Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

tek silindir ve 4 silindir

REKLAM ALANI

arkdaşlar honda cbr 125 r ile cbr 600rr arasındakı yakıt farkı nedır bu 600 lukler cok yakarmı ? lınkler asada bu ıkı makına mesela

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99120902/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99987383/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Önce emniyet, sonra hareket...

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Ordaki bilgilerin çoğu yanlış motorsikletler hakkında.Son hız ,yakıt sarfiyatı çoğunda yanlıslık var..

Motosikleti
    -
    Alıntı MaMi_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ordaki bilgilerin çoğu yanlış motorsikletler hakkında.Son hız ,yakıt sarfiyatı çoğunda yanlıslık var..
    Orada ki bilgiler fabrika verileridir ve kullanıma bağlı olarak değişiklik göstermesi normaldir... ;)
    MaMi_33 bunu beğendi.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orada ki bilgiler fabrika verileridir ve kullanıma bağlı olarak değişiklik göstermesi normaldir... ;)
    soner fabrika verileride değil gerçekten baya yanlış bilgiler var cbf150 cb125ten az yakıyor oraya göre
    SonpoL bunu beğendi.
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    -
    Neyse, ben arkadaşa tüketimle ilgili bir ipucu olsun diye paylaşmıştım.

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    soner fabrika verileride değil gerçekten baya yanlış bilgiler var cbf150 cb125ten az yakıyor oraya göre
    cbr cbf den daha atik daha hızlı her yönüyle son hızı 113 km :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neyse, ben arkadaşa tüketimle ilgili bir ipucu olsun diye paylaşmıştım.
    Yüksek cc motorlarda kullanıma baglı olarak yakıt verilerinde baya bi degsklik oluyor

valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İkiside aynı yakar

evet arkdaslar aslında fazlada bı fark yokmus.. sımdı bırde sunu sormak ıstıyorum otomobıllerde 1.2 1.4 1.6 oluyor yanı 1200,1400,1600 motormu olmus oluyor eger oyleyse 600 luk motor 1.2 lık bır otomobılın yarısı kadar yakıyor demektır hatta hafıf dıye daha az yakıyor demektır doğrumu?

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı recon206 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkdaslar aslında fazlada bı fark yokmus.. sımdı bırde sunu sormak ıstıyorum otomobıllerde 1.2 1.4 1.6 oluyor yanı 1200,1400,1600 motormu olmus oluyor eger oyleyse 600 luk motor 1.2 lık bır otomobılın yarısı kadar yakıyor demektır hatta hafıf dıye daha az yakıyor demektır doğrumu?
    kardeşim otomobille karsılastrman saçma olur hatta markaya modele göre bile yakıt değerleri farklılık gösterir.senin kıyaslamana göre 100 lük bi motor hiç yakmıyor gibi bsey çıkar ortaya sonuc olarak öyle değil

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    motorlarin üsettigi bi devir ve güç vardir. Yerinde duran 2 aracin yakit sarfiyatini kiyaşlaya bilirsin yada söyle yerinde boşta duran iki motorun 30bin devirde harcadigi benzin ürettigi gücü kiyaslaya bilirsin gerisi yalan olur.
    1.2 motorla 130 bg üreten oto var. 1.6 motorla 65bg üreten oto var. Yani yola çiktin mi en ufak şey fark yaratir lastik havasi, hava basinci, rüzgar.
    Ama şöyle bi gercekte var ankara konya arasi gidiyosun 125cc olanla 130 bas, 600cc olanla 150 bas git, 600 cc olan daha az yakacaktir.

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı hamzasimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorlarin üsettigi bi devir ve güç vardir. Yerinde duran 2 aracin yakit sarfiyatini kiyaşlaya bilirsin yada söyle yerinde boşta duran iki motorun 30bin devirde harcadigi benzin ürettigi gücü kiyaslaya bilirsin gerisi yalan olur.
    1.2 motorla 130 bg üreten oto var. 1.6 motorla 65bg üreten oto var. Yani yola çiktin mi en ufak şey fark yaratir lastik havasi, hava basinci, rüzgar.
    Ama şöyle bi gercekte var ankara konya arasi gidiyosun 125cc olanla 130 bas, 600cc olanla 150 bas git, 600 cc olan daha az yakacaktir.
    125 lik taş patlasa 3 litre yakar 100 km de 600 lük bu degrden daha az yakmaz.125 likle kıyaslamak braz saçma olur.

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    kastettigim şeyi yanlis anlamişsiniz bilmiyorum otomobil kullaniyomusunuz.
    Zaten 125 cc 130 yapmaz yaptigi maksimum hizla 300-500 km giderseniz motor siklet profesörü degilim ama otomobile göre bu böyledir 600cc motorla 150 ekonomideki bi hizdir ve devir ortalardadir daha az yakarsiniz.
    recon206 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    125cc Yakıt sarfiyatını bilmediğine göre sen yeni motorla başlyacan heleki 2.el fiyatı düşük birisi eski 600cc SS diyeri 125 SS mini ss Paşa 600cc seni çok aşar hemi kullanımda hemi yakıtta sen en iyisi 125 cc ile başla yakıt sonra düşüneceğin seş olsun 600 lükle başlama önce CC ni belirle
    Sado

Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125cc Yakıt sarfiyatını bilmediğine göre sen yeni motorla başlyacan heleki 2.el fiyatı düşük birisi eski 600cc SS diyeri 125 SS mini ss Paşa 600cc seni çok aşar hemi kullanımda hemi yakıtta sen en iyisi 125 cc ile başla yakıt sonra düşüneceğin seş olsun 600 lükle başlama önce CC ni belirle
    evet yenı başlıyacam motora e sınıfı ehlıyetım var buyuk araçlarda çok şöförluk yaptım gozum kapalı kullanıyorum 4 tekerlerı ama tabı motor farklı, motor benı heyacanlandırıyor şimdi yeni a2 ye geçiş için ehlıyete yazıldım para bırıktırıp kısmetse motor alıcam evet haklısın 125 lık alıcam.birde şu alttakı ıkı motorda aynı marka ama goruntu olarak sıyah olan çok daha çekıcı duruyor yandan baktıgında fark edılıyor kasası farklı sanırım dımı? aynı ondan alıcam bende Allah kısmet ederse

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00324793/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99099086/detay

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)