sonra okursanız, calibre hakkında tüm bilgilere ulaşmış olursunuz.

Saygılar.
    makseli ve kamsea bunu beğendiler.

eruyanik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet
    hyosung hava soğutmalı değil, yağ soğutmalı.. bumoto hakkında bilgim yok ancak görüntü güzel.. hyosung kullanımı keyifli bir motor... hem hyosung hem de bumotoyu kullanmış birisini bulursan onun yorumu önemli olacaktır..

imer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hussar125, CBF250
    Bumoto tip olarak çok güzel ama duyduğuma göre kalitesiz en azından Hyosung az çok kanıtlamış bir motor 2 silindir olması da ayrı bir avantaj.

http://www.youtube.com/watch?v=-G8-QscNwlc burda gt250r inceleniyor karar vermende etkili olur umarım.

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı ramazan_4100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    VALLA ARKADASLAR ARADA KALDIM TEK SİLİNDİR Mİ DAHA İYİ CİFT MI HAVA SOGUTMA DAHA İYİ SU SOGUTMA MI?
    Sonpol Kullanıcı adlı arkadaşımız Daha önce CBR 250 kullanımda Calibre almış ve oldukca memnun yakıt serfiyatınında Çok iyi olduğunu söylüyor Şöyle ki 3 litrenin altında değerleri görüyormuş
    Sado

Motosikleti
    Henüz yok :(
    Yaşadığın ilde bumoto servisi varsa ben bumoto derim

Motosikleti
    -
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonpol Kullanıcı adlı arkadaşımız Daha önce CBR 250 kullanımda Calibre almış ve oldukca memnun yakıt serfiyatınında Çok iyi olduğunu söylüyor Şöyle ki 3 litrenin altında değerleri görüyormuş
    Evet, daha önce de söylediğim gibi, 200 kilometrelik mesafe de 25 tl'lik yakıt tüketimim oldu. Calibre'nin tek silindir olmasın da ki avantajı yakıt tüketimi. Ve rakiplerine benzer bir performansa sahip olması. Cbr 250r bir önceki motorum. Ve Gt250r'da kullanmış biriyim...

Linkini belirttiğim konu incelenirse, merakta olan arkadaşlar her konu da aydınlanacaklardır.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Şehir dışı ağırlıklı kullanımda çift silindir iyi olur.

eğer kullanım şehir içi ağırlıklı ise tek silindirli BuMoto Calibre daha tasarruflu olur.

6. fitesi ve su soğutması ile uzun yolda da sıkıntı olacağını zannetmiyorum !
    kamsea bunu beğendi.

Motosikleti
    -
    Kısa veya uzun yolcular da bir sıkıntı olmuyor da, artçılı sürüşler de artçının tutunması biraz mesele olabiliyor depo inceliğinden dolayı. Mesela artçılı sürülecekse depoya vakumlu tutucu alınabilir. En kötü ihtimal belinize tutunur .

eruyanik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet
    benim dikkatimi çeken sahibinden'de bir çok ilanın henüz 1000 km'de satışa çıkarılmış olması..

http://www.sahibinden.com/motosiklet...-calibre-250cc

Motosikleti
    -
    Alıntı eruyanik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim dikkatimi çeken sahibinden'de bir çok ilanın henüz 1000 km'de satışa çıkarılmış olması..

Olabilir. Bu bir tek bumoto'ya özgü bir olay değil ki. Ben cbr'mı aldığım sıralar da da vardı taze taze ikinci ele düşmüş motorlar. Ben bile yaklaşık 1.5 ay sonra satmıştım motorumu. Büyütmek, tatminsizlik veya her hangi bir sebepten ikinciele düşmesi normal..

dftuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kentkart
    Benim komşumda var BM calıbre 250cc. Detaylı konusma fırsatım olmadı ama sadece yüzeysel incelediğim ve araştırdığım kadarıyla +lar ve -ler su sekılde
    +lar:
    tek silindir az yakıt tüketen su soğutmalı cici bir motor var üzerinde
    ivmelenmesi ve son hızı tatminkar
    görüntüsü pek hoş, beyaz rengi cok guzel
    ayarlanabilir amortisörler size değer verildiğini hissettiriyor
    frenlerin görüntüsü iddialı,celik fren hortumlarıyla güçlendirilmiş.

-ler:
    grenaj plastiği çok ince ve zayıf
    kablolardaki işçilik fabrikasyon değilde sanayi kalitesinde.
    motor bloğu siyah renk ve conta kesitlerinden ve köşelerden boya atması baş göstermiş.çok kötü bi görüntü oluşturmuş
    sele tırt elimle kavrayınca boşluk olduğunu hissettim.sağlam durmuyor
    imer bunu beğendi.
    Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı eruyanik adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sadece bu modele özgü değil.

her yeni çıkan model için geçerli bu.

honda nın cb 125 i de Rks titanic 200 ü de.

bunda sıkıntı yok bence
    eruyanik bunu beğendi.

112BM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Beyaz CBR125 R- versys 650
    Bu-moto'yu ilk araştırmaya başladığımda bikaç internet sitesinde daha motoru uzaktan bile görmeden fiyatına bakarak o kadar karalayıcı yorumlar okumuştumki, bi ara bu motor alınmazya falan bile demiştim kendi kendime. Malesef bizim ülkemizde çoğu insan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olabilen kişiler. Önyargılarımızdan bi türlü kurtulamadık gitti
    Allahtan sonpol gibi bilinçli kullanıcı arkadaşlarımızda varda, hiç bi beklentiye girmeden insanlara kendi izlenimlerini aktarıyo, gerçekten emeğine sağlık. '' Bencelerle olacak bi iş
    değil bu, bu ucuzmuş kalitesizdir, bu şöyleymiş şöyledir'' bunlarla kimse biyere varamaz arkadaşlar. Eğer motoru yakından incelemiş, bi deneme sürüşü falan yaptıysan ona bişey
    diyemem, ama sadece fiyata ve fotoğraflara bakıp, akıl yürüterek insanların aklını karıştırmanın bi anlamı olmadığını düşünüyorum...
    makseli, SonpoL ve kamsea bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler