Anket: Sizce bu ikisinden hangisi?
- Katılımcı sayısı
- 70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Salcano wolf
-
Mondial drift
salcano wolf vs mondial drift
Reklamlar
-
pckopat001 adlı üyeden alıntı
Bnm.anlamadigim ortada bu kadar kanit oldugu halde hale.wolfun.mekanik aksaminin ybr ile alakasiz oldugunu neden bu kadar iddaa ediliyor evet daha ucuz ve ybr ile mekanik aksam olarak ayni kalitede arkadas bu kadar uzatilacak birsey yokki sen git bastir parayi 4000 5000 liraya ybr al ama kusura bakma bn gidip wolf alacam senden daha az para vererek neredeyse ayni kaliteyi kullanacam haydi eyvallah..
Sıfır 125 cc motor alacak olsam 4 bin kusur ybr ye vermem. Gider salcano alırım 2 bin cebe kalır. 2 bin liralık benzinlede türkiye turu yaparım.
Reklamlar
-
bende salcano alırdım ama bi kere ybr aldım ama hiç pişman değilim sıfır almadığım için sıkıntı yok ybr den çok memnunum bir daha elime böyle bi fırsat geçse salcano alırım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Bnm.anlamadigim ortada bu kadar kanit oldugu halde hale.wolfun.mekanik aksaminin ybr ile alakasiz oldugunu neden bu kadar iddaa ediliyor evet daha ucuz ve ybr ile mekanik aksam olarak ayni kalitede arkadas bu kadar uzatilacak birsey yokki sen git bastir parayi 4000 5000 liraya ybr al ama kusura bakma bn gidip wolf alacam senden daha az para vererek neredeyse ayni kaliteyi kullanacam haydi eyvallah..
Sende ele veriyosun talkımı kendin yiyorsun salkımı Kerem 65 abimiz kendine motor önerisi istemiş ona ybr tavsiye etmişin sen Salcano alcam diyon
---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:16 ----------
valvole adlı üyeden alıntı
Ybr'nin motoru ne ki? Ben incelemedim salcano falan ama kullanan arkadaşlar söylüyosa vardır bi bildikleri. Ybr motorunu ilahlaştırdınız ama aslında abartılacak bi motoru yok. Görende ybr motorunu aprilianın v4'ü sanar. Bu feryat figan neden yani onu anlayamadım..
YBR nin motoru aprillanın v4 ünü eskitir bence en azından parçası ucuzdur ondan
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
eren özer adlı üyeden alıntı
Peki yamahanın Bundan haberi varmı _?
Yamahanın bir resmi sitesinde yada forumunda yer alıyorsa bende Salcano almaya karar vercem söz
1 yamaha ybr modelini hiç bir zaman japonyada seri üretim olarak üretmedi..
2 jianshe denilen firma yamaha firmasının büyük paylı ortak oldugu bir firmadır (araştırdım nette bunu tek teker diye bi dergi vardı orada da gördüm sanırım)
3 ybr kendine rakip cıkarma politikası uygulayarak kendi ürettirdiği motosikleti başka firmalara satarak hem kendi motorunu satıyor hemde kendine rakip cıkartıyor
4 salcano wolf s - ybr - kanuni borayı sökelim jianshe olmayan parcası cıkmayacak.. (3 gün önce karbiratörü söktüm mikuni marka ybr karbiratörü)
5 ben bu işi cok kurcaladım cok araştırdım japonca cince sözlüklerle cok cevirdim web sayfalarını
modelleri vereyim ben siteden bakın buradan
jianshe nin pazarladıgı motosikletlere
http://www.jianshetrade.com/newproduct/sy.asp
ybr yi de kim yaptıgına şuradan bakın
ybr kimmiş neymiş kim tarafından ne kadar satılmış..
http://tr.wikipedia.org/wiki/Yamaha_YBR_125
-
yani arkadaşlar salcano wolf s ybr ile aynı fabrikada üretiliyor.salcano wolf başka bir fabrikada üretiliyor öylemi?
-
salcano motosiklet üretmiyor .. başkalarına ürettirip kendi adını koyuyor...
-
1. yamaha ybr ;)
2. honda cbf ;)
3. Kanuni phantom
4. Bisan trx 125
-
peki salcano wolf s ybr ile aynı fabrikada üretiliyor.salcano wolf nerde üretiliyor
-
furko2424 adlı üyeden alıntı
peki salcano wolf s ybr ile aynı fabrikada üretiliyor.salcano wolf nerde üretiliyor
ikiside aynı yerde üretiliyor kardeş farklı yerlerde üretilmiyor yani jianshe fabrikasından çıkma
-
fat280 adlı üyeden alıntı
ikiside aynı yerde üretiliyor kardeş farklı yerlerde üretilmiyor yani jianshe fabrikasından çıkma
salcanoya laf edenler yada bilgi almak isteyen vatandaşlara duyrulur
fat280 le egelim43 e sorun
adamlar kaç bin km yol yaptılar seyahat ettiler..
