hysong gt250r kullanıcıları ve yamaha yzf 125r kullanıcıları bi eleştri yapabilirler mi ?
hysong gt250r kullanıcıları ve yamaha yzf 125r kullanıcıları bi eleştri yapabilirler mi ?
Honda Cbr600rr movistar. Blue Death :)
kalite ve tip açısından yzf hız açısından gt250r ama gerçekten gt250r iyi gidiyor.ama frenler sağlam değilmiş.yzf ise gitmiyor.usta o kadar para veriyorsan honda cbr 250 al
Bari 150 lik olsaydı yzf
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Usta ne isin var yzf125 ile bence sirf goruntu icin o kadar para verilmez. Haa illa 125 cc olsun dersen bari aprilia rs 125 al derim butcene uyarsa )
Hocam ne kadar motor tecrüben var bilmiyorum ama ben olsam(bütçe varsa) yzf r125 alırdım,yetmeyince satıp gt250 veya cbr250 alırdım.Nasıl olsa 5 aşağı 5 yukarı aynı fiyat..
Yzf yi aldın okadar para verdin bindin tamam japon ss motor çok havalı tipi mipi 10 numara amaaa e-5 te dip gaz giderken yanından bir gtr 250 yaldır yaldır geçtiğinde motoru sağa çekip yakasın gelmiycekmi ? hatta onu geçtim sağından solundan geçen cbf 150 li kuryeleri görünce kafayı yemiycekmisin?? Tamam motosiklet demek hız demek tork demek değil belki herkese göre ama bastımıda yokuş yukarı 120 ile çıkabilmesi lazım bence okadar para veriyosan...Tabi bu benim kendi görüşüm başkası başka düşünebilir.Saygılar.
bu motoru basmak ıcın almıyorsan problem yok dostum
9 degıl 19 verıp bu motoru alsan ne ıcın aldıgını bılıyorsan problem olmaz varsın kuryeler gecsın
Basmak için alıyorsan zaten 250cc veya 125 cc ile ne işin var ? Zaten bu motorlarla "basamazsın".
o zaman kurye motorları gecerken de sınır olmazsın
Aprilia rs125 alayina yalarinn yapar
yzf derim ben. saatte 130 km kucumsenecek bi hiz degil. gorunum acisindan da o fiyatta oyle bi agresif gorunumlu motor yok.kalite de yamaha kalitesi.
Temiz ikinci el bir Duke 200 derim ben de...
Basan arkadaşım bir bak bakalım linke tanıdık gelicekmi ( dakika 23.)
http://www.youtube.com/watch?v=-G8-QscNwlc
Burda da yzf r1 var hocam yardımcı olur umarım....
http://www.youtube.com/watch?v=VHpbR...eature=related
Uçmak istiyorsan GT250R şekil yapacaksan Malzeme iyi olsun diyorsan YZF125
R1 ile GT250R yi karşılaştırman abes olmuş, 250cc sınıfında birinin arkasında binince öyle olmuyor. Yusuf oluyorsun heleki o kişi manyaksa..
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
CBR 250 varken bu motorlara takılmayın bence
yzf derim baska birsey demem
motordan 150 beklemiyorsan idealdir
uzun yola da gelir şişme v.s yapmaz bende de cbr 125 var uzun yolların anası aglıyor rahat 100-110 gidip geliyorum
cc beygir vs. herşeyiyle yarı yarıya farklı iki motorun neyini kıyaslıyorsunuz anlamadım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)