Cbr 125r, Racer 200 Hangisi Benim İçin İdeal... Okuyun Lütfen
Reklamlar
-
İki arızalı motorun bir araya gelmesi rastlantı mı?
Kusura bakma, cidden inanmakta zorlanıyorum. Teknik olarak 13.2 HP güçle 160 km/sa hıza ulaşman için sürtünme katsayısı çok düşük bir motosiklet kullanman lazım.
CBF150 için sürtünme hesabı yapmıştım, 11.2 HP güç ile motorun düz yolda son hızı en fazla 120 km/sa çıkıyordu. 120 km/sa için 10 HP gerekliyse, 160 km/sa için ~26HP güç gereklidir; bunu ben değil fizik yasaları söylüyor.
Detaylar için buraya bakabilirsiniz:
http://en.wikipedia.org/wiki/Drag_(p..._high_velocity
Reklamlar
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
İki arızalı motorun bir araya gelmesi rastlantı mı?
Kusura bakma, cidden inanmakta zorlanıyorum. Teknik olarak 13.2 HP güçle 160 km/sa hıza ulaşman için sürtünme katsayısı çok düşük bir motosiklet kullanman lazım.
CBF150 için sürtünme hesabı yapmıştım, 11.2 HP güç ile motorun düz yolda son hızı en fazla 120 km/sa çıkıyordu. 120 km/sa için 10 HP gerekliyse, 160 km/sa için ~26HP güç gereklidir; bunu ben değil fizik yasaları söylüyor.
Detaylar için buraya bakabilirsiniz:
http://en.wikipedia.org/wiki/Drag_(p..._high_velocity
bilgisayar ile aram iyi değil videolarım var ama ekleyemiyorum. Anlattığımda mt li arkadaşlarda inanmadılar. Ama çektiğim videoları seyredince öt gibi kaldılar. Videodada üçkağıt vardır dediler motoru istediler depoyu fullemecesine verdim. 10 km gittiler gelirken 17 litre depom fulldü. Maka modeli övmüyorum. Hız tutkunuda değilim. Ama motor ne veriyorsa almak isterim. Bu kullanım bakım gibi unsurlar tam olunca oluyor. Aynı motoru kullanan 130 dan yukarıda çıkamayabiliyor. Ha bide illet olduğum bir konuda var hayret onu yazan olmamış, GPS ile ölçünce ..... meselesi. Polis radarına 120 ile girdim onda 126 çıktı. O ne ile ölçüyor hızı. Odamı bozuk acaba. Poliste eski tanıdık çorbacılardanmışta yırttık.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)