CBF İYDİR GÜZELDİR HOŞTUR HAYAT ONDADIR
CBF İYDİR GÜZELDİR HOŞTUR HAYAT ONDADIR
------------------------------------------------------------------------------CBR 250R (HRC)------------------------------------------------------------------------------
Forum başlıklarında araştır bence, bu vb. konu başlığı 1500 kere açıldı.
ybr alma ben memnun değilim cbf 150 ye yetişemiyorum..apachenin eksoz dumanindan kanser oldum.. satıcam bemde bıktım..iki kişi bindimi activa bile solluyor..3 kişi binince mobilet solluyor..ama genede bozulmuyor..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
tercihlerinin arasında bende rtr alırdım.ama sana ayrı bi önerim var.ama bu öneride şansada ihtiyacın olcak
2. el sym wolf 250 çok güzel makine.önümüz kış satan adam zorlanıyor.ucuza satıor.5-6 bine şansın varsa bulabilirsin.internette 2. ellerine 7-8 bin istemişlerde satamazlar.o motorlar 6 bine falan gider.eğer 2000 tl bulabilirsen o motorlardan al.çok sağlam senin baktıgın 150liklere gore çok daha iyi gider.şekli şemalide üstün.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99237700/detay
bu örnek olsun diye ekledim.adam 7.500 istemiş ama satamaz o paraya onu.kışın bulunur 6.000 e bunlardan araştırırsan eğer
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
ybr al bosver 100 tl asagı ble koysan satarsn ybr 100 mu gdıo 110 rahat gdr.
kardeşim madem artçı senden önemli o zaman özellikle arkada ciddi bir titreşim olduğu için apache'den vazgeçeceksin.ybr alırsan sağlam motordur fakat performans olarak düşük.cbf alırsan gücü filan yerinde üçlü çanta çok güzel olur.rahat motordur titreşim yoktur.uzun yola gelir.mis gibi motor.2 sorunu var birisi yağ yakması birde mesela gidonu sağa sola çevirdiğinde far dönmüyor sabit kalıyor.
bence CBF.Bu arada seninde dediğin gibi kışı bekle 300-400 lira indirim olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
ha bu arada titreşim önemli değil diyosan tabiki RTR
sarı rtryi çok beğendim harika görünüyor amma artın yenge heralde yengeyi titreşimle üzersin aga rtrde.önceki yazdığım symyi araştır bence sen.kışın paraya sıkışan birinden alırsın ekonomik.scooter almayı düşünürsen seçenekte çok.yengede rahat eder.bagajda var.vitesli alcaksanda illaki sen scooter kullanmış adamsın 125-150lik 3-5 aya seni sıkacak motorlara bakma.250lik bak
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
üstteki resme aldanıpta apache almaya gitmeyin öyşe bi apache yok
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
herkes ayrı bişe söylüor usta adem kardeşimde 100 110 la ybr rahat gidior demiş
sedat kardeşimde nal topluyorum demiş
ybr ile 100 110 gidebilirsem zaten ybr alırım çinliden zaten sogudum 2000 km de 3 kere ön disk 2 kere ön fren merkezi deiştirdim gine aynbı durumdayım
hintlininde pek farklı olcagını sanmıorum kısacası kalite istiyorum arkadaş :S
kardeşim 250 cc önermissiniz ama şöle söliyeyim 2 adet arabamız var kapımızda (allah herkeze nasip etsin) amaç tasarruf hız diil illaki ve motora binmek yani ama ben ankaradan keskine ayda 1 gitmem gerekebilir diye düşünüorum 80 le gitmek var 110 la gitmek var yani :S
tek kelimeyle RTR diyorum... artçım benden kıymetli demişsin, yani artçı varken daha sakin kullanırsın, böylece titreşimden çok etkilenmemiş olur şu RTR öyle bir motor ki.. bazen öyle bir çıldırıyorki.. 10000 devirde gaz kesmeden 2den 3 e attığımda ön lastiğini hafifce yerden kaldırıp, kontrolünü kaybediyormuşsun hissi veriyor yaa.. işte o paha biçilemez bişey..
TRANSALP XL700
ama gerçekten öyle olsa süper olurmuş dogrusu Ç:D:D:D
10 km yavas gtsn.saglam olsun al bı ybr bk keyfıne.
peki arkadaşlar ybr olsun rtr olsun ben scooterimi satıcam birazda kenarda köşede var desek 2 bin lira para eder 2 motorda ortalama 4500 maal olucak gibi görünüor zaten geriye kalan 2500 ü kredi kullandırıyolarmı yoksa kendimizmi çekip gitsek kredimizi daha olmassa gerçi bi aylık maaşı koyar geriye kalanı taksit yaptırrız ama ögrenmek iyidir rtr ın servisi ankarada 1 tane var zaten servislede ters düşsek b.. yedik gibime gelio :D:D:D
ben kendi görüşümü söyledim.benim mantığımda motor alırken az paraya modelli yüksek cc. satın almak vardır.çinli hariç tabiki.scooter satıpta gidip ybrde almam.en azından rtr alırım.100 c vs scooter satıpda 125 cc almak çokta mantıklı gelmior bana.o 250 cc sym sağlam motor.çin çan cuna benzemez.sayfasına bi gir oku neler yazmışlar
ben bı ara nerde duydum bılmıom forumdadr ama.rtr tıtremeden dolayı koruma dmırını kırms.duyum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)