Tvs apache rtr 150 - Honda Cb125e
Reklamlar
-
23 Ağustos 2012, 21:33
ne kadar çok kötülediniz cb yi :D
Reklamlar
-
23 Ağustos 2012, 22:16
-
23 Ağustos 2012, 22:26
ERROR88 adlı üyeden alıntı
TVS İLE CB kıyaslanamaz
Abi kıyaslanmaz dersen anlarımda kıyaslanamaz dersen işin rengi değişir
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
24 Ağustos 2012, 01:27
ERROR88 adlı üyeden alıntı
TVS İLE CB kıyaslanamaz
Neden kıyaslanmasın abicim?
-
24 Ağustos 2012, 11:30
Ben CB'yi genel görüşün aksine TVS'den daha güzel buluyorum. Gerçeğini görmemiş olan arkadaşlara tavsiyem, internetteki resimlere aldanmamaları. Dün bir tane beyaz rengini park etmiş olarak gördüm, koruma demiri ve 26 litre Kappa çantasıyla harika görünüyordu. TVS daha iyi gidebilir ki 150 cc olduğu için normaldir, onun çok kısa olan aks aralığı, yandan bakınca motosiklete sanki presle önden sıkıştırılmış gibi bir hava veriyor. Aks aralığı 5 - 10 santim daha uzun olsa TVS gerçekten çok güzel olurdu.
Ayrıca Honda'ya, CB125 gibi göreceli olarak demode bir motor getirdiği için kızıyoruz ama 6 senedir gösterge hariç doğru dürüst geliştirilme yapılmamış olan ve Türkiye dışında bir yerde satışı olmayan RTR 150'yi getirmeye devam eden distribütöre ne demeli ? Getirsinler RTR180'i 5-6 bin TL'ye herkes adam gibi motor görsün. Biz burada motoru övdükçe onlar yeni modelleri getirmemeye devam ediyorlar.
-
24 Ağustos 2012, 16:03
Seko adlı üyeden alıntı
Ben CB'yi genel görüşün aksine TVS'den daha güzel buluyorum. Gerçeğini görmemiş olan arkadaşlara tavsiyem, internetteki resimlere aldanmamaları. Dün bir tane beyaz rengini park etmiş olarak gördüm, koruma demiri ve 26 litre Kappa çantasıyla harika görünüyordu. TVS daha iyi gidebilir ki 150 cc olduğu için normaldir, onun çok kısa olan aks aralığı, yandan bakınca motosiklete sanki presle önden sıkıştırılmış gibi bir hava veriyor. Aks aralığı 5 - 10 santim daha uzun olsa TVS gerçekten çok güzel olurdu.
Ayrıca Honda'ya, CB125 gibi göreceli olarak demode bir motor getirdiği için kızıyoruz ama 6 senedir gösterge hariç doğru dürüst geliştirilme yapılmamış olan ve Türkiye dışında bir yerde satışı olmayan RTR 150'yi getirmeye devam eden distribütöre ne demeli ? Getirsinler RTR180'i 5-6 bin TL'ye herkes adam gibi motor görsün. Biz burada motoru övdükçe onlar yeni modelleri getirmemeye devam ediyorlar.
Zaten görnüş göreceli bir kavram herkeze göre degişir tvs güçlü olmasından hariç bana göre bir artısı yok he sağlam motor ona diyecek yok ama bugün serviste 3 tane rtr 150 gördüm sökülmüş halde parça beklyolarmış günlerdir.böyle çok tutulan ve satılan bir motorsikletin yedek parça ve servis ağı konusunda neden kötü oldgnu anlamadım gitti.karşılaştrrken bunlarada dkkat edilmeli
-
cb125e satılıp tvs apache 2013 model alınırmı sizce ?
-
hsnkzyrt adlı üyeden alıntı
Hemde koşa koşa alınır...
-
hsnkzyrt adlı üyeden alıntı
bu yuzden işte
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)