tam niyetime koyuyordumki bu motoru, ramazan arkadaşımın yazdıklarını okuyunca direk vazgeçtim. Hedefte inzuma var ama biraz yağlı.
tam niyetime koyuyordumki bu motoru, ramazan arkadaşımın yazdıklarını okuyunca direk vazgeçtim. Hedefte inzuma var ama biraz yağlı.
bu gün sakarya da bi tane rks gördüm satılık kağıda motor SUZUKİ malı diye yazmışlar vay anasını dedim ya bu suzuki amma motor üretmiş yok tvs yok rks
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
titanı satıp üstüne para ekleyip titanik alam bari dedik, yıkanınca boyası atıyomuş, tekleyip istop ediyomuş, ibreler, kadran bozuluyomuş vs vs. Soğumam için iyi sebepler. Bana sorunsuz motor lazım.
hayırlı ve uğurlu olsun güzel motor güle güle bin.
dikkat ettimde elcikler,uzun kısa düğmeleri,donanımları,amortisörleri falan apache ye çok benziyor. hint rüzgarları esiyor motorda
hindistan malı olabilirmi ?
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Makseli motor yıkanınca boya atma gibi birşey varmı ya ? Ben pek ihtimal vermiyorum açıkçası 2.000 tl lik motorlarda bile boya dökülmüyorsa kötünün iyisinde de dökülmemeli
ben 2 defa yıkadım. birisinde tanzikli su ile yıkadım. boya atma veya başka bir zarar olmadı
boyası atan arkadaş artık nasıl bir tanzikli su ile yıkadıysa onu bilmiyorum
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Bakmam lazım. Bakar buraya yazarım
Logo berbat yok böyle bişey Microsoft wold'de yapmışllar sanki
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Evt. Logo berbat. Direk kendi logosu olsaydi iyiydi. Hazır logo suanki
makseli, rks sitesinde teknik bilgiler kaldırılmıs broşür fotosu eklenmiş motor galiba 16 değil 13.1 hp.
Hp konusunda bir muallaktir gidiyo. Ben hp değil gücüne bakarak aldım
zaten bu motorun ne idüğü belli değil, her telden ayrı çalıyor. Kaç hp o bile belli değil. Rivayetlere göre 12-13-16-18 hp ama kesin belli değil. Seramik silindirli demiş arkadaşım, bence alakası bile yok. Asparagas haberler bunlar. Kusura bakma makseli. Ben bukadar ne idüğü belli olmayan bi motor daha görmedim.
ben kusura bakmam. seni tanımam etmem gerçek hayatta.
bu motor satılıyo veya satılmıyo diye de problem etmem.
ama sen anlamadığım şekilde "kedini ulaşamadığı ciğer" misali birşey yazmaya gayret ediyorsun. boşuna uğraşma.
motor hakkında adam akıllı yayınlamayan, beceriksiz kuba-rks de beni ırgalamıyo. ben gücüne bakarak aldığımı da söyledim.
amacın bana motoru kötülemekse hiç uğraşma. ben faturasını kestirmişim parasını ödemişim. o artık benle ilgili durum.
motor iyi ise de çıkar kötü ise de. sen makineyi kullanıp denemeden etmeden insanların kafasını bulandırma tamam, hadi, görüşürüz...
ben gördüklerimi, duyduklarımı ve görüşlerimi yazıyorum. Ulaşamayacağım bi ciğerde değil. 5 bin lirayı 5 dakikada çıkarırım. Sorun o değil? Seramik silindir dedin, yok öyle bişey. 18 hp dedin, yok öyle bişey. Bu rks yle ortaklığınmı var, yoksa mt de reklamını yap diye sana paramı önerdiler? Övüyosun övüyosun hep asparagas yalan haber. Bu motorda 5 para etmez kusura bakma.
bak hala anlamıyorsun. ve canımı sıkmaya başlıyosun. güzel güzel konuştuğuma bakma ağzımı bi bozarım seni herşeyden soğuturum.
para almadım. blog tuttum diye de para aldığım söylenemez çübkü bundan önce de önceki motorum mondial 150 mr nin blogunu da tuttum.
1 kuba bütün getirdiği motorlara seramikli diye mi yazıyor. yok.
2 banane senin 5 bin tl parandan. denemediğin motor hakkında yalan yanlış şeyler yazıyorsun.
3 "övüyosun" değil. inceleme yazımda hoşuma gitmeyen taraflarını da yazdım.
4 banane senin "bu motor 5 para etmez" düşüncenden. git başka yerlerde palavra sık.
5 bu yazdıklarım için para alsaydım kötü taraflarını yazdırtmazlardı. çektiğim video larda farklı marka isimlerini zikretmemi istemezlerdi.
o yüzden aklını başına topla, iftira atmayı bırak. hangi motoru alıyosan al.
Bazi arkadaslar sacmalamis.yikayinca boyasi atiyo filan.sanki motor su gordugunde boyasi atiyo hemen.tazikli suyu 10 cm yakindan tutarsan atar tabi.Kendi opel aracimda da aynisini yasadim.Dalginlikla baya yakindan tuttum 5-10 saniye ve ufak boya atmasi oldu.motor kotulemek icin girmeyin su basliklara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)