Tvs apache rtr 150 - Honda Cb125e
Reklamlar
-
07 Ağustos 2012, 20:45
abiler düşüncem Tvs yönünde. Ama gencim bu motor kaç basıyo ? eğer babamı da ikna edebilirsem Tvs alıcam. babam hint malı olduğu için bide adını yeni duyduğu için pek sıcak bakmıyo. Babama okumam için Tvs kullanan bir üye genel bir açıklama yaparsa çok memnun olurum
Reklamlar
-
07 Ağustos 2012, 20:55
300++++++++++++++++++++++++
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Ağustos 2012, 21:15
motodrift adlı üyeden alıntı
benim ybr nin sağlamlığına lafım yok sadece krank bilyalarını dağıtıyor diyorum.25.000 üstündeki ybr lerin motor sesini dinleyin şıkır şıkır diye ses gelir bilyalardan
bütün motorsikletler apaçi style kullanımda krank bilyaları dahil tüm bilyaları bozar..krank bilyasi bozulduğunda lak lak yahut tak tak diye ses verir..sıkır sıkır sesi subaplar ya da egzantrik verir..krank bilyalari sıkırdamaz..25bin kmde ybrye krank bilyasi bozduran sürücü tvsye ne zararlar verebilir hiç düşünmek istemiyorum
-
23 Ağustos 2012, 13:54
F54 adlı üyeden alıntı
oo ybr kullanmışsın birde ya bak arkadaşım benim usta yamaha yetkili servisinde 4 yıl usta başı olarak çalıştı kendisi 15 yıllık motsiklet tamircisi adama motor alacağım dedim ybr mi tvs mi dedim o tvs dedi bende dedimki ybr iyi değilmi oda dedi ki eğer bakımlarını yaparsan 120000 km motor yarmadan götürür tvs de sağlam ama ybr kadar değil bende 2 eli iyi diye ybr aldım
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
oo teker vs işin içine girerse gene 40000 km iyi gitmiş çinli olsa 10000 görmeden gırav
evet benim usta da TVS kullanıyor
-
23 Ağustos 2012, 14:06
Mengu16 adlı üyeden alıntı
adı honda ...
bendeki borada 90 ı geçince titriyor
özellikle artcı hisediyor bunu
fakat cb 125 e her vitesde 5000 devirden sonra vibrasyon aşırı derecede var
apache ye gelince vibrasyon var fakat cok aşırı değil..
en azından cb 125 e kadar bari belli etmiyor kendini
-
23 Ağustos 2012, 14:09
en iyisi al sat yapıp deneme yanılma yöntemi,kısa süreli denemeler de kafi gelmiyo
-
23 Ağustos 2012, 14:15
mankind1976 adlı üyeden alıntı
en iyisi al sat yapıp deneme yanılma yöntemi,kısa süreli denemeler de kafi gelmiyo
aynen öyle ..
honda cb 125 e tam bir hayal kırıklıgı oldu
aklı sıra ybr ye rakip koydu..
ama ybr nin everst olayından sonra iyie sınıfının lideri oldugu anlaşıldı
-
23 Ağustos 2012, 14:17
-
23 Ağustos 2012, 14:25
yeni apachiler balansörlüymüş sanırım. 2012 model 2. el ya da 0 km alınacaksa kesinlikle apache... diğerine gelince de, ben olsam cb 125 yerine ybr 125 esd alırdım. çünkü cb 125 çok basit bir motosiklet. gerek tasarım, gerek malzeme ve işçilik olarak vasat.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
23 Ağustos 2012, 15:13
Barss adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bana tvs apache mümkünse yansanayi ,yani ucuzundan yedek parçalar lazım.
Far ve çerçevesi
Km göstergesi
Aynalar
Sinyal
Gidon topuzu
Bu parçalara Istanbul ana bayiden fiyat sordum 800 TL gibi bir fiyat çıkardılar.
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Adamların daha servis ağında ciddi problemler var.
Tanıdıklarım hep bu servis sıkıntısı yüzünden sattılar apacheleri.
Tsubasa adlı üyeden alıntı
2 tane motoru var şuan türkiye de,
2 tane motorla ne servisi yapıcak adam
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Aslına bakarsanız tvs türkişye işi bilmiyır.. Anadoluya geçin bakın servis yok... diğer bölgelredeki olan servislerde biraz daha mahalle bakkalını andırıyor...
Bu tür durumlarıda göz önünde bulundurmanı öneririm !
Babama okumam için Tvs kullanan bir üye genel bir açıklama yaparsa çok memnun olurum
Honda CB' den 1000 TL daha pahalı olduğunu sakın söyleme bu 1. kural , sana "git paran varsa 15 hp ,enjeksiyonlu, su soğutmalı, 6. vites... KTM Duke 125cc al başla" der. Hassas konu baba için para mevzusu!
Oturuş pozisyonunun commuter ( iş ile sayfiyedeki ev arasında gidip gelmek (bkz:zargan) ) olmasına rağmen, daha bi yarışırmış gibi olduğunuda söyleme!
