tabiki cbf600
SV650 bence Sport Touring ise CBF600 Touring bir makina.. Bu da SV650 nin ilk hızlanmasının çok daha seri olduğudur. CBF600 ise yatan aslan gibi. Ağır ama sonradan son hızda daha iyi..
Ayrıca CBF600 ayak pegleri uzun yolda daha fazla konfor verecektir.
Ama ikiside yakışıklı ve güzel makina..
Sadece ihtiyacını göz önüne koy o kadar.
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
SV650S'i kullanmadan karar verilmemelidir diye düşünüyorum. Ayrıca sv650s son hızı için youtubeda milyonlarca video var.
suzuki'nin bg gücünü tekerleğe en iyi ileten firma olduğunu unutmamak gerekir. eski bir gt650 kullanıcısı olarak arkadaşların bahsettiği süratlere rahat ulaşabilecek bir makina buna emin olabilirsiniz. çivt silindir v motorların en büyük özelliği yüksek tork üretmeleridir, bu durum en çok rampalarda veya ani hızlanmalarda çıkar ortaya ve v motorlu bir makına bunun hakkını verir.
sv 650 hafif olması kafa grenajının havayı oldukça iyi yarması, gücünü tekerleğe en iyi şekilde iletmesi onu sınıfında lider yapıyor. kaldiki bu bir sürat makinası değil değerlendirirken bunlara dikkat etmek gerekir. ancak alanın bir daha satmak istemeyeceği bir makina buna emin olabilirsiniz.
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
sv 650 s 2004 model aldım emin olun baska motor aramıyorum torku hızlanması yüksek süratlerde frenleme yada hızlanma cok cok iyii ve egsozuda gsr 1000 egsozu yaparsanız nasıl bir ses duyacağınızı hayal bile edemezsiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)