şuan foto çekemem ama arkadaş la irtibata girip çekmesini isterim...
şuan foto çekemem ama arkadaş la irtibata girip çekmesini isterim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
çok iyi olur. teşekkür ederim
Kadran guzelmis .... O kadar depoyu hic begenmedim videodan izlediğim kadarıyla
www.erkakurye.com
bende Benzin deposu tasarımını beğenmiyorum.
Geri kalan tasarım güzel bencede.
farda biraz büyük duruyor gibi ama aydınlatma süper ;)
Farda guzel tvs de çok tatlı durur diye düşünüyorum ramazan ne dersin ama bisi olursa yoksa tek vidasina kiyamam
www.erkakurye.com
Merhaba @Ramazan Arkadaşla görüşebildin mi ?
birde Gösterge arızası nasıl olmuş yani KM ve Motor devir göstergesi mi arızalanmış ?
bende 200 cross unua aldim gayet memnunum oldukca dikkat cekici.
hayırlı olsun @tubesi
bir iki foto koysaydın iyiydi
arkadaşlar lütfen foto....hep laf laf bi yere kadar ney nasıl duruyo görmekte lazım....
Altın Elbiseli Adam'a büyük rakip.... : Maskeli Adam !!
#sürenadam
@syanur inanır mısın tripod felan buldum, şöyle güneşli bir yer felan bulup ( ışığı ayarlamak adına çekim felan yapıyım dedim kendimce
ama olmuyo. yayın yapmak çok başka birşey abi.
yeni aldığım dijital foto kamerasıyla çekeyim dedim, biraz uzaklaşsam ses gelmiyo yakında dursam ışığı ayarlayamadım.
önüme kask dizlik mizlik koruma koydum masaya, öyle bi hava olduki gizli örgüt yeminine benzedi :D
sonra dedim bu iş yaş musti
efendi efendi foto mu çektim yazımı yazdım :D
8500 de mi kesiciye giriyor normal mi bu merak ettim? 12 bini gösteris için koymuslar heralde
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
sizin mondi lerde yoh mu
Bizim mondiler tamamen "iyi sürücünün iyi motoru" ... Yani herşey sürücüye bırakılmış vaziyette, ikisi(sürücü ve motor) birden bir bütün olsun, birlikte hareket etsinler diye... Yani deviri nerede keseceği sürücüye, sürücüyü nerede yolda bırakacağı da motora(bir bakıma Allah'a) kalmış
Uzun lafın kısası ben zorlamadım da, denemedim de ama biz de ne devir göstergesi var ne de devir kesici
#sürenadam
Akümüz var ve Yuasa marka Ufakta olsa anahtarlık seti koymuşlar.
Standart anahtarlar ile yıldız-düz tornavida seti içeriyor. Yolda belde kalınırsa yetecek kadar var ;)
işte fotosu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)