Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Mondial Drift mi? Mondial Vulture mi? Mondial Mc Roadracer mi?

REKLAM ALANI
    BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HİLTİ
    hiç birini alma hepsi aynı mal.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ben yeni başlıcam kullanmayı biliyorum fakat motor üstünde çok zaman geçirmedm 3000 tl ye kadar bi motor düşünüyorum mondialin vulture drift roadracer modellerini düşünüyorum edirnede kullancam yeri gelcek hava koşulları zor olcak karar veremedm bide ilk deneym için ne tavsiye edersiniz lütfen cevaplayınız .. teşekkürleer

Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    bende bayağı araştırdım mondial prince alıcaktım vergisiz diye şimdi kafamda drift var İNŞAALLAH ay sonunda 2.el temiz bir drift alırım

Mustafa ÖZEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X MAX 250 2020
    Mondial Drift mi? Mondial Vulture mi? Mondial Mc Roadracer mi?

A.HİÇBİRİ

kesinlikle vulture güç , hız , konfor drift'in vulture'nin peşine gitme gibi bir lüksü yok resmen kamçılıyor drifti

FakirCustom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sibirya 250r namı diğer cıbır.
    kızlar size 25bin küsür kilometrelik vulture deneyimimi yazmaya çalışayım. yıllar yıllar önceydi....japona geçmeme rağmen hala tadı damağımda..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------

ARANAN KAN BULUNDU !!! :D arkadaşım 25bin küsür km vulture kullanmış birisi olarak sana nacizane motorla ilgili bilgi vereyim. öncelikle düşünemediğin kadar torklu 163cc bir motora göre. mondiali tebrik etmek lazım,5.vites 2 kişi tapa gaz rampa. boğulma yok. 10bin kmde debriyaj teli ve balatalarını değiştirmiştim. onun haricinde 10bin kmye kadar periyodik bakımları haricinde herhangi hiçbişeyini değiştirmedim gerekte duymadı motor. eşşek gibi bindim. ağzına sıçtım motorun. ve parçaları cidden cok sağlam. benim o motorla 4 kazam var. 1.dobloya yandan girdim belki 35 metre sürüklendim yatıp motorla. sadece ve sadece gidon yamuldu. depoda başparmağım büyüklüğünde 2-3 ezik o kadar. 35 tl. bujinin başı olmadan tam 1000 km yaptım. o zamanlar acemiyiz işte neden tekleye tekleye çalışıyor tek marşta almıyor falan derken buji namına hiçbişey kalmadığını anlamıştık o halde bile 1000 km götürdü. lastikleri alır almaz değiştir şayet alırsan. ilk kazam dobloya girişim lastiğin yol tutmayıp frenlemek yerine yan dönmesini sağlamıştı motorun sağolsun. lastik önemli. vitesleri cok seri,şanzımanı sıkıntısızdır. çabuk çabuk çekersin vitesi. arkanda birisi varken 1.viteste yüksek devirde kalkma kafana geçirirsin. veya yüksek devirde vites atma 1.viteste arkada artçı varken gene kafana geçirirsin. çok torklu dediğim gibi. şehir içi manevra ve araç aralarına girme kabiliyeti yüksek. abi onu bunu geçtim ben bu motora eşşek gibi bindim. dışarda bıraktım yaz kış. yağmur soğuk nem güneş. ulan mondial mondial deniyorda abi çiçek ya solma bile yoktu. egzosta paslanma olabiliyor sadece oda normal. alınası canını yediğim bi motordur vulture. titreşim balansörlü olduğu için neredeyse yok. ben hissetmiyordum. 0 dan 100 e öyle güzel çıkıyoki sanırsın 163 cc değil. 4.viteste 100e dayadığım zamanlar oldu. ancak ilk başlarda 125-130 civarı giderken zamanla 120ye düştü sebebini bilmiyorum. ancak taş gibi motordur. hobi olarak bitane alıp kesip biçip binmeyi düşünmüyor değilim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

uzun yoldan bahsedersekte. tek marşta 400 km yol gittim benzinlikte durmam hariç. motoru sürekli üst limitinde sürdüm. 120den aşağı düşmedim. sürekli 10bin devir ceviriyosa 9 binde gittim. yolda bırakmadı hiç. dönerkende aynısı. çiçek gibi ya tekrar mı alsam :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------

bu arada kesinlikle frenleme yapıcaksan ön arka aynı oranda asılıcaksın. benim vultureden alışkanlığım var hiçbi zaman ön yüzde şu kadar arka şu kadar diye kullanmam. ön arka kombine yaparım aynı oranda. ve genellikle daha iyi dururum. vulturedede aynı şekil. 100 120 giderken ön arka ezerek kombine bastığında çiçekler açıyor duruyor motor. hiç tek ön fren denemedim zayıf kalabilir sanırım tek. ama sen cift basmaya alış bence daha güzel. çatır cutur vites değiştirip düşürmelerime rağmen şanzımanı hiç problem cıkartmadı. lak diye öküz gibi düşürürdüm vitesi bilerek makinayı kesiciye sokardım ani frenlerken bi yandanda vites düşürerek. ama adamlar yapmış mondialın diğer ürünlerini sevmiyorum. sağlamlığına bişey dicekde değilim. ama benim gözümde mondialın yaptığı hiçbir motor bir vulture sağlamlığında değil. izmir çiğli alt tünelinde yağ döktükleri için motor altımdan fırladı bir şerit boyunca yağ vardı. tünele kayarak girdik motor önde ben onun arkasında tünelin sonuna kadar kaydık. ayaklıkları çat diye kapanmadığı için gidon denge topuzları ve ayaklıkların metalleri sürttü sadece. çiçek gibi motor kalktım devam ettim. birde sol gidonda hafif yamulma olmuştu. bi fikir verebildiysem ne mutlu bana arkadaşım.
    Funkyman bunu beğendi.

splendid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Kalite Driftte.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    benim drift 52800 km de yağ yakmaya başladı brnce drift alınır

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)