Yamaha kalitesi tartışılmaz ama 2012 drift sahibi olarak konuşmak istiyorum 135 cc drift hız olarak Yamaha drift den yavaş onun dışında görüntü olarak da cidden yakışıklı drift ve yeni eski ybr almaktansa yeni drift almak daha mantıklı
Yamaha kalitesi tartışılmaz ama 2012 drift sahibi olarak konuşmak istiyorum 135 cc drift hız olarak Yamaha drift den yavaş onun dışında görüntü olarak da cidden yakışıklı drift ve yeni eski ybr almaktansa yeni drift almak daha mantıklı
O kadar para verirsin gücü yetmiyor diye dövünüp durursun ondan sonra marka değilde ben olsam model kıyaslaması yaparım Tvs Cbf 150 vs ybr den daha güçlü Ybr 125 var ama cbf 150 Tvs 150 gibi aynı paraya bunlar varken ybr 125e selam Hondaya Tvs ye devam
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Yamaha ile drift karşılaştırmak imkansız. Yamaha cok cok saglamdır. 6 yasında temiz bulursan kacırma derim. Çin motorları 45 bin km'de rektefiye istiyor cogunlukla ancak japon motorları onu 5'e katlar. Ayrıca su an bodrumdayım. Cogu kişi honda fizy, honda spacy, honda cg 125 tarzı motorlara biniyorlar. 1-2 yıl once çin malı motorlar coktu ancak herkesin motoru perte cıktıgından herkes akıllanmıs ve japon malı motorsikletlere geri donus olmuş buralarda.
kardesim genc yastasın ve belli ki motor sevdası tavan yapıyor. hiç düsünme direk ybr
sağlam motor hem hız önemli olmayacak senini için ses ister insan alacaksın 2005 2006 model YBR hava vitesi ile kullanacaksın o parcayı cıkarıp al sana chopper gibi motor bhem ybrler cok tutuluyo millette dandik motorlar var hepsi satıp ybr arıyo belki aynı fiyata bile satarsın. Bence ybr al düsünmeden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)