Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Thunder 150 ? kanuni racer 200 ?

REKLAM ALANI
    birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    merhaba arkadaşlar.. nihayet elime bir fırsat geçiyor ve ortaokul ikiden beri hayallerimi süsleyen motorsiklete sonunda kavuşacağım önümüzdeki bir ay içerisinde.. oldukça düşündükten sonra şehiriçinde sürekli kullanabileceğim modelin race tipi olduğuna karar verdim.. işin doğrusu chopper lar gözümü de korkutmadı değil.. bikaç günümü ayırınca hesaplı olmalarından dolayı bazı modeller arasında kararsız kaldım.. bunlardan ilki thunder 150, diğeri kanuni racer 200.. thunder benzeri bi kaç marka daha var ama hepsi şaşılacak derecede birbirine benziyor... birde mondial 150 lik cross var tabi.. bu konuda daha önce deneyimi olan arkadaşlar bana verebileceğiniz açıklayıcı tavsiyeler varsa şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. sonradan pişman olup dileğiyle.. bide mümkünse karşılaşabileceğim sorunlar hakkında şimdiden tüyo verin olurmu? malum motor alıyoruz istediğimiz anda herseyden uzaklaşmak için.. dumur olmayalım sonradan

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için, lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. .
    Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Hayırlısı olsun ne diyeyim...

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı birazblues adlı üyeden alıntı
    hayallerimi süsleyen motorsiklete sonunda kavuşacağım
    Moto(R)siklet değil Motosiklet...............
    + şu günler müthiş heyecanlı oluo insan.kendimden biliorum çünkü,geceleri uyuyamıorum,uyuyorum rüyam da motor kullanıorum.gündüz desen yerimde duramıorum..bir ay kaldı nası dayancam bilmiorum :((
    bunca yıl dayandık değil mi
    hayırlısı olsun
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    senin adına sevindim dishy.. utandım çünki son girdiğim leste full çıkarmıştım sözelden.. heyecandan dielim de rezil olmayayım dimi? sanırım seni anlıyorum. inan evde her gün kavga var motosiklet alacağım diye.. ama umrumda diil. dün gece rüyama girdi ben alamadan fiyatı artıyormuş falan.. antalya da motor kullanmak ayrı bi güzel olur haklısın. sana da şimdiden hayırlı olsun arkadaşım, sevgiler. uzun ve rahat yollar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler