Sen Önce bi düzgün yazmasını Öğren 2077 Tvs Apache gibi mesela
http://www.motosiklet.net/forum/sati...vs-apache.html
Tvs nin orjinali düzde orjinal dişli ile 135 140 yapmıyormu aga Mz de 140 yapıyor Orjinalde hatta 142 ile Elbistan Nurhak arası 40 yılda bir kurulan radara yakalandık
Mz in orjinal hali 150 yi geçmez kim ne derse desin he ara hızlanmaları çok iyidir çünkü 2 zamanlı 27 hp Yanılmıyorsam Ama son hızı pekde tatminkar değil Şimdiki 4 zamanlılar geçer son hızda
Yakıt konusunda 5.5 Litreden aşşağı yakmıyor velet agrasif kullanımda bi 600 Lük ss kadar yakıyor
Tvs konusunda tabiki MZ kadar olamaz ama ara hızlanmaları hariç son hızları yakın
Madem Mz daha iyi vede az yakıyor diyelim o yüzden sahibinden de Mz dolu dimi Herklez satıyor Altınada not Düşüyor takas olur diye
Kardeşim siz kendinizi kandırıyorsunuz Beni değil
Misal veriyom adamın bütçesi düşük son hızıda iyi diye mz Alıyor ondan sonra diyo ki ya sıfır çinli alacağıma bunu alırım daha iyi Halbuki bilmiyor ki O altındaki motor çok yakar Yakıtına gör az kaçar Parçaları az bulunur Eski olduğundan sağı solu dökülür yaka sirktirir
Merak etme Ben Mz in ne olduğunu görecek kadar Gördüm Demekki sen görmemişsin ki Bu yorumu yapıyorsun
NOT: 15 gün yokum cevap veremeye bilrim ama geldiğimde her ne olursa olsun Yazacağın cevabın altından kalkarım