Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sizce bu ikisinden hangisi?

Katılımcı sayısı
70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Salcano wolf

44 62.86%
  • Mondial drift

26 37.14%
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

salcano wolf vs mondial drift

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    bak bu topic i okumam mükemmel oldu salcono u almaya kesinlikle karar verdim umarım adana bayilerinde de, sahibinden de 0 verilen ilanlar kadar uygun fiyattadır bu motoru yarın hemen araştıracağım.

Ayrıyetten bir sorum olacak salcono wolf ta balansör warmı ??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    shimanonun salco a.ş nin olduğunu biliyomusun peki ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

Alıntı pckopat001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak bu topic i okumam mükemmel oldu salcono u almaya kesinlikle karar verdim umarım adana bayilerinde de, sahibinden de 0 verilen ilanlar kadar uygun fiyattadır bu motoru yarın hemen araştıracağım.

evet var. titreşim sorunu sıfır wolf ta
    2M is my life
    Music & Motorcycle

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250

titreşimi yokki niye soruyon? Balansör titreşimi emmek için kullanılır. Var veya yok. Ama titreşim yok zaten

Motosikleti
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    titreşimi yokki niye soruyon? Balansör titreşimi emmek için kullanılır. Var veya yok. Ama titreşim yok zaten
    benim bildiğim balansör olduğu için titreşim hiç yok. motorda zaten çok az titreşim var hissedilmiycek kadar ama adamlar balansörde koymuşlar diyebiliyorum
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    titreşim olmaması halinde balansör olması daha güzel tabi varmı yokmu onu ögrenmek istemiştim sadece tşkler..

furko2424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    yine aklımı karıştırdınız ne güzel drift alıyordum şimdide salcano wolf'u düşünüyorum şimdiki motorum salcano panther bizim burdaki abiler daha türkçeyi bilmiyorlar

adam:ya bu salcano pisiklet üretmiyomuydu motor ne zaman üretmiş

adam 2:valla ya salcano motormu olur pisiklet markasından motor yapmışlar

ben:hiçbişey demeden sinir olup uzaklaşıyorum

bi motor tartışması var.benim konuyla alakam bile yokken adamın teki: en güzel motor bu kardeşinki salcano hahahah diyip gülüyor.adamın motoruda mondial.yani mondialle salcano arasında fark yok ama sırf bu tartışmalar için salcano motorumu hemen satılığa çıkardım.o tartışmada yemin etmiştir.bidaha salcano motor alırsam ne oluyum diye.ybr ile aynı fabrikada üretildiğini duyunca almak istemim fakat bu tartışmalar aklıma geliyor

Motosikleti
    Alıntı furko2424 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine aklımı karıştırdınız ne güzel drift alıyordum şimdide salcano wolf'u düşünüyorum şimdiki motorum salcano panther bizim burdaki abiler daha türkçeyi bilmiyorlar

adam:ya bu salcano pisiklet üretmiyomuydu motor ne zaman üretmiş

adam 2:valla ya salcano motormu olur pisiklet markasından motor yapmışlar

ben:hiçbişey demeden sinir olup uzaklaşıyorum

bi motor tartışması var.benim konuyla alakam bile yokken adamın teki: en güzel motor bu kardeşinki salcano hahahah diyip gülüyor.adamın motoruda mondial.yani mondialle salcano arasında fark yok ama sırf bu tartışmalar için salcano motorumu hemen satılığa çıkardım.o tartışmada yemin etmiştir.bidaha salcano motor alırsam ne oluyum diye.ybr ile aynı fabrikada üretildiğini duyunca almak istemim fakat bu tartışmalar aklıma geliyor
    sen hayabusa bile alsan çekemeyip lak lak edenler olur. takma. sen düzgünce kullan motorunu güzel bak yol yapmaya bak yeter. milletin ağzı torba değil ki büzesin her daim konuşan çok olur.
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı deprogadias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen hayabusa bile alsan çekemeyip lak lak edenler olur. takma. sen düzgünce kullan motorunu güzel bak yol yapmaya bak yeter. milletin ağzı torba değil ki büzesin her daim konuşan çok olur.
    ama kardeş bunu diyenlerin içinde arkadaşlarımda var her daim yanımdalar umursamadan geçemem.biz 5 kişilik bir grubuz arkadaşlarım motorumun iyi olduğunu biliyorlar.cuplara göre çok sağlam gibidiyor motorumu beğeniyorlar fakat öyle böyle değil.salcano hahaha salcano hihihi.mesela bi kafede çay ocağında tatlı tatlı oturuyoruz.motoru eleştirenler geliyor yine başlıyolar salcano gibisi yok hahah. sinirlenip çıkıp gidiyoruz.bi keresinde motoru eleştirenlerden biri 100 luk mondial almış (cup).sürekli bana laf atıyor senin motorda motor mu salcanodan motormu olur.yiyosa gel yarışalım dedi bizde yarıştık açık ara 1.bitirdim.yine susmuyor bak sen şu salcano ya hahahah.ne yapsam olmuyor.

Motosikleti
    Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş kardeşim takma sen ;)
    2M is my life
    Music & Motorcycle

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı deprogadias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş kardeşim takma sen ;)
    neyse kardeş denicem bu arada salcano wolfun maksimun hızı kaç

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    madem salcano ile ybr nin her yeri aynı bi ismi degişik
    neden herkese ilk sırada ybr öneriyorsunuz
    aralarında uçurum fiyat farkı var.
    bundan sonra motor önerileriniz söyle olur artıkın
    1_salcano(ybr)
    2_cbf
    3_tvs
    Zippo's bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Max. Hizi bnde merak ettim ibre 140 duzgun rodaj yapilmis bir wolf en fazla kac km/s yapabilir ?

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    madem salcano ile ybr nin her yeri aynı bi ismi degişik
    neden herkese ilk sırada ybr öneriyorsunuz
    aralarında uçurum fiyat farkı var.
    bundan sonra motor önerileriniz söyle olur artıkın
    1_salcano(ybr)
    2_cbf
    3_tvs
    olsun be abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:48 ----------

Max. Hizi bnde merak ettim ibre 140 duzgun rodaj yapilmis bir wolf en fazla kac km/s yapabilir ?
    fatih 110 geçemiyormuş başka bi arkadaş ise 120 yi rahat geçiyormuş.net bi bilgi yok

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    __ Salcano benim gözümde; bisiklet işine girip sağlam arge oluşturan, olimpiyat sporcularımıza ve gençlerimize sponsor olan, bisiklete "mal satmak" gibi bakmayıp olayın ruhunu anlamaya çalışıp kendini çok ciddi geliştiren,

günümüzde 1. sınıf kaliteye sahip ürünlere ulaşabilmiş, yaptığı işi layığı ile yapmayı hedefleyen ve bunu halkın maddi durumunu sarsmadan yapmaya çabalayan bi firma.

Motosiklette de böyle olmasını ümit ediyorum. Henüz yolun çok başında bence.

__ Mondial benim gözümde; bu markayı tanıdım tanıyalı uzakdoğudan getirebildiği kadar ürün çeşidi getiriyor.

Yerli markayız siparişi alalım modeli getiririz, nekadar ucuz okadar sever bizim halkımız, bisürü model getirelim ki illaki biri uyar gibisinden bi satış stratejileri var.

Tanıdığımdan beri kendi çabası ile bir adım yol katettiğini görmedim desem sanırım yalan olmaz. Çin ucuz ürün üretiminde nekadar ilerlerse mondial de okadar işte.

( Bu iki yerel firma arasında kalsam Salcanodan yana bi seçim yapardım "kesin". Bunlar şahsi fikirlerimdir! )
    __________________________________________________ __________________________________

__ Fiyatlardaki fark açısından Dünya' nın kabul ettiği standarttaki markalara gelince durum çok açık aslında. Bikaçbin kişiye birşekilde birşeyi kabul ettirtebilmek Dünya' yı ele aldığımızda çok çok kolaydır.

Bu yüzden tüm Dünya' nın güvendiği tecrube birikimine sahip markalar en ufak detayına kadar standartlaşmış prensipleri, akıllarda yer etmiş geçmişleri ve isimleri için savaşırlar.

Debriyaj teli sağa sola çarpıp rahatsız bir durum ortaya çıkmasın diye kullanılan lastik tutamağın bile, bahsettiğiniz yerel markaların ithal ettiklerinden "dayanım ömrü, esneme payı, tutunma tasarımı ve kilit mekanizması,

malzeme karışım oranları, rüzgara karşı direnci ve konumlandırılması, montaj kolaylığı, kolaylıkla temin edilebilirliği, bu parça için muattap olduğunuz kişiler ile ilişkiler... ...çok çok çoook ... farklıdır!!!

Ki bahsettiğim parça devede kulak!!!

2700 TL yerine, 3350 TL ödendiğinde aradaki fark boşa gitmiyor, bunu ben olsam savunmaya çekinirdim
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş sana bağlı az yaksın beni götürsün sağlam olsun dersen salcano yok yaksın ama performansı iyi olsun iyi gitsin dersen drift yani numara olarak yazarsak

1-salcano
    2- drift
    3-salcano
    4-salcano
    salcanonun yakıtı ortalama 2,4-2,5 litre 80-90 km hızlarda gidildiğinde

