150 mc-x vs 125 mc (mondial)
Reklamlar
-
Öncelikle iyi forumlar diliyorum. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki hıza pek önem vermiyorum kontrollü kullanımdan yanayım. 80-90 km bana yetiyor. Boyut olarak birebir aynılar. Görüntü olarak ta aynı sayılabilirler. Arada kalmamın tek nedeni 125 mc nin daha az yakması ve 150mc-x in arka frenin disk olması. Öğrenci olduğum için yakıt benim için de büyük bi unsur. İkisi arasında yakıt farkı ne kadar olur ve aradaki fiyat farkı bu disk olayına değermi ? İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
2M is my life
Music & Motorcycle
Reklamlar
-
bu motorları sıfırmı alacaksın? sakin kullanımda arasındaki yakıt farkını anlamazsımn bile, mondiallerde arkanın disk olması çok büyük bir avantaj değil bence, yanlış anlaşılmasın kampana daha iyi demiyorum.. ama yalnızca arkası disk diye başka bir model alınmaması gerekir. ben motoru alırım uzun süre binerim diyorsan ikisindende uzak dur
-
Bütçem kısıtlı olduğu için sıfır alabileceğim motorlar bunlar. İkinci el motor almak istemiyorum
2M is my life
Music & Motorcycle
-
Sıfır almana hiç gerek yok sahibinden.comda yığınla 4-5 binde temiz mcx ler var 2250 tlye gördüm en düşüğünü ve şiddetle tavsiye ederim benim bir yılda yaptığım km
Uploaded with ImageShack.us
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
-
deprogadias adlı üyeden alıntı
Öncelikle iyi forumlar diliyorum. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki hıza pek önem vermiyorum kontrollü kullanımdan yanayım. 80-90 km bana yetiyor. Boyut olarak birebir aynılar. Görüntü olarak ta aynı sayılabilirler. Arada kalmamın tek nedeni 125 mc nin daha az yakması ve 150mc-x in arka frenin disk olması. Öğrenci olduğum için yakıt benim için de büyük bi unsur. İkisi arasında yakıt farkı ne kadar olur ve aradaki fiyat farkı bu disk olayına değermi ? İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
150 mcx aşırı fazla yakıyor 162cc motorundan dolayı. Yakıt önemliyse 125 mc al. Yamaha ve honda hala kampana kullanıyor disk değil. Arka teker olduğu için fazla önemi yok.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
görüntü olarak tarz olarak aslında aklım driftte ama onunda arka tekeri çok ince işte... ne kadar kalınlaştırabilirim bi fikri olan varmı?
2M is my life
Music & Motorcycle
-
deprogadias adlı üyeden alıntı
görüntü olarak tarz olarak aslında aklım driftte ama onunda arka tekeri çok ince işte... ne kadar kalınlaştırabilirim bi fikri olan varmı?
Bunlar küçük cc commuter motor, ne yapacaksın arka tekeri kalınlaştırıp. Motorun kalıbına göre taşıma kapasitesine göre takıyolar o tekerleri. Aslında tekerleri kalınlaştırmak yarardan çok zarar veriyor.
-
boyut olarakta mc-x ile drift arasında baya fark var diyorlar. benim boy 185 üstüne. ikisi de altımda küçük kalır ama mc-x in biraz daha bu farkı kapatacağını düşünüyorum. sizde boyut olarak nasıl olur?
2M is my life
Music & Motorcycle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)