Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bumoto Calibre 250 cc mi yoksa Hyosung 250 cc mi

Motovento
    REKLAM ALANI
    eruyanik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet
    Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olabilir. Bu bir tek bumoto'ya özgü bir olay değil ki. Ben cbr'mı aldığım sıralar da da vardı taze taze ikinci ele düşmüş motorlar. Ben bile yaklaşık 1.5 ay sonra satmıştım motorumu. Büyütmek, tatminsizlik veya her hangi bir sebepten ikinciele düşmesi normal..
    aslında düşük fiyat politikasıyla alternatif olacak kalitede her motorsikletin piyasaya girmesi lazım... bu bağlamda ben de bu motorsikletin tutmasını isterim.. 250 cc'lik japonlar 15.000'leri bulurken yarı fiyatlı bu alternatifler cevap olacaktır umuyorum.. ayrıca sen memnun olduktan sonra gerisi hikaye..
    Selamlar..
    makseli, SonpoL ve ramazan_4100 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı eruyanik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında düşük fiyat politikasıyla alternatif olacak kalitede her motorsikletin piyasaya girmesi lazım... bu bağlamda ben de bu motorsikletin tutmasını isterim.. 250 cc'lik japonlar 15.000'leri bulurken yarı fiyatlı bu alternatifler cevap olacaktır umuyorum.. ayrıca sen memnun olduktan sonra gerisi hikaye..
    Selamlar..
    Katılıyorum. İşin güzel tarafı maliyeti düşük tutarak sizi üzecek bir motosiklet çıkarmamışlar ortaya. Ben bir kullanıcısı olarak insanları bilgilendiriyorum. Tercih edip etmemek ise o kişilerin sorunudur.

Karşımız da göz boyayan bir motosiklette olabilirdi. Fakat calibre o motosikletlerden değil.

Mesela daha önce de konuşmalarımız oldu. Grenajlar ince deniliyor, narin deniliyor vs. Ben bu motoru yan sehpaya almak adına düşürdüm. Bir de taksiciyle aramda bir mesela olmuştu. Ona dalmak için motoru atmıştım. Yani iki kere sağ tarafa düştü bu motor. Fakat ufak bir çizik dışında bir şey olmadı. Ağır kazalar da çatlamayan, kırılmayan grenaj hangi motosiklette var merak ediyorum? Artı olarak mesela tek bir grenaj 9 vida ile tutturulmuş. Giderken sallanmıyor, ses gelmiyor, bir yerleri gevşemiyor bumotorun. Bir de cbr'ın grenajlarını daha kaliteli bulanlar da var ki, yan grenajı 50-60 tl'ye satılan bir grenajdan bahsediyorum. Zaten grenaj kalitesi cbr'la çok benzer.

Kısacası sizi üzecek bir motosiklet yok ortada. Aksine mutlu edecek bir motosiklet var. Çünkü size gerçekten iyi bir fiyatla geliyor calibre. Ve aldığınız da extra para harcayacak bir durum söz konusu değil bu motosiklette.

Bu motosikleti zevk için alanlar kesinlikle memnun kalacaklardır. Fakat ikinciel kaygısı olanlar için bir şey diyemem.
    eruyanik ve 112BM bunu beğendiler.
    Önce emniyet, sonra hareket...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı imer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bumoto tip olarak çok güzel ama duyduğuma göre kalitesiz en azından Hyosung az çok kanıtlamış bir motor 2 silindir olması da ayrı bir avantaj.

http://www.youtube.com/watch?v=-G8-QscNwlc burda gt250r inceleniyor karar vermende etkili olur umarım.
    şu videoyu izleyip fikir edinmektense sağdan soldan duyup fikir edinmek daha mantıklı bu video tamamiyla karalama 2007 model karbüratörlü karbüratör ayarları bozuk (hatta arkadaşım aldıktan sonra yeni karbüratör taktırdı ) bi aleti alıp zaten ağlıyanı yok aletin test edilmesi insan bari enjeksiyonlu test eder edilen alettinde diri olmasına bakılır gelip benim aletimi test etseler aynı yorumda bulunsalar hemen satarım aleti o derece iddalıyım ovideo ile ifkir edinmeyin
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu videoyu izleyip fikir edinmektense sağdan soldan duyup fikir edinmek daha mantıklı bu video tamamiyla karalama 2007 model karbüratörlü karbüratör ayarları bozuk (hatta arkadaşım aldıktan sonra yeni karbüratör taktırdı ) bi aleti alıp zaten ağlıyanı yok aletin test edilmesi insan bari enjeksiyonlu test eder edilen alettinde diri olmasına bakılır gelip benim aletimi test etseler aynı yorumda bulunsalar hemen satarım aleti o derece iddalıyım ovideo ile ifkir edinmeyin
    Alper e katılıyorum.Sonuçta test edilen motorun 0 km satışı olması lazım.hyosung un 0 satışı yok karbüratörlü eski modelinin.st kanuni enjeksiyonlu bi çok yenilik ve iyileştirilmiş olarak satılıyo.yani keşke barkın abi hyo yu bu videodaki inceleyeceğine hiç incelemeseydi
    Alper Kaya bunu beğendi.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    ben bu moto calibre hakkında sağolsun sonpol adlı kullanıcımızın desteğiyle bayağı bir bilgi sahibi oldum,hatta şu ilandaki motor benim satınca da direk bu moto 250 rr calibre alacağım.ilan bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04926939/detay
    SonpoL bunu beğendi.