+1................................... aynen fatih e katılıyorum....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    arkadaşlar gerçekten marka takıntımız çok yeni cg 125 aldım 2005 model 33 binde ve ellenmedik yeri kalmamış motoru açılmış bizde yeniden açıp topladık şükür ama gidişi olsun rahatlığı olsun titreşim durumu olsun beni hiç tatmin etmedi valla salcanoyu mercedes hondayı doğan görüyorum iyi bir müşteri bulursam satacağım cg yi salcanoyu satayım demiştim ama görünen beni hiç memnun etmeyecek birde millet biri 4300 ybr için diğeri 2800 demiş aradaki farka göre aynı kalite olurmu deyor olmasın kardeş bana 75 bin km sorunsuz gitsin yeter 100 bin yapsın diye derdim yok silindir piston takımı 120-130 tl ye var şasesine gelrisek bence diğer çinli,lerden kat kat sağlam 3 sefer kaza yaptım uzun yoldada dahil çok şükür beni yolda bırakmadı resimlerimde görmüşsünüzdür ben memnunum satsam gene alırım korkmadan isteyen istediğini alır illada alın dediğim yok sonuçda babamın oğlu değil salcano

hızına gelirsek ilk zamanlar 100-110 anca yapıyordu ama şuan yolun durumuna ve rüzgara göre 120 yapıyor tabi meyilli yolda düzde 110 flan ortalama

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    usta wolf'u 10 cc daha yükseltirsen süper motor olur hızı,yakıtı,sağlamlığı,rahatlığı

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    usta wolf'u 10 cc daha yükseltirsen süper motor olur hızı,yakıtı,sağlamlığı,rahatlığı
    Ya 10 11 hp motor.Sınıfı commuter.Bırakın şu kafayı artık.Az yaksın,sorunsuz gitsin,ucuz olsun yeter işte.Buda salcano wolf ta var.Daha ne istiyosunuz.Alıyosun böyle bi motor,egzost atsam kaç hp artar,125 cc yi 150 yaptım son hızım 30 km arttı cart curt.Böyle bi motor alıyosan mekaniğine dokunmayacaksın.Bana göre drift daha güçlü olsa bile,wolf kadar dayanıklı olacağını sanmıyorum.Bi kere wolf a dışardan baktığında insana daha oturaklı geliyo.Wolf bence 1 adım önde.

Ama gelipte kimse bana wolf ybr ile birebir aynı demesin.böyle bişey mümkün olabilir mi ? Adamlar ybr yapıyo,tıkır tıkır satıyolar,tüm mekanik aksamı aynı olan bi çinli oluyo.Mümkün mü ? Değil.Kendinizi kandırmayın.Ybr ile kıyaslamayın.Ama bi çinliye göre güzel sağlam motor yapmışlar.

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya 10 11 hp motor.Sınıfı commuter.Bırakın şu kafayı artık.Az yaksın,sorunsuz gitsin,ucuz olsun yeter işte.Buda salcano wolf ta var.Daha ne istiyosunuz.Alıyosun böyle bi motor,egzost atsam kaç hp artar,125 cc yi 150 yaptım son hızım 30 km arttı cart curt.Böyle bi motor alıyosan mekaniğine dokunmayacaksın.Bana göre drift daha güçlü olsa bile,wolf kadar dayanıklı olacağını sanmıyorum.Bi kere wolf a dışardan baktığında insana daha oturaklı geliyo.Wolf bence 1 adım önde.

Ama gelipte kimse bana wolf ybr ile birebir aynı demesin.böyle bişey mümkün olabilir mi ? Adamlar ybr yapıyo,tıkır tıkır satıyolar,tüm mekanik aksamı aynı olan bi çinli oluyo.Mümkün mü ? Değil.Kendinizi kandırmayın.Ybr ile kıyaslamayın.Ama bi çinliye göre güzel sağlam motor yapmışlar.
    herkesin fikri kendine ben senin motorunu 10 cc yükseltelim demiyorum.ayrica ybr ile wolf'un fabrikası aynı işçisi aynı parçası niye aynı olmasın sadece yamaha tanınmış motor diye pahalı ybr de ybr ybr de ybr 125 lik motora 4500 veriyosunuz büyütüpte büyütüyosunuz.ybr candır ybr kandır ybr öyledir ybr böyledir ybr ne arkadaş

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    herkesin fikri kendine ben senin motorunu 10 cc yükseltelim demiyorum.ayrica ybr ile wolf'un fabrikası aynı işçisi aynı parçası niye aynı olmasın sadece yamaha tanınmış motor diye pahalı ybr de ybr ybr de ybr 125 lik motora 4500 veriyosunuz büyütüpte büyütüyosunuz.ybr candır ybr kandır ybr öyledir ybr böyledir ybr ne arkadaş
    Ybr ye sahip değilim.Hiçte kullanmadım.Sen dediğimi bi anla önce,ondan sonra cevap ver.Dediğinin olması için,mekanik aksamların tümünü salcanoya vermesi lazım yamaha nın.Neden böyle bişey yapsın,baştan aşağıya çine versin,aynı motoru daha ucuza başkası satsın.Neden bu motorun beygir gücü ybr ile aynı değil aynı motor varsa ?

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)