Ybr Alın Alamazsanız sıfır salcano wolf s alın
çünkü jianshe ybr salcano ve borayı üretip başka markalar adı altında başka markalara pazarlıyor..
-
fat280 adlı üyeden alıntı
iyi o zaman
-
adem80 adlı üyeden alıntı
Sıfır 125 cc motor alacak olsam 4 bin kusur ybr ye vermem. Gider salcano alırım 2 bin cebe kalır. 2 bin liralık benzinlede türkiye turu yaparım.
Evet dostum dogrudur ancak o zamanlar salcano wolf gibi motorun varligindan bile haberim yok idi son 3 gundur filan haberdarim baya arastirdim mekanik aksam ybr ile aynidir ve bu saatten sona bnm ilk tercihimdir salcano tek suphem wolf mu alayim yoksa wolf s mi alayim kararsizim :-) :-)
-
Evet dostum dogrudur ancak o zamanlar salcano wolf gibi motorun varligindan bile haberim yok idi son 3 gundur filan haberdarim baya arastirdim mekanik aksam ybr ile aynidir ve bu saatten sona bnm ilk tercihimdir salcano tek suphem wolf mu alayim yoksa wolf s mi alayim kararsizim :-) :-)
wolf s al. Ufakta olsa fazladan özellik iyidir.
-
aynı kararsızlık bende de var ybr ile wolf s aynı fabrikadan çıkıyor demiş bir arkadaş ama aralarında gösterge ve fardan başka fark yok diye biliyorum. bildiğim kadarıyla wolf ve wolf s ikisi de ybr ile aynı fabrikadan çıkmakta wolf mu yoksa wolf s mi diye anket mi yapsak bu sefer
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
adem abi fazladan özellik demişsin. wolf ile wolf s arasında fazla özellik sayılabilicek ne fark var? aralarındaki farkları sayarsanız büyük bi şekilde aydınlanmış bu wolf mu yoksa wolf s mi karmaşasından kurtulmuş olurum
2M is my life
Music & Motorcycle
-
aynı fabrikada üretiliyorlar diye aynı motor mu oldular şimdi? bu forumda kesin olarak eğitim ve zeka sorunu var.
daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar her başlığa atlayıp saçma sapan yorumlar yapıyor ve yeni motor alacak olan insanlar da sanki motor üstatları toplanmış yorum yapıyor diye düşündüğü için o yorumların etkisi altında kalıyor. dikkatli olun millet her kuşun eti yenmez..
-
Ne gibi fazlafan ozellikleri varki ? Farlari disinda. ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Su anket isi mantikli gibi aslinda :-) :-P
-
deprogadias adlı üyeden alıntı
aynı kararsızlık bende de var
ybr ile wolf s aynı fabrikadan çıkıyor demiş bir arkadaş ama aralarında gösterge ve fardan başka fark yok diye biliyorum. bildiğim kadarıyla wolf ve wolf s ikisi de ybr ile aynı fabrikadan çıkmakta
wolf mu yoksa wolf s mi diye anket mi yapsak bu sefer
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
adem abi fazladan özellik demişsin. wolf ile wolf s arasında fazla özellik sayılabilicek ne fark var? aralarındaki farkları sayarsanız büyük bi şekilde aydınlanmış bu wolf mu yoksa wolf s mi karmaşasından kurtulmuş olurum
Fazladan derken fazla bişeyi yok. Farlar var galiba, bide wolf s te vites göstergesi var. Yani aralarında görsellik farkı var. Wolf s daha yakışıklı gibi duruyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
mavimotor adlı üyeden alıntı
aynı fabrikada üretiliyorlar diye aynı motor mu oldular şimdi? bu forumda kesin olarak eğitim ve zeka sorunu var.
daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar her başlığa atlayıp saçma sapan yorumlar yapıyor ve yeni motor alacak olan insanlar da sanki motor üstatları toplanmış yorum yapıyor diye düşündüğü için o yorumların etkisi altında kalıyor. dikkatli olun millet her kuşun eti yenmez..
len kulaklarını çekerim bak. Kuyuya taş atma. Sen bilipdurunmu salcano ıle ybr arasındaki farkları? Bilipdurusen yaz, yoğsam sus. şu motorun üstüne yatmış fotonu bi atsana hacı. Çok özledim valla.
-
Peki banada wolf s daha hos geliyor ama gidip ikisinide yakindan gormek en mantiklisi :-)
-
mavimotor adlı üyeden alıntı
dandik motora 3650 vermiş adamın parasını hak eden motorları alan ve alacak adamlara kıskanlık çağrıları
-
13 Eylül 2012, 00:45
len kulaklarını çekerim bak. Kuyuya taş atma. Sen bilipdurunmu salcano ıle ybr arasındaki farkları? Bilipdurusen yaz, yoğsam sus.
şu motorun üstüne yatmış fotonu bi atsana hacı. Çok özledim valla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)