Anket: Sizce bu ikisinden hangisi?
- Katılımcı sayısı
- 70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Salcano wolf
-
Mondial drift
salcano wolf vs mondial drift
Reklamlar
-
13 Eylül 2012, 00:51
Reklamlar
-
13 Eylül 2012, 09:58
mavimotor adlı üyeden alıntı
aynı fabrikada üretiliyorlar diye aynı motor mu oldular şimdi? bu forumda kesin olarak eğitim ve zeka sorunu var.
daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar her başlığa atlayıp saçma sapan yorumlar yapıyor ve yeni motor alacak olan insanlar da sanki motor üstatları toplanmış yorum yapıyor diye düşündüğü için o yorumların etkisi altında kalıyor. dikkatli olun millet her kuşun eti yenmez..
kardeş aynı çünkü motor aksamında ne bozulursa git ybrninkini al tak bu kadar basit ee onun parçaları takılırsada bu ne demek oluyor aynı motor yapısına sahip olmuyor mu
-
13 Eylül 2012, 21:13
-
13 Eylül 2012, 21:43
Safahat adlı üyeden alıntı
Her Türlü
Mondial
bide sebebini açıklasan tam olacak
-
26 Eylül 2012, 11:20
bır salcano kullanıcısı olarak ve cevresınde bıcok motor turu olan ben dıyorum ki;arkadas butcen elverıslıyse cbf 150 al.olmaz dersen hemen şimdi oturdugun yerden kalk ve salcano wolf al.sonrasında tavsıye edenlere dua et.bukadar net konusuyorum.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
26 Eylül 2012, 11:39
yaklaşık bir yıldır salcano wolf kullanıcısıyım diğer motoru bilmem hiç sürmedim ama salcano iyi ben 2 kişi 1750 km yol yaptım yaklaşık 200 kg yük ile banamısın demedi.
-
26 Eylül 2012, 19:29
ben bile emektarı satıp bitane salcano wolf almayı düşünüyorum.
-
konuyu hortlatayım
bu iki motoru da kullananlar varsa hangisini önerir?
-
adem80 adlı üyeden alıntı
ben bile emektarı satıp bitane salcano wolf almayı düşünüyorum.
Sattım, aldım, 2 yılı aşkın kullanıyorum. Bunun yanına geçen şubatta suzuki inazuma aldım. Onuda kullanıyorum. Bide pulsar aldım. Onu birader kullanıyor. Canım isterse onuda kullanıyorum.
Salcano Wolf fiyatına göre iyi motor. Üzmedi beni. 48500 km deyim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)