hindistan tvs apache150 mi japon malı honda cb125e mi yada çin malı mondial125mh mi
Reklamlar
-
27 Ağustos 2012, 23:04
Lütfen hangisıni neye dayanarak seçtinizi söyler misiniz?Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
27 Ağustos 2012, 23:13
-
27 Ağustos 2012, 23:15
seni anca türk malı KADIRGA paklar
gerçi o da çin menşeli ama
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
27 Ağustos 2012, 23:45
bayib adlı üyeden alıntı
hindistan tvs apache150 mi japon malı honda cb125e mi yada çin malı mondial125mh mi
Lütfen hangisıni neye dayanarak seçtinizi söyler misiniz?Şimdiden teşekkürler.
Honda CB125E nin japon malı olduğunu nerden çıkardın ? o da bir çinli. http://www.honda-sundiro.com/huodong/
-
27 Ağustos 2012, 23:55
-
27 Ağustos 2012, 23:55
evet şimdi gezerken gördüm çinde bir taşeron firmada üretiliyormuş
-
28 Ağustos 2012, 00:08
çin malına girme tvs hız ve agresiflik dersen al ama sakin kullanırım altımda marka olsun dersen honda çinli diyen arkadaşında dünyadan haberi yok herhal mercedesin birçok parçası hindistanda üretiliyor nerde duydunuz merso hindistan malı diye
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
28 Ağustos 2012, 00:15
çinli honda çinli honda çinli honda çinli honda. İçimden geldi yazdım. Ooohh beee
-
28 Ağustos 2012, 00:32
cbf 150 adlı üyeden alıntı
çin malına girme tvs hız ve agresiflik dersen al ama sakin kullanırım altımda marka olsun dersen honda çinli diyen arkadaşında dünyadan haberi yok herhal mercedesin birçok parçası hindistanda üretiliyor nerde duydunuz merso hindistan malı diye
Sağol ama bana daha fazla bilgi gerek uzun ömürlü sehir ici olsun şehirler arası olsun bır motor lazım farklı önerlerıniz varsa onlarada bakarm
-
28 Ağustos 2012, 02:38
cbf 150 adlı üyeden alıntı
honda cb 125 e çinin kralı
hondayla uzaktan yakından alakası yok
cbf 150 de çin ama honda çini.
cb 125 e sundiro çini ...
parca kalitesi yok zangır zangır titriyor ...
İlk cıktıgında Ybryle kıyaslanıyordu cb 125 e
şimdi bakıyorumda kimse adını dahi anmıyor..
Niye acaba ?
Ybr bu sınıfın rakipsiz lideridir.. YBR DE ÇİN MALI İNKAR ETMİYORUM
Ybr saglamdır rahattır sıkıntı cıkarmaz aşırı hız yapmaz az yakar titreşim sıfırdır
Tvs İse daha agresif biraz titreşimli cok değil.. (cb 125e ye göre)
tvs apache gerek saglamlıgı gerek agresif yapısıyla cb 125e göre kıyaslanmayacak kadar iyi .. tvs hindistan malı gerçekten vites geçişleri gidişatı cok güzel bi motor
cb125 e bisiklet gibi motor yapmış adamlar tip yok
o motorun neresi 3 bin kusur yapıyor ben anlamadım =)
alanda satıyor zaten..
-
28 Ağustos 2012, 02:43
depoda honda ve kanat varya, ondan alıyolar. Yoksa bildiklerinden değil. Tusubasa kendini baya geliştirmişsin yahu? Kulak boynuzu geçiyo
-
28 Ağustos 2012, 02:52
adem80 adlı üyeden alıntı
depoda honda ve kanat varya, ondan alıyolar. Yoksa bildiklerinden değil. Tusubasa kendini baya geliştirmişsin yahu? Kulak boynuzu geçiyo
43 bin km total de motosiklet binmişim bugun hesapladım
Cbf 150 de kullandım Ybr 125 de
ama bi kere de bu nasıl bi makine diyip incelemek nasip olmadı
şu 1 aydır az cok senden ögrendiklerimle
biraz da kafa yorarak özellikle bu ay da motoru parcalayıp toplayasım geliyor =)
arkadaşlarım var onların motorlarına binip deniyorum filan
adem abi tvs ye bindim dün harbi var bi kıpraklık motorda ama büyültülcek kadar değil
o da ybr den inip ona binince anlıyosun 135 e filan cıkıyor son hızı onun içinde deger bence =)
bu ara şu sundiro firmasıyla jianshe firmasının forum sitelerindeki sıkıntılarını filan babylon la cevirmeye filan calışıyorum..
biraz da onun faydası oldu ..
ama adem abi yakınımda olsaydın keşke diyorum senin için
-
28 Ağustos 2012, 02:54
ah ah yolda bi cb görsemde o kanatları bi kırsam
dün artçılı bi cbr trafikte beni yakalayamadı ya hemde 250RR
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
28 Ağustos 2012, 03:00
F54 adlı üyeden alıntı
ah ah yolda bi cb görsemde o kanatları bi kırsam
bi artçılı bi cbr trafikte beni yakalayamadı ya hemde 250RR
dua ette yolda beni görme. Gördüğüne göreceğine pişman olursun. tek kişi cbr 250 ben iki kişi 25 km yolun 20 km si eksozumu kokladı. Rampalarda tutamadım
tusubasa apache iyidir. İki teker arası mesafesi kısadır. İyi tekere kalkar. Virajlara daha iyi girer.
-
28 Ağustos 2012, 03:03
dua ette yolda beni görme. Gördüğüne göreceğine pişman olursun.
tek kişi cbr 250 ben iki kişi 25 km yolun 20 km si eksozumu kokladı. Rampalarda tutamadım
tusubasa apache iyidir. İki teker arası mesafesi kısadır. İyi tekere kalkar. Virajlara daha iyi girer.
bu kadar laf söyluyorum adem abi sana
salon tipi modundan cıkıpta bişi demiyorsun ..
-
28 Ağustos 2012, 03:08
Tsubasa adlı üyeden alıntı
bu kadar laf söyluyorum adem abi sana
salon tipi modundan cıkıpta bişi demiyorsun ..
tusubasa ne diyeyimki sana. Zaten herşeyi öğrendin biliyosun. Söyle ne hakkında yazayım?
-
28 Ağustos 2012, 03:09
tusubasa ne diyeyimki sana. Zaten herşeyi öğrendin biliyosun. Söyle ne hakkında yazayım?
tamam abi ben son post a iyi bişi yazdım
sevdiğimden saydıgımdan seni ..
pek cevap vermedin ondan neyse
-
28 Ağustos 2012, 03:16
yakında olsaydım keşke. Bumu? Sen zaten bi adım yakınımdasın. Teşekürler. Bu taraflara yolun düşerse haberim olsun. Beraber tamir yaparız ama bozulmuyoki meret neresini tamir edecez? İndirir geri toplarız.
-
28 Ağustos 2012, 03:23
yakında olsaydım keşke. Bumu? Sen zaten bi adım yakınımdasın. Teşekürler. Bu taraflara yolun düşerse haberim olsun. Beraber tamir yaparız
ama bozulmuyoki meret neresini tamir edecez? İndirir geri toplarız.
edremite yolun düşerse ugrarsın abi misafirim olursun
ben laf olsun diye söylemedim sadece belki sana orada öyle gelmiş olabilir
-
28 Ağustos 2012, 03:30
tusubasa kafam pek çalışmıyor bu sıralar kusurumuz olduysa kusura bakma. Artık yaşlanıyorum beynimle beraber.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)