Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sizce bu ikisinden hangisi?

Katılımcı sayısı
70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Salcano wolf

44 62.86%
  • Mondial drift

26 37.14%
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

salcano wolf vs mondial drift

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı pckopat001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bnm.anlamadigim ortada bu kadar kanit oldugu halde hale.wolfun.mekanik aksaminin ybr ile alakasiz oldugunu neden bu kadar iddaa ediliyor evet daha ucuz ve ybr ile mekanik aksam olarak ayni kalitede arkadas bu kadar uzatilacak birsey yokki sen git bastir parayi 4000 5000 liraya ybr al ama kusura bakma bn gidip wolf alacam senden daha az para vererek neredeyse ayni kaliteyi kullanacam haydi eyvallah..
    Sıfır 125 cc motor alacak olsam 4 bin kusur ybr ye vermem. Gider salcano alırım 2 bin cebe kalır. 2 bin liralık benzinlede türkiye turu yaparım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bende salcano alırdım ama bi kere ybr aldım ama hiç pişman değilim sıfır almadığım için sıkıntı yok ybr den çok memnunum bir daha elime böyle bi fırsat geçse salcano alırım
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Bnm.anlamadigim ortada bu kadar kanit oldugu halde hale.wolfun.mekanik aksaminin ybr ile alakasiz oldugunu neden bu kadar iddaa ediliyor evet daha ucuz ve ybr ile mekanik aksam olarak ayni kalitede arkadas bu kadar uzatilacak birsey yokki sen git bastir parayi 4000 5000 liraya ybr al ama kusura bakma bn gidip wolf alacam senden daha az para vererek neredeyse ayni kaliteyi kullanacam haydi eyvallah..
    Sende ele veriyosun talkımı kendin yiyorsun salkımı Kerem 65 abimiz kendine motor önerisi istemiş ona ybr tavsiye etmişin sen Salcano alcam diyon

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:16 ----------

Alıntı valvole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ybr'nin motoru ne ki? Ben incelemedim salcano falan ama kullanan arkadaşlar söylüyosa vardır bi bildikleri. Ybr motorunu ilahlaştırdınız ama aslında abartılacak bi motoru yok. Görende ybr motorunu aprilianın v4'ü sanar. Bu feryat figan neden yani onu anlayamadım..
    YBR nin motoru aprillanın v4 ünü eskitir bence en azından parçası ucuzdur ondan
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki yamahanın Bundan haberi varmı _?
    Yamahanın bir resmi sitesinde yada forumunda yer alıyorsa bende Salcano almaya karar vercem söz
    1 yamaha ybr modelini hiç bir zaman japonyada seri üretim olarak üretmedi..
    2 jianshe denilen firma yamaha firmasının büyük paylı ortak oldugu bir firmadır (araştırdım nette bunu tek teker diye bi dergi vardı orada da gördüm sanırım)
    3 ybr kendine rakip cıkarma politikası uygulayarak kendi ürettirdiği motosikleti başka firmalara satarak hem kendi motorunu satıyor hemde kendine rakip cıkartıyor
    4 salcano wolf s - ybr - kanuni borayı sökelim jianshe olmayan parcası cıkmayacak.. (3 gün önce karbiratörü söktüm mikuni marka ybr karbiratörü)
    5 ben bu işi cok kurcaladım cok araştırdım japonca cince sözlüklerle cok cevirdim web sayfalarını
    modelleri vereyim ben siteden bakın buradan
    jianshe nin pazarladıgı motosikletlere
    http://www.jianshetrade.com/newproduct/sy.asp
    ybr yi de kim yaptıgına şuradan bakın
    ybr kimmiş neymiş kim tarafından ne kadar satılmış..
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Yamaha_YBR_125
    c90 bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

furko2424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    yani arkadaşlar salcano wolf s ybr ile aynı fabrikada üretiliyor.salcano wolf başka bir fabrikada üretiliyor öylemi?

Motosikleti
    Demir At
    salcano motosiklet üretmiyor .. başkalarına ürettirip kendi adını koyuyor...
    # motosikletle.blogspot

uğursakarya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1. yamaha ybr ;)
    2. honda cbf ;)
    3. Kanuni phantom
    4. Bisan trx 125

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    peki salcano wolf s ybr ile aynı fabrikada üretiliyor.salcano wolf nerde üretiliyor

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı furko2424 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki salcano wolf s ybr ile aynı fabrikada üretiliyor.salcano wolf nerde üretiliyor
    ikiside aynı yerde üretiliyor kardeş farklı yerlerde üretilmiyor yani jianshe fabrikasından çıkma

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikiside aynı yerde üretiliyor kardeş farklı yerlerde üretilmiyor yani jianshe fabrikasından çıkma
    salcanoya laf edenler yada bilgi almak isteyen vatandaşlara duyrulur
    fat280 le egelim43 e sorun
    adamlar kaç bin km yol yaptılar seyahat ettiler..
    Ybr Alın Alamazsanız sıfır salcano wolf s alın
    çünkü jianshe ybr salcano ve borayı üretip başka markalar adı altında başka markalara pazarlıyor..
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi o zaman

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıfır 125 cc motor alacak olsam 4 bin kusur ybr ye vermem. Gider salcano alırım 2 bin cebe kalır. 2 bin liralık benzinlede türkiye turu yaparım.
    Evet dostum dogrudur ancak o zamanlar salcano wolf gibi motorun varligindan bile haberim yok idi son 3 gundur filan haberdarim baya arastirdim mekanik aksam ybr ile aynidir ve bu saatten sona bnm ilk tercihimdir salcano tek suphem wolf mu alayim yoksa wolf s mi alayim kararsizim :-) :-)

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Evet dostum dogrudur ancak o zamanlar salcano wolf gibi motorun varligindan bile haberim yok idi son 3 gundur filan haberdarim baya arastirdim mekanik aksam ybr ile aynidir ve bu saatten sona bnm ilk tercihimdir salcano tek suphem wolf mu alayim yoksa wolf s mi alayim kararsizim :-) :-)
    wolf s al. Ufakta olsa fazladan özellik iyidir.

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    aynı kararsızlık bende de var ybr ile wolf s aynı fabrikadan çıkıyor demiş bir arkadaş ama aralarında gösterge ve fardan başka fark yok diye biliyorum. bildiğim kadarıyla wolf ve wolf s ikisi de ybr ile aynı fabrikadan çıkmakta wolf mu yoksa wolf s mi diye anket mi yapsak bu sefer

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

adem abi fazladan özellik demişsin. wolf ile wolf s arasında fazla özellik sayılabilicek ne fark var? aralarındaki farkları sayarsanız büyük bi şekilde aydınlanmış bu wolf mu yoksa wolf s mi karmaşasından kurtulmuş olurum
    2M is my life
    Music & Motorcycle

aynı fabrikada üretiliyorlar diye aynı motor mu oldular şimdi? bu forumda kesin olarak eğitim ve zeka sorunu var.
    daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar her başlığa atlayıp saçma sapan yorumlar yapıyor ve yeni motor alacak olan insanlar da sanki motor üstatları toplanmış yorum yapıyor diye düşündüğü için o yorumların etkisi altında kalıyor. dikkatli olun millet her kuşun eti yenmez..

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Ne gibi fazlafan ozellikleri varki ? Farlari disinda. ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Su anket isi mantikli gibi aslinda :-) :-P

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı deprogadias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı kararsızlık bende de var ybr ile wolf s aynı fabrikadan çıkıyor demiş bir arkadaş ama aralarında gösterge ve fardan başka fark yok diye biliyorum. bildiğim kadarıyla wolf ve wolf s ikisi de ybr ile aynı fabrikadan çıkmakta wolf mu yoksa wolf s mi diye anket mi yapsak bu sefer

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

adem abi fazladan özellik demişsin. wolf ile wolf s arasında fazla özellik sayılabilicek ne fark var? aralarındaki farkları sayarsanız büyük bi şekilde aydınlanmış bu wolf mu yoksa wolf s mi karmaşasından kurtulmuş olurum
    Fazladan derken fazla bişeyi yok. Farlar var galiba, bide wolf s te vites göstergesi var. Yani aralarında görsellik farkı var. Wolf s daha yakışıklı gibi duruyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

Alıntı mavimotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı fabrikada üretiliyorlar diye aynı motor mu oldular şimdi? bu forumda kesin olarak eğitim ve zeka sorunu var.
    daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar her başlığa atlayıp saçma sapan yorumlar yapıyor ve yeni motor alacak olan insanlar da sanki motor üstatları toplanmış yorum yapıyor diye düşündüğü için o yorumların etkisi altında kalıyor. dikkatli olun millet her kuşun eti yenmez..
    len kulaklarını çekerim bak. Kuyuya taş atma. Sen bilipdurunmu salcano ıle ybr arasındaki farkları? Bilipdurusen yaz, yoğsam sus. şu motorun üstüne yatmış fotonu bi atsana hacı. Çok özledim valla.

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Peki banada wolf s daha hos geliyor ama gidip ikisinide yakindan gormek en mantiklisi :-)

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı mavimotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dandik motora 3650 vermiş adamın parasını hak eden motorları alan ve alacak adamlara kıskanlık çağrıları

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    len kulaklarını çekerim bak. Kuyuya taş atma. Sen bilipdurunmu salcano ıle ybr arasındaki farkları? Bilipdurusen yaz, yoğsam sus. şu motorun üstüne yatmış fotonu bi atsana hacı. Çok özledim valla.

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)