Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cbf ybr rtr muhteşem 3 lüden hangisi ??

REKLAM ALANI
    Farukxtm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    CBF İYDİR GÜZELDİR HOŞTUR HAYAT ONDADIR
    ------------------------------------------------------------------------------CBR 250R (HRC)------------------------------------------------------------------------------

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Forum başlıklarında araştır bence, bu vb. konu başlığı 1500 kere açıldı.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    ybr alma ben memnun değilim cbf 150 ye yetişemiyorum..apachenin eksoz dumanindan kanser oldum.. satıcam bemde bıktım..iki kişi bindimi activa bile solluyor..3 kişi binince mobilet solluyor..ama genede bozulmuyor..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    tercihlerinin arasında bende rtr alırdım.ama sana ayrı bi önerim var.ama bu öneride şansada ihtiyacın olcak
    2. el sym wolf 250 çok güzel makine.önümüz kış satan adam zorlanıyor.ucuza satıor.5-6 bine şansın varsa bulabilirsin.internette 2. ellerine 7-8 bin istemişlerde satamazlar.o motorlar 6 bine falan gider.eğer 2000 tl bulabilirsen o motorlardan al.çok sağlam senin baktıgın 150liklere gore çok daha iyi gider.şekli şemalide üstün.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99237700/detay
    bu örnek olsun diye ekledim.adam 7.500 istemiş ama satamaz o paraya onu.kışın bulunur 6.000 e bunlardan araştırırsan eğer
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin dediğin motorların hiçbiri ile 100km/h ile uzun yola gidemezsin ama bana 90 yeter dersen ybr den şaşma 10 lt benzin ile 420km yol gider rahattır sağlamdır yedek parçası bol ve ucuz dur
    ben şuan tatilde bodrumdayım ilk gün 800
    dün 450
    bu günde 200 yaptım maşallah tık yok
    Len olum ne 90 nı? Seninki niye düzde sabit 120 le gidiyo o zaman? standart ybr düzde yatmadan 120 sabit

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    ybr al bosver 100 tl asagı ble koysan satarsn ybr 100 mu gdıo 110 rahat gdr.

metin6gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 100 loyal rks titanic 150 cbr125r
    sizin yorumlarınız dogrultusunda kafamda rtr ı belirlemiş bulunmaktayım şuan itibaryle

inş pişman olmam scooterimde oldugumdaki gibi :(
    [IMG][/IMG]

şuda pek bi güsel olmuş dogrusu :D

furko2424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    kardeşim madem artçı senden önemli o zaman özellikle arkada ciddi bir titreşim olduğu için apache'den vazgeçeceksin.ybr alırsan sağlam motordur fakat performans olarak düşük.cbf alırsan gücü filan yerinde üçlü çanta çok güzel olur.rahat motordur titreşim yoktur.uzun yola gelir.mis gibi motor.2 sorunu var birisi yağ yakması birde mesela gidonu sağa sola çevirdiğinde far dönmüyor sabit kalıyor.

bence CBF.Bu arada seninde dediğin gibi kışı bekle 300-400 lira indirim olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------

ha bu arada titreşim önemli değil diyosan tabiki RTR

Motosikleti
    sarı rtryi çok beğendim harika görünüyor amma artın yenge heralde yengeyi titreşimle üzersin aga rtrde.önceki yazdığım symyi araştır bence sen.kışın paraya sıkışan birinden alırsın ekonomik.scooter almayı düşünürsen seçenekte çok.yengede rahat eder.bagajda var.vitesli alcaksanda illaki sen scooter kullanmış adamsın 125-150lik 3-5 aya seni sıkacak motorlara bakma.250lik bak
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    2000 ford
    üstteki resme aldanıpta apache almaya gitmeyin öyşe bi apache yok
    Re!S*33 bunu beğendi.

Motosikleti
    herkes ayrı bişe söylüor usta adem kardeşimde 100 110 la ybr rahat gidior demiş
    sedat kardeşimde nal topluyorum demiş

ybr ile 100 110 gidebilirsem zaten ybr alırım çinliden zaten sogudum 2000 km de 3 kere ön disk 2 kere ön fren merkezi deiştirdim gine aynbı durumdayım
    hintlininde pek farklı olcagını sanmıorum kısacası kalite istiyorum arkadaş :S

kardeşim 250 cc önermissiniz ama şöle söliyeyim 2 adet arabamız var kapımızda (allah herkeze nasip etsin) amaç tasarruf hız diil illaki ve motora binmek yani ama ben ankaradan keskine ayda 1 gitmem gerekebilir diye düşünüorum 80 le gitmek var 110 la gitmek var yani :S