gokocan92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung ->FZ6 Fazer -> YBR 125 -> MT 07
    Ben bir GT250R (2011) kullanıcısı olarak.
    Senin bu soruna Calibre olarak cevap veriyorum. Çünkü birini sıfır km alıcaksın, diğerini ise 2007 model demişsin.
    Fakat ben sana sahibinden.com'u biraz incele derim gayet temiz bu forumdan da olan GT250R'lar var satılık 2012 model fakat 2. el olarak. Fiyatları aşağı yukarı aynı olucak GT250R ve Calibrenin benim dediğim inceleme sonucu ki bu sonuca göre Hyosung derim tabi ki 2012 olarak

Bu demek değil ki Calibreyi kötülüyorum sakın yanlış anlaşılmasın kullanan arkadaşlarıma ) O da gayet iyi bir motor gözümüzün önünde örneği var sonuçta

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı 112BM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu-moto'yu ilk araştırmaya başladığımda bikaç internet sitesinde daha motoru uzaktan bile görmeden fiyatına bakarak o kadar karalayıcı yorumlar okumuştumki, bi ara bu motor alınmazya falan bile demiştim kendi kendime. Malesef bizim ülkemizde çoğu insan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olabilen kişiler. Önyargılarımızdan bi türlü kurtulamadık gitti
    Allahtan sonpol gibi bilinçli kullanıcı arkadaşlarımızda varda, hiç bi beklentiye girmeden insanlara kendi izlenimlerini aktarıyo, gerçekten emeğine sağlık. '' Bencelerle olacak bi iş
    değil bu, bu ucuzmuş kalitesizdir, bu şöyleymiş şöyledir'' bunlarla kimse biyere varamaz arkadaşlar. Eğer motoru yakından incelemiş, bi deneme sürüşü falan yaptıysan ona bişey
    diyemem, ama sadece fiyata ve fotoğraflara bakıp, akıl yürüterek insanların aklını karıştırmanın bi anlamı olmadığını düşünüyorum...
    sana tamamen katılıyorum bide bu işin çakalları türedi piyasada özellikle forumlarda dolanıyorlar
    arkadaş sanki o marka adamın anasını babasını kesmiş veya o motoru kullanan üyeye kıl herifler bir araya gelip sürekli kötülüyolar çözemedim
    bumotoyu yakından görme şansım oldu gayet güzel duruyor bence
    2007 gtr alacağına sıfır bumoto almak daha mantıklıdır çünkü gtlerin sadece 2007 modellerinde problem çıkmakta
    2009 ve üzeri deseydin eğer gt al derdim
    gokocan92 bunu beğendi.
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

gokocan92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung ->FZ6 Fazer -> YBR 125 -> MT 07
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet mesela bu motor.

112BM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Beyaz CBR125 R- versys 650

Motosikleti
    -
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu moto calibre hakkında sağolsun sonpol adlı kullanıcımızın desteğiyle bayağı bir bilgi sahibi oldum,hatta şu ilandaki motor benim satınca da direk bu moto 250 rr calibre alacağım.ilan bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04926939/detay
    Şu lafının üzerine tanımadım Serdar; UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
    Hayırlı satışlar. Hakkında hayırlısı olsun inş.
    serdar1547 bunu beğendi.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu lafının üzerine tanımadım Serdar; UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
    Hayırlı satışlar. Hakkında hayırlısı olsun inş.
    TEŞEKKÜRLER...

ilovetechn0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250R 2013
    hyosung gt250r 2013 kullanıyorum. fuarda iki motoru da inceleme fırsatım oldu. calibrenin malzeme kalitesini beğenmedim. şuan motorumdan çok memnunun sonuçta biri çin diğeri güney kore malı. samsung, lg, zalman, benq vs. bunlar da güney kore malı. benim sıralamamda japon/güney kore/tayvan - italyan da giriyor bunların arasına ama o bize lükse kaçar. ayrıca elektronik yakıt enjeksiyonu yakıt sarfiyatını düşürmesinin yanında motoru daha stabilize çalıştırıyor. jigle çekti falan sıkıntısı da yok. ikinci el bir motor ile sıfır motoru karşılaştırman doğru olmaz. alacaksanız biraz daha para verip sıfır hyosung almanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
    -
    Alıntı ilovetechn0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyosung gt250r 2013 kullanıyorum. fuarda iki motoru da inceleme fırsatım oldu. calibrenin malzeme kalitesini beğenmedim. şuan motorumdan çok memnunun sonuçta biri çin diğeri güney kore malı. samsung, lg, zalman, benq vs. bunlar da güney kore malı. benim sıralamamda japon/güney kore/tayvan - italyan da giriyor bunların arasına ama o bize lükse kaçar. ayrıca elektronik yakıt enjeksiyonu yakıt sarfiyatını düşürmesinin yanında motoru daha stabilize çalıştırıyor. jigle çekti falan sıkıntısı da yok. ikinci el bir motor ile sıfır motoru karşılaştırman doğru olmaz. alacaksanız biraz daha para verip sıfır hyosung almanızı tavsiye ederim.
    Bumoto'nun ne kadar tükettiğini biliyor musun? Eksiler muhakkak olacaktır fakat kullanmadığın bir motoru kötülemenin anlamı yok. GT250R yedek parça fiyatları, yakıtı, dengesi calibre'den çok geride olmakla beraber, grubumuz da bulunan 3 gt250r kullanısı arkadaşım bana katılıyor . Ayriyeten GT250R, su soğutma sistemine bile sahip değil. Onunda sana eksilerini daha sonra anlatırım ;).

Kısacası, hepsinin artıları ve eksileri mevcut. İş karalamaya gelirse emin ol bu bir tek calibre aleyhine olmaz.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler