her 2 motorda kullanışlı tipleri birbirine çok benziyor sizce hangisi
Kamera şakası demiçok başarılı..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Bu konu sanki geçen hafta açılmışdı
Sado
ybr diyorum hiç düşünmeden ve umarsızca...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eğer cg 125 yanlışlıkla yazıldıysa ve aslında cb125e denmek istendiyse link aşağıda, yok kardeşim ne yanlışı ben cg125 demek istedim diyorsanız bu mesajı yazılmadı sayın.
http://www.motosiklet.net/forum/test...st-yazisi.html
Burada en az 50 tane Aynı Topikden mevcut
Az bi araştırma yapsan yeterli ama Armut piş Ağzıma Düş
http://www.google.com.tr/#hl=tr&safe...w=1400&bih=730
Hayabusa al Hayabusa
eee ondan sonra neymiş neden hayabusa öneriyoz
Sado
cg sağlam makinadır arkadaşım. Ben 10 yıldır 2 ci el 96 model titan biniyorum. Bugüne kadar sıfır problem ben memnunum titanımdan. Temiz, az km yapmış bulursan al.kaçirma. 2002 gri renkte delüx modelleri ve 2003-2006 model arası deposunda kocamaan titan yazanlar 12.5 hp, düz cg 125 modelleri 11 hp dir standart. Ybr 2004 modeller hariç 10 hp dir. Rahattır ve az yakarlar. Titan daha ciğerlidir ybr ye göre.
len adem titan da ki titreşimden aya larım uyuşmuştu sürücü kursundaki eğitim motorunda
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
la oğlum bu konuyu bari fatih görmese diyodum
O motor bakımsız kalmıştır. Arka dişli takozları bitikti. Demir, demire vurduğu için titriyodu. Değiştirdim, % 80 titreme azaldı. Tabi ybr den çoktur titreşimi. Ama rahmetli azer bülbül kadar değil. Titanda bi ciğer var, ybrnin ciğeri titanın ciğeri yanında böbrek gibi kalır
sizi pistlerde görmek isteriz
benimi görcen? Pist yok hacı buralarda. Çift şeritli bölünmüş otoyol var.
Atıyorum baktığınız 2006 model CG ve YBR ise her iki motosiklette binlerce kilometre sorunsuzca kullanılabilir, aradığınız kriterler önemli bence.
Aradığınız tork ise Honda CG,
Aradığınız konfor ise Yamaha YBR,
Yakıt tasarrufu sizin için önemli ise derin bilgi sahibi olmasamda CG nispeten daha güçlü olduğu için daha fazla yakıt harcar tahminim.
Ayrıca bence 2006 CG, 2006 YBR den daha yakışıklı ve derli toplu, güçlü duruyor.
Herikisininde parça tedariği ve anlayan ustaları gayet boldur.
Aynı yıl üretilmiş iki modelden bahsediyorsak tercihim kesinlikle CG olurdu.
Ben motosikletin tasarımına, malzeme kalitesine, 2. eline ve takıt tasarrufuna önem veren biri olarak 2. el CG mi Yamaha YBR ESD mi diye sorsaydın eğer tasarım, 2. el elden çıkarma, yakıt sarfiyatı... olarak YBR ESD derdim.
Kendi kriterlerini daha net belirleyip bizlerle paylaşırsan sanırım daha doğru yol çizmende yardımcı olacaktır forumdaki arkadaşlarımız.
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
ben cg demek istedim ve demişimde yanlış anlaşılma olmuş SAYGILAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
arkadaşım haklısın ancamk ben MT üyelerinin görüşlerini merak ettim google dan yazmayı bizde biliyoruz SAYGILAR
Orada sanki Mt üyelerinin değilde Arabam.com Üyelerinin görüşleri var dimi
Haklısın Git Hayabusa al
Sado
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)