NC 700 kesin tercihim olurdu,
12000km servis bakım aralığı, kawa bayi ve servisi ile muattap olmamak bile başlı başına kendi paran ile rezil olmamayı getiriyor gibi...
Kawa bakım aralığı, bakım masrafları, yedek parça tedariği ... olarak Hondaya yaklaşabilirmi bilemiyorum. Zaten bu tür farklar vergi farkını kapatır gibi geliyor bana, yakıt sarfiyatından cebine kalanlarda temiz kar olur.
Dediğin gibi muhtemelen artçı konforu daha yüksektir çünkü bende çok okudum er6 nın artçı rahatsızlıklarını.
Er6 da zorunlu olması düşünülen hayat kurtarıcı kombine ABS standart mı bilemiyorum :/ Opsiyonel olayına deli oluyorum "kaç yıllık vergi farkı" nı nakit ödememi isteyecekler diye hesaplıyorum hemen ister istemez
Mühendise, ruhsata oraya buraya işletmen gerekmeyen kask,eldiven ıvır zıvır yuvası var NC 700 de
Düşük devir torkları aynı verimi sağlar mı Er6 nın :/ ( Şahsi bi zevk ama düşük devir motosiklet kullanmak paha biçilmez bence

)
İhtiyaç olmayan ürünlerde bile fiyat-performans arıyorsak, ihtiyaç diyebileceğimiz motosiklette kriterlerimiz doğrultusunda fiyat-performansı kıyaslamak çok mantıklı,
benim kriterlerime göre NC açık ara önde