KX 250F mi ? WR 250R mi ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ilk bakışta anlaşılan Yamaha modeline plaka alabilirsin kawa trafiğe çıkamaz ;)
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
YAMAHA WR 250 servis yedek parça + enjeksyon + elektrikli marş + 6 vites kawasakiden + sı çok kalite ikisinde de var bence yamaha hiç düşünmeden
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
kx 250 den ziyade klx 250 baksan daha iyi olmazmı hem uygun fiyatlı hemde trafiğe çıkıyor
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
Öncelikle amaç nedir? Yakıt tüketimini sorduğunuzu göze alarak şehiriçi kullanımı da düşündüğünüzü hesap ediyorum. KX trafiğe çıkamaz bu haliyle, far, sinyal, stop gibi ekipmanları yok, dolayısıyla plaka alınamaz. WR Avrupa'nın her yerinde çok beğenilerek kullanılan bir motosiklet, gücü kuvveti yerinde, trafiğe çıkabiliyor ve sağlam bir motosiklet. KX tam anlamıyla offroad bir motosiklet, WR ise bir dual-sport, her yola gelebilir.
Şehiriçi kullanım düşünülüyorsa kesinlikle WR. Aslında hafif araziye çıkılacaksa da WR çünkü KX'in bakımları daha masraflı olacaktır. Lakin sadece şehiriçi düşünülüyorsa WR'ye rakip olarak biraz daha güçsüz fakat yine üzmeyecek bir motor olan KLX de düşünülebilir, fiyatı çok daha avantajlı.
-
09 Ağustos 2012, 04:40
teşekkür ederim... Amaç almak degilde bilgi kazanmaktı ileride ne olacagı belli olmaz ama emegi geçen herkeze teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)