cbf ybr rtr muhteşem 3 lüden hangisi ??
Reklamlar
-
Hız bakımından bilmem.Zaten hepsi aynı CC.Zamanında hepsini araştırmıştım.Hiç birine Racing gidonu koymamışlar.RTR hariç.Oda tam niyetine girdik zam yaptı.Burdaki bayisi de para delisi çıktı,yarısını peşin ister.Diğerleride zammı patlatınca karamba karambita dedim Drift aldım.Allaha şükür bakımlarınıda servislerin çoğundan iyi yaparım.B.k atanların özellikle titreşim var bunlarda çok beyaa diyenlerin bazılarına sürmesini teklif ettim,yaw adam vitesli motosiklet kullanmamış ki...Ama ona malum olmuş.Ben memnunum.Muhteşem üçlünün içinde yok belki ama sonuçta benim motosikletim.Bana göre 1 numara.Başkasının gönlünde yer etmese de olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Bi de resim patlatayım gaza geldim...
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
Sana phantom olabilir butcenden yetiyor
-
peh phantom da neymiş.bi abiden istedim verdi,sürdüm.motor gitmiyor.özellikle çekişi hiç yok.kanuni seyhan phantomla yan yana gidiyor.bi süre sonra çok çabuk dağılıyor.her tarafından sesler geliyor.ben soğudum phantomdan kesinlikle parasını hak etmez o motor.parana yazık olur valla
-
cın alma yamaha ,hondadan dısarı cıkma.
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
ben bı ara nerde duydum bılmıom forumdadr ama.rtr tıtremeden dolayı koruma dmırını kırms.duyum.
yuhh ..
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
-
duydum kesın bu forumdaydı
-
DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı
aynen modenas gt135 o bır efsane
Şaka değil..bu üçlünün en az yakanın yarısını yakıp,en hızlısının en az 30 km üzerine çıkar,en sağlamından daha sağlam..Bu segmentte en performanslı motor..Zamanla göreceğiz..
-
250-MaCiT adlı üyeden alıntı
Şaka değil..bu üçlünün en az yakanın yarısını yakıp,en hızlısının en az 30 km üzerine çıkar,en sağlamından daha sağlam..Bu segmentte en performanslı motor..Zamanla göreceğiz..
biliyorum dostum 140 net görüyo hatta youtubeda 160 gördürenler var ve baya özellik var motorda
-
120 ıle sabıt gıdemesende 100 den asaa dusmessın duz yolda 120 olabılır ara ara 130 un ustune kendı kendıne cıkan bı makına yakıt olarak cok ıyı cbf den az yakar rahat motor arıyosan tercıhın tvs olmamalı atık guclu dersen tvs ayda bırde olsa aklıma gelınce bı teker yaparım oda ıcımın yaglarını erıtır motor da o cıger olsan sen yapma onemlı olan o tıp zaten on uzerunden on
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
İsterse 5 bin devir geçmesin gene arkadaki adam rahatsız olur.. Bazı gerçekleri açıklamaktan çekinmeyin arkadaşlar..
ben gerçekleri söylemekten çekinmem benim artçım 6000devire kadar rahatsız olmadığını söylüyor.. kendisi motordan anlamayan, sadece titreşime göre konuşan birisi..
-
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Mevcut konulardan devam ediniz! |
|
|
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)