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı metin6gs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar herkese iyi forumlar

bir motor almayı düşünüorum scooterimi alalı 6 ay oldu gerçi yeni ama kaliteli bişe istiyorum
    kullanım şekli şehır içi ayda birde 120 km lik bir yol gidiş geliş şeklinde düşünün ş.içi agırlıklı diyebiliriz

ama uzun yoldada 100 120 arasında gidebilecek bir motor istiyorum açıkcası

gelelim seçimimize

cbf 150 güzel harika ilk tercihim oydu ama yag eksiltiyor 15 lira yakıor gibi nedenlerden dolayı vazgeçtim gerçi gönlüm ondan yanaydı ama kısmet :(

ybr 125 dencek bişe yok zaten kaliteli kime sorduysam araştırdıysam güzel sorunsuz diyor sadece biraz agır diyorlar genelde emsallerine göre

apache rtr 150 herkes harika diyor tek problemi titreşim var kullanırken sen rahatsız olmasan bile tüm civatalarda gözün olması gerek diye uyarıyorlar 140 km gören bi motor düz yoldada 120 gidebilir sabit diye düşünüorum

cbf 15 kruş yakmakta
    ybr nin tam yakıt tüketimi hakkında bi bilgi bulamadım
    rtr 150 ninde yakıt tüketimi nedir tam bir deger emin olamadım ama ybr den az yakıor diyorlar

boyum 1.75 kilom 65
    genelde artçılı kullanmıorum ama artçım benden önemli biri anlıcagınız onuda düşünüorum

benden deneyimli olan herkesin bir fikrini ön görülerini almak istiyorum hangi model bana daha uygun olucaktır hangisi az yakıcaktır herkesin bir fikrini almak istiyorum arkadaşlar
    3 modelin + ve - lerini söleyebilirseniz çok memnun olurum herkese teşekkrler arkadaşlar .
    tek kelimeyle RTR diyorum... artçım benden kıymetli demişsin, yani artçı varken daha sakin kullanırsın, böylece titreşimden çok etkilenmemiş olur şu RTR öyle bir motor ki.. bazen öyle bir çıldırıyorki.. 10000 devirde gaz kesmeden 2den 3 e attığımda ön lastiğini hafifce yerden kaldırıp, kontrolünü kaybediyormuşsun hissi veriyor yaa.. işte o paha biçilemez bişey..
    TRANSALP XL700

Motosikleti
    ama gerçekten öyle olsa süper olurmuş dogrusu Ç:D:D:D

Motosikleti
    10 km yavas gtsn.saglam olsun al bı ybr bk keyfıne.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cart diye çözdün olayı abi
    fazla söz gerek yok.........
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tek kelimeyle RTR diyorum... artçım benden kıymetli demişsin, yani artçı varken daha sakin kullanırsın, böylece titreşimden çok etkilenmemiş olur şu RTR öyle bir motor ki.. bazen öyle bir çıldırıyorki.. 10000 devirde gaz kesmeden 2den 3 e attığımda ön lastiğini hafifce yerden kaldırıp, kontrolünü kaybediyormuşsun hissi veriyor yaa.. işte o paha biçilemez bişey..
    İsterse 5 bin devir geçmesin gene arkadaki adam rahatsız olur.. Bazı gerçekleri açıklamaktan çekinmeyin arkadaşlar..

Motosikleti
    peki arkadaşlar ybr olsun rtr olsun ben scooterimi satıcam birazda kenarda köşede var desek 2 bin lira para eder 2 motorda ortalama 4500 maal olucak gibi görünüor zaten geriye kalan 2500 ü kredi kullandırıyolarmı yoksa kendimizmi çekip gitsek kredimizi daha olmassa gerçi bi aylık maaşı koyar geriye kalanı taksit yaptırrız ama ögrenmek iyidir rtr ın servisi ankarada 1 tane var zaten servislede ters düşsek b.. yedik gibime gelio :D:D:D

Motosikleti
    ben kendi görüşümü söyledim.benim mantığımda motor alırken az paraya modelli yüksek cc. satın almak vardır.çinli hariç tabiki.scooter satıpta gidip ybrde almam.en azından rtr alırım.100 c vs scooter satıpda 125 cc almak çokta mantıklı gelmior bana.o 250 cc sym sağlam motor.çin çan cuna benzemez.sayfasına bi gir oku neler yazmışlar

Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı metin6gs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki arkadaşlar ybr olsun rtr olsun ben scooterimi satıcam birazda kenarda köşede var desek 2 bin lira para eder 2 motorda ortalama 4500 maal olucak gibi görünüor zaten geriye kalan 2500 ü kredi kullandırıyolarmı yoksa kendimizmi çekip gitsek kredimizi daha olmassa gerçi bi aylık maaşı koyar geriye kalanı taksit yaptırrız ama ögrenmek iyidir rtr ın servisi ankarada 1 tane var zaten servislede ters düşsek b.. yedik gibime gelio :D:D:D
    Tvs alırsan evide taşısırsın servis yakınlarına ters kalmaz

Motosikleti
    ben bı ara nerde duydum bılmıom forumdadr ama.rtr tıtremeden dolayı koruma dmırını kırms.duyum.
    Re!S*33 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)