Kanuni Racer 200 mü ?Honda Cbr 125 mi ?
Reklamlar
-
18-10-2008 da yazılmış en son ama dayanamıycam
arkadaşım 2006 da topiğin açıldığı sırada sadece racer in ilk modelleri vardı.
fakat şimdi 08 modellerinden sonra birçok problemi kaldırdılar. sadece zincir gevşek kalması (çok azzaten onu da kuyruğu hafif kaldırarak yokedebiliyosunuz) ve vibrasyon problemi; bunu da 06 ve 07 ye oranla çok çok ilerleme kaydetmiş adamlar. şahsen 06 da kullandım 08 im var şu an gayet güzel hiçbir sıkıntım yok 4500 kmde
Reklamlar
-
farketmez nezaman açılırsa açılsın heryerde herzaman HONDA HAYAT ONDA
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
HONDA HAYAT ONDA
GELENEKTEDE KANUNI GELECEKTEDE KANUNI
-
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
karayılan adlı üyeden alıntı
sabaha kadar CBR 125
ben kanunı kullancısıyım honda cbrda kullandım yada kullanmaya calıstım dıyeyım ben 1.80 boyunda 100kıloya yakınım dısardan bakılınca 2tekerlek gozukuo cbrda cok ufak yapılmıs bı motor oyuzden bende sabaha kadar kanunı dıyorum ama cbrada lafım yok cok tartısma cıkardım cbf150-kanunı arasında ama cbra bişe demem
-
StoneOfDeath adlı üyeden alıntı
ben kanunı kullancısıyım honda cbrda kullandım yada kullanmaya calıstım dıyeyım ben 1.80 boyunda 100kıloya yakınım dısardan bakılınca 2tekerlek gozukuo cbrda cok ufak yapılmıs bı motor oyuzden bende sabaha kadar kanunı dıyorum ama cbrada lafım yok cok tartısma cıkardım cbf150-kanunı arasında ama cbra bişe demem
boy ve kğ açısından sana uygun olmayabilir ama sağlamlık ve kalite açısından
ve teknoloji açısından CBR 125
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
nese arkadas kavusmustur bıle motoruna okararını vermıs burda ben kanunı derım sen cbr dersın sabaha kadar konusuruz zevkler ve renkler tartısılmaz ! iyigunler
-
Beyler şu kesinki kanuni ile honda kıyaslanamaz biri japon teknolojisi biri çin teknolojisi. alfabeleri birbirinden farklı olmasada teknoloji olarak en yüksek teknoloji japon teknolojisi honda zaten kendini sağlamlığıyla, performansıyla kanıtlamış bi marka. 2 motorada marka olarak bakmadığımız zaman kanuni biraz daha ağır,oturaklı görünüme sahip honda ya göre((hondanın karizması ayrı tabi)) fakat markayıda işin içine soktuğumuz zaman kalite olarak kesinlikle honda cbr125 diorum.Hondadan şaşmayalım arkadaşlar.Kıyasladığımız motorlar yamaha mı honda mı hyosung mu olsaydı o zaman düşünerek karar verirdik ama 2 marka arasında dağlar kadar fark var!
saygılar!
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
-
Başlığı açan arkadaşın çoktan 600 cc lere geçmiş olması düşünülüyor
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
kazukki adlı üyeden alıntı
Beyler şu kesinki kanuni ile honda kıyaslanamaz biri japon teknolojisi biri çin teknolojisi. alfabeleri birbirinden farklı olmasada
teknoloji olarak en yüksek teknoloji japon teknolojisi
arkadaşım sen çinliden ne istersen adam sana onu yapar ama bizimkiler ucuzunu yaptırıyo kötü oluyo sen çinliye bas parayı 100 cc lik ama cbr dan daha hızlı daha torklu ve daha sağlam bi makine yaparlar onun için çinlilere fazla laf söylemeyelim her zaman köfte denklemine çıkar(ne kadar para o kadar köfte)
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
al sen honda hayat onda arkadaşım yenide başlasan kalite iyi motor honda cbr 125 başını ağrıtmaz
-
anılyuksel adlı üyeden alıntı
arkadaşım sen çinliden ne istersen adam sana onu yapar ama bizimkiler ucuzunu yaptırıyo kötü oluyo sen çinliye bas parayı 100 cc lik ama cbr dan daha hızlı daha torklu ve daha sağlam bi makine yaparlar onun için çinlilere fazla laf söylemeyelim her zaman köfte denklemine çıkar(ne kadar para o kadar köfte)
arkadaşım japon teknolojisinin üstüne yok çinlilere istersen cbr ın 2 katı para bayıl yine cbr gibisini yapamazlar.
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler