evet şimdiye kadar böyle bir karşılaştırma nasıl yapılmadı şaşarıyorum 2 kral biri cbr1800 diğeri namı diğer hayabusa sizce hangisi eksileri artıları ile açıklarsanız sevinirim
evet şimdiye kadar böyle bir karşılaştırma nasıl yapılmadı şaşarıyorum 2 kral biri cbr1800 diğeri namı diğer hayabusa sizce hangisi eksileri artıları ile açıklarsanız sevinirim
seri üretimm cbr 1800 yok ki böyle bi karşılaştırılma yapılsın... ama bir resimde drag motoru olarak 1800 cc goldwing motoru koyduklarını görmüştüm bir cbr repsole
Bilmemne cedric adina ozel uretim cbr1800rr var gibi tamda anliyamadim arastirdigimda ne is cozemedim :|
hayabusa dediğin 1300 cc 200 hp suzuki, sizuki değil. Hondada 1800 cc cbr yok. Goldwing var ama oda 200 hp den düşük ve tarzı race değil. Karşılaştırılamazlar yani.
http://thekneeslider.com/archives/20...-cedric-smith/ buyur kardeşim 1800cc cbr, ayrıca hayabusayı o kadar büyütmüşler ki jetlerle bile karşılaştırılıyor 1800cc ile niye karşılaştırılmasın
benzinin litresinin 5TL olduğu şu günlerde ( artacağı kesin) 1800cc ile 1300cc karşılaştırısak 500cc fark ile hayabusa derim
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
en iyisi wave 110 su koy onla bile çalışır
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
Cbr 1800 de seri üretimde piyasada var diyelim. Karşılaştırıp bi takım değerler elde ettiğimizde nereye varacağız ? Hangisini alacağına mı karar vereceksin ? Ne elde edicez yani, senin faydalanman adına veya diğer arkadaşların faydası adına ?
This isn’t a CBR with a Gold Wing engine, it’s a Gold Wing that had a huge weight reduction.
demiş motosikleti toplayan adam. seri üretim değil, elle toplanmış bir motosiklet. 5 dakikanı ayırıp araştırsaydın bu konuyu açmazdın
ayrıca herkes hayabusayı son nokta olarak görmez. bence gtr 1400 son noktadır.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Gtr 1400 super touring degilmi ya o_O
gtr 1400 ve Hayabusa videoları çokca var youtube da.
arkadaşlar neden seri üretime takılmış anlamadım ortoda böyle bir motor var sa (ki var) her türlü karşılaştırma yapılır herzaman eleştiri içinde olmayın LÜTFENNNNN!!!
Evet kullanıcı yorumlarını bende çok merak ediyorum. ÖZellikle cbr 1800 kullanıcıları yorum yaparlarsa iyi olur. Hayabusayı herkes biliyor az buçuk.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Neden sordun?
alacakmısın?
hem sen bayağı bir geri kalmışsın konuda
CBR 3800 lere dayandı yeni modellerde, Hayabusa ise 2900 ü hala geçemedi bayağı bir geri kaldı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)