125kt yi alalı 5 ay oldu ve 60 milyonluk bir masraf yaptım sadece acaba daha bir masraf yaparmı bu motoru bilen arkadaşlar görüşlerini yazarsa güzel olur bir defa yolda kaldım daha başıma neler gelicek çok merak ediyorum
125kt yi alalı 5 ay oldu ve 60 milyonluk bir masraf yaptım sadece acaba daha bir masraf yaparmı bu motoru bilen arkadaşlar görüşlerini yazarsa güzel olur bir defa yolda kaldım daha başıma neler gelicek çok merak ediyorum
bence harika motor maaşallah diyelim! çünki sınıfının en sorunsuzu...
ben ıkı aydır kullanıyorum ılk motosiklet tecrubem sımdılık onemlı bırsey yasamadım.sankı tıtreme bıraz fazla gıbı ama bırsey dıyemeyecegım cunku dıger motosikletlerde nasıldır bılmıyorum.tıtreme ıcın bılen bırısıbırsey soyleyebılır mı?
gıcık
ya kusura bakmayın konuyu bölcem ama sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim bn de birazönce mondial 125 rn sahibi oldum. inanılmaz heycenlıyım. aranıza bir bayan motorcu daha katıldı
her zaman doğruyu söyle,ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın!!!
Tebrikler Bayan motosikletliler çoğaldıkça erkeklere odun olan 4 tekerliler umarım insafa gelirler. Pardon gelmezler araba ile bile rahat bırakmıyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)