Daha hızlı gittiğini söyleme bence, söyleyeceksende daha güçlü motoru var deme sakın! Ozaman 600cc al o dahada hızlı gider der ( baba psikolojisi )
Cümlelerini, her kelimesini tartarak kur, TVS almaya değer bi motosiklet inşallah kavuşursun
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
23 Ağustos 2012, 15:41
honda cb 125 e 3650 tl
tvs rtr 150 4280 tl
fiyatlara plaka ruhsat ıvır zıvır hariç..
hondanın çinde bu firmaya kendi motorunu yaptıgını da google translate den cevire cevire ögrenmiş oldum :D
http://www.honda-sundiro.com/huodong/
tvs hindistan malı ...
ama tvs hakkını veriyor paranın
bu honda nın adı honda sadece
-
23 Ağustos 2012, 15:51
kdrsahin adlı üyeden alıntı
3.320 TL' ye aldığını yazan benim. Evet, Mayıs sonunda 3.320 ye aldım, şu anda fiyatlar aynı!
Daha 10 gün önce bir arkadaşımız CB başlığında belirtmişti, bu yüzden emin olarak yazıyorum. Ki bende bugün gitsem 3350 TL ye rahatlıkla alıp çıkarım.
Honda' nın motosikleti "Sundiro-Honda Motorcycle Co.Ltd" fabrikasında ürettiğinden haberim var, teşekkür ederim
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
23 Ağustos 2012, 16:03
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Daha 10 gün önce bir arkadaşımız CB başlığında belirtmişti, bu yüzden emin olarak yazıyorum. Ki bende bugün gitsem 3350 TL ye rahatlıkla alıp çıkarım.
Honda' nın motosikleti "Sundiro-Honda Motorcycle Co.Ltd" fabrikasında ürettiğinden haberim var, teşekkür ederim
ben buradaki yazanı söyledim
http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=cb125
-
23 Ağustos 2012, 16:53
''cebefemi? yeberemi? Apachemi?'' bu mubette hiç girmeyin kavga çıkar... söz-müzik ''AEA''
-
23 Ağustos 2012, 17:05
TVS Apache kullanıcısı olarak son noktayı ben koyuyorum.
Motosikleti aklına gelebilecek her türlü yolda denedim. Her türlü hava şartında kullandım. 30 km dik yokuş tırmadım 2 kişi. "Aman usta ben yoruldum demedi." Ben yoruldum, motosiklet yorulup çekişten düşmedi. YBR kullanıcılarıda her seferinde motosikletimin tozunu yuttular hani.
* Yedek parça uçuz. (Pek aramazsın kaza haricinde)
* Yakıt mükemmel.
* Sürüş ve konfor güzel. (Çok hafif bir titreşimi var)
* Uzun yolu çok rahat gidebilirsin.
* Spor ve heybetli bir duruşu var.
bir kullanıcı motosikletten daha ne bekleyebilir ki...
-
23 Ağustos 2012, 17:17
Gökbörü adlı üyeden alıntı
TVS Apache kullanıcısı olarak son noktayı ben koyuyorum.
Motosikleti aklına gelebilecek her türlü yolda denedim. Her türlü hava şartında kullandım. 30 km dik yokuş tırmadım 2 kişi. "Aman usta ben yoruldum demedi." Ben yoruldum, motosiklet yorulup çekişten düşmedi. YBR kullanıcılarıda her seferinde motosikletimin tozunu yuttular hani.
* Yedek parça uçuz. (Pek aramazsın kaza haricinde)
* Yakıt mükemmel.
* Sürüş ve konfor güzel. (Çok hafif bir titreşimi var)
* Uzun yolu çok rahat gidebilirsin.
* Spor ve heybetli bir duruşu var.
bir kullanıcı motosikletten daha ne bekleyebilir ki...
birde siyah gibi grimsi bi rengi var tadından yenmez
bi de 180 liği gelse absli olanı ohh miss =)
-
23 Ağustos 2012, 17:26
birde siyah gibi grimsi bi rengi var tadından yenmez
bi de 180 liği gelse absli olanı ohh miss =)
180 cc değilde 200 cc lik gelse oh mis gibi valla ama beyaz renk olucak...
-
23 Ağustos 2012, 18:45
adı honda ...
bendeki borada 90 ı geçince titriyor
özellikle artcı hisediyor bunu
fakat cb 125 e her vitesde 5000 devirden sonra vibrasyon aşırı derecede var
apache ye gelince vibrasyon var fakat cok aşırı değil..
en azından cb 125 e kadar bari belli etmiyor kendini
Benim cb125e motosikletim var. Bugün 2 hafta oldu alalı.. devir göstergesi olmadıgı için 5 bin devir olup olmadıgını anlamıyorum. Tek anladıgım, motorun vites yükseltmek istedigi, vites yükselttigim içinde titreşimi hissetmiyorum. Vitesi yükseltmeden zorlarsam dediginiz gibi titreşimi hissediyorum. Bu 5 bin devir mi demek, ben nasil anlarim ?
-
23 Ağustos 2012, 18:56
cb125 modeli sadece adı honda ybr karşısında alınacak model değil.ybr'mi cb mi dersen cevabım ybr olur.cbf ide katarsan karşılaştırmaya bu sefer sonuç direk cbf olmalı.Apachi içinde en güzeli ama ömürlük alacaksan tercih edilmeli.
-
23 Ağustos 2012, 20:03
Oturuş pozisyonu az ileri olması iyidir 90 km hızdan sonra rüzgar rahatsız eder
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)