beyler biraz sakin yahu hepberaber saldırmayın adam pelki Konya'lı pistte mahalli yarışa girecek
beyler biraz sakin yahu hepberaber saldırmayın adam pelki Konya'lı pistte mahalli yarışa girecek
Ninja
motorsiklet yarışı için lisans
pist
özel güvenlik donanımı
ve tecrübe gerektirir
aklı olan bu şartlar oluşmadan motorsiklet ile yarış falan yapmaz
yoksa kendi canını malını ve çevresini tehlikeye atmış olur
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Sanırım Bunca Cevaptan Sonra İstediğin Cevabı Almışsındır Aralarından,
Boşver Yarışı,
Al Motorunu Hertürlü MODİFİYE yAP görsel olarak,
YİNE ADIN DUYULUR,
Şöyle Anılmaya Başlanırsın...
Olum Buda Motormu Bizim Filanca Var Ondan Başka Motor Tanımam,
Adam Bir Modifiye Yapmış Başka Kimsede Öyle Motor Yok, desinler,
daha az risk daha fazla gözdelik,
Daha Ne Olsun...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
bence hayalbuysa al. ybr yi de tvs de kesin geçer garanti veriyorum
biri kapışma, tokatlama mı dedi? ben 3 nüde tokatlarım olum
Arkadaşın babasinin ıstanbul park bilmiyorsunuz
O yüzden drift alacak tokatlicak hayabusayi filan
hiçbirini kullanmadım ama aklımla sorduğun sorunun cevabını bulabilirim. sen de dene. tvs 150lik bi kere çin de değil ikisini de tokatlar tabii ki. ybr de japon çini zaten tokatlar demekki drifti olan eline alır gidonu bu motorlarla yarışma olayına hiç bişe demiyorum elinden geleni ardına koyma.
arkadaşlar kimin ne yaptığının ne önemi var adam size soru sormuş cevap bekliyo sizin soylemlerinizle vazgeçecek değil ya niye boşa kürek çekiyorsunuz kırıcı cevaplar alacağınız gereksiz yorumlar yapmak yerine yorum yapmayın zaten yorum alamayınca kendiliğinden kaybolur gider
---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
yarış heyecanıyla dolu olup imkanlarının yetersizliği nedeniyle (gerek vakit gerekse maddi anlamda) pistlerde yarışma imkanı bulamayan bu arkadaşlara engel olmak istiyorsanız tulumunu sertifikasını alacak vakti ve parayı sağlayacaksınız olay bitecek piste çıkmak, piste çıkmak için hazırlanmak gibi işler ciddi anlamda boş vakit ve para isteyen şeyler günümüz türkiyesindeki çalışma koşullarını düşünecek olursak minimum 10 saat çalışma süresiyle imkansız gibi birşey. bu gibi arkadaşlara verilecek tek tavsiye trafiğe kapalı alanda bu işi yapmalarıdır zaten arkadasda trafiğe kapalı alanda yapacak bu işi bırakın yapsın
sorunun cevabına gelirsek kardeşim tvs ve ybr yi kullandım ama drift i bilmem ben tvs nin gerçekten ybr den kat kat daha güçlü olduğunu kullanıcı olarak rahatlıkla soyleyebilirim
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D
Ben adam gibi cevap vereyim bari.. Apachi iyi sürücüyse gecemessin. Ybr yi tokatlarsın..
Apache
Drift
Ybr..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Al bir RX tokatla alayını....
Drift mrift hikaye....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tvs 5 . Vitese takmassa tokatlarsin ama bi takarsa etrafında daire çizer emin ol
www.erkakurye.com
Ne apaçiymiş mübarek....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
beyler yarışın ne yeri nede zamanı
bir tartışma daha açalım
kim trafik kurallarını iyi biliyor
kim çevresine saygılı
kim güvenlikten taviz vermiyor
kim motorunun bazı eksiklerini ve ufak tefek arızalarını gidere biliyor
Haden Bakayım 9 Tekbir 2 Rekat Bayram Namazı niyet edin bayram namazına uyun hazır olan imamaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)