Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arkadaşlar Maxi Scooter Alıcam Ama Kara Veremiyorum Yardım Lütfen

REKLAM ALANI

Merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım. Maxi Scooter Almayı Düşünüyorum Ama O Kadar Çok Marka Varki Karar Vermek Gerçekten Zor. İmkanlarıma Göre Alabileceğim Motorlar;
    Bisan Senator 150
    Mondial 150 Zat
    Asya Motor 150
    Şuan İçin Bunlar Arasında Kaldım. Bunlar Arasında İyisi Hangisidir. Hangisi ile Uzun Yol Yapabilirim Benim İçin En Önemlisi Yol Yapabilmek. Yada Sİzin Önerebileceğiniz Başka Markalar Var mı? Şimdiden Tşkler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    arkadasım bunların arasından 150zat derım tabıkı...ama senın yarınde olsam regal-raptor alırım veya keway 150 alırım bu 2 si cok az yakar otekıler en az 2 katı yakar haberın olsun bıde ayrıca uzun yol motoru bunlar
    Yeni yine yeniden

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Valla illa maxiscooter alıcam diyorsan asya al zat 3000 mılyar kesınlıkle degmez
    bende baya bı arastırma yaptım maxiscooter alıyordum son anda fıkır degıstırdım heskes sıkılırsın scooterdan 3 ay sonra dıyınce keeway sl150 aldım chopper sanada bir kez daha dusun derım

keeway hk

Peki Arkadaşlar Bu Keeway ve regal sitesi fln varmıdır incelebileceğim veya gidip bayiden bakabileceğim bir yer ben izmirdeyim yardımcı olursanız...

truva 150

arkadashlar merhaba butun motorculara...Valla nasil baslicam bilemiyorum ama bu olaya tap tazeyim, motor alma heyecani icerisindeyim. Sormak istedigim, truva maxi scooter 150 cc 10 hp lik bir makine var ve bilenlerin bu alet konusunda yorumlarini paylasmalarini rica edicektim...bir de uzun yol kaldirabilirmi genel anlamda maxi scooterlar?

Simdiden tessekkurler, acayip bir dunyamish bu inline motor dunyasi..

Son olarak, bu makinenin fiyat sinirlarinda baska bir alternatif verebilen olursa da sevirim...

çin motorları arasında truvanın kalitesine güvenebilirsin..arkasında zaten global motor var hysoung'u getiren firma..

kontgerilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dominar400ug
    topic hortlamış ehehehe

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler