Mondial Vulture vs Salcano Wolf
Reklamlar
-
Öncelikle iyi forumlar dilerim. Başlıkta belirttiğim bu iki model arasında kaldım. Performansa pek önem veren birisi değilim fakat bu torku düşük yokuşlarda bayılıcak bi motor alabilirim anlamına gelmez. Performans değilde hıza önem vermiyorum diyelim. Şimdi ise gelelim sorulara;
1) Kullanış pozisyonu, selesi, oturuş açısı bakımından hangisi daha rahattır?
2) Yakıt olarak ne kadar fark eder?
3) Titreşim olayları nasıldır?
4) Hangi ürün daha kalitelidir? (Daha az problem ve uzun ömürlülük. )
sorularım bu kadar. yardımcı olursanız sevinirim. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
1.2.3.ve 4 cüncü sorularınn cevabı salcano wolftur. Motoru ybr motorudur. Aynı fabrika malları. Salcano titreşimsiz, sorunsuz ve vulture den az yakar. Seleside geniş ve rahattır. Egelim 43 salcanoyla 200 kg ile türkiyenin bi çok yerine gitmiştir. Sorunsuz şekilde.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
1.2.3.ve 4 cüncü sorularınn cevabı salcano wolftur. Motoru ybr motorudur. Aynı fabrika malları. Salcano titreşimsiz, sorunsuz ve vulture den az yakar. Seleside geniş ve rahattır. Egelim 43 salcanoyla 200 kg ile türkiyenin bi çok yerine gitmiştir. Sorunsuz şekilde.
ilgin için teşekkür ederim
-
bişey değil. Motor aksamı zaten ybr yle bire bir. Bakkalda bile bulunur parçası
-
salcano al hiç düşünme
Ybr neyse Salcano da o motor kısmı olarak
geri kalan parcaları jianshe
-
görünüşe göre wolf alıcam gibi duruyor ama bi sıkıntım var boy 1.85 üstünde. bu tarz motorlar küçük kalıcak diye düşünüyorum bu fiyata da alabileceğim en iyi motorlardan bir tanesi sanırım. vulture biraz daha yakışıklı ve boyutları daha büyük diye onu düşünmüştüm. bu motorlarla aynı fiyat aralığında kalite olarak iyi ve daha iri bi motor önerebilirmisiniz peki? salcano ya kötü demiyorum kesinlikleya yanlış anlaşılma olmasın. çok hoş ve iyi bi motor ama boyut tereddüt ettiriyor işte...
-
sele yüksekliğine takılma. Cbr 250r, 250 ninja, hatta 600 rr ların bile selesi alçaktır. O kadar üstünde büyük durmazsın.
-
Ben mondial mc-x kullanicisi olduumdan vulture yide öneririm.binmedim ama benim motordan farki yoktur.salcano yu hic bilmediim icin yorum yapamam.mc-x te dü_ünebilirsin
-
sele yüksekliğine takılma. Cbr 250r, 250 ninja, hatta 600 rr ların bile selesi alçaktır. O kadar üstünde büyük durmazsın.
bu açıklamanız içimi rahatlattı gerçekten teşekkür ederim
-
bişey değil. Motor aksamı zaten ybr yle bire bir. Bakkalda bile bulunur parçası
Pek de aynı değil diye biliyorum. Hangi ustaya sorduysam ybr'nin motor parçaları salcano'ya uymaz dedi. Parçalar benziyo olabilir ama birebir aynı değil.
-
aynı olmayan parçaları grenajları, deposu, lastik,cant olabilir ama motor parçaları bire bir aynı diye biliyorum ben. Egelim ve fat280 e sormak lazım. Onlar benden daha iyi bilirler.
-
aynı olmayan parçaları grenajları, deposu, lastik,cant olabilir ama motor parçaları bire bir aynı diye biliyorum ben. Egelim ve fat280 e sormak lazım. Onlar benden daha iyi bilirler.
Titana nası çinli cg125 piston silindiri uymuyosa buna da uymaz bence.
-
hayır. Kim demiş? Ben çok gördüm. Gayet güzel uyuyor. Geniş petek alt silindir çınli taktırmış. titanlarda çok gördüm. Ben taktırmam ayrı mesele